Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 7:31:22
|
|
|
|
adulence
|
Mi imamo omronov po savetunlekara i stvarno smo jako zadovoljni sa njim...
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 15:50:05
|
|
|
|
Maraj
|
Kupih juce tog zeca Pic-ov. Unutra maska navodno 2 u 1!!! Ej maska 2u1 a deciji inhalator... uzas. Gde da kupim sad konkretno masku za bebe. Prevelika je ova 2u 1
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:02:39
|
|
|
|
Anoniman
|
mi imamo pic pingvina, ali smo dobili i malu i veliku masku
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:07:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi imamo prizmin ii dobili smo veliku I malu mask. Ako we razbole one u isto vreme kao sto se sad desilo veliku koristi T, a malu Sofia.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:11:58
|
|
|
|
mama krava
|
Maraj imaš po apotekama PIC-ove torbice sa rezervnim maskama i svim tim bidžama, crevcima i sl....oko 800 din košta
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:24:58
|
|
|
|
Maraj
|
Da l su ovo novi modeli Pic-ovi ovaj zec i nilski konj...uglavnom sad nema tj bar uz zeca ne idu dve maske vec maska zvana 2u1. Kad je horizontalno stavis onda je za decu a uspravno za odrasle (il obrnuto...kako god).... uzas. jer treba para da izlazi malo iz maske ili ne
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:25:03
|
|
|
|
jess021
|
Mi imamo Pic familly. Ima i malu i veliku masku. Maraj, ne znam kolika je ta od tvog inhalatora, ali njima je i ta mala velika. Ionako mu ne mozes staviti sa onom lastikom jer se vrti, bitno je da mu prislonis masku na usta i nosic da on udise i da svo vreme drzis. Para treba svo vreme da izlazi.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:26:58
|
|
|
|
Maraj
|
Jess ,jer da izlazi i van maske ? Imam utisak kao da mu u oci ide...
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:29:11
|
|
|
|
jess021
|
Pa izlazi kroz celu masku, ide mu prema ocima jer i treba da udise na nos. Gledaj da mu je lepo postavis na nosic, pa da sto vise udahne.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.2.2016 16:38:25
|
|
|
|
Maraj
|
Ok. Hvala jess
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.2.2016 14:15:07
|
|
|
|
Maraj
|
Suzi posto smo ti i ja kupile nove modele Pic inhalatora , da li tvoj hippo ima jednu ili dve maske? Moj zec ima jednu masku koja je navodno 2 u 1 , pa sam ja narucila preko neta , jos jedan komplet maski , valjda ce stici dve maske a ne jedna....
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.2.2016 13:30:58
|
|
|
|
Maraj
|
Koliko dana inhalirate decu i cime? Nama danas 5.dan. dr nam rekla 5 dana Ne znam da l da nastavim i sutra....bolje izgleda , malo je zivnuo al kaslje i dalje. Cime da ga inhaliram nakon 5.dana? Jer se vi inhalirate , sta je dobro za nas za inhalaciju , jer samo fizioloski i koliko da sipam?
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.2.2016 14:25:56
|
|
|
|
mama krava
|
Možeš sa fiziološkim koliko dana hoćeš i sipaj koliko on hoće da sedi miran. Ne može da se predozira. Ali ako i dalje kašlje obavezno ga odvedi da ga dr posluša. U principu je DOBRO što kašlje, jer to znači da se sekret pokrenuo i da ga izbaciuje. Berodual tu pomaće, ali ne sme da se inahalira duže od 5 dana. svakako ga vodi da ga poslušaju, jer ako krči onda mora da se doda još neka terapija.
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.2.2016 16:31:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Maraj slobodno za nas fizioloski i pantenol ja sam inhalatro upila 2015 godien, i tada dobila torbicu sa raznim dodacima i sa 2 maske, mala i velika, nas je pingvin bas javni sta ti je stiglo?
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 12:16:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Treba da kupim inhalator. U apoteci su mi preporucili neki Filipsov. Koji vi imate? Koji je dobar?
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 13:45:07
|
|
|
|
Maraj
|
Ja imam zeku pic-ov. Ok je . Sad se pic prodaje u obliku zeke i nilskog konja. Ranije je bila panda i pingvin
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 13:51:32
|
|
|
|
mila83
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Treba da kupim inhalator. U apoteci su mi preporucili neki Filipsov. Koji vi imate? Koji je dobar? Ja imam taj Dijo,sve preporuke.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 14:06:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Mi imamo Pic-ov, u obliku nilskog konja
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 15:12:18
|
|
|
|
vocicana
|
Kolio kosta PIC inhalator, nemam predstavu, sestra ima problem sa mladjom cerkicom, kupili su neki Prizma ultrazvucni ili kako vec... Svakako jedna pametna sprava i za njih i za nas pa prema potrebi.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 15:21:13
|
|
|
|
suzi kju
|
Ubi me ako mogu da se setim. Mislim da je svuda recimo 7-9000 a ja sam platila 6000 ili 5500. Znaće Maraj možda tačno, da ne tražim sad račun i garanciju. Pametna stvar baš!!!
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 15:24:29
|
|
|
|
vocicana
|
Moje prehlade su uglavnom skoncentrisane na gornje partije disajnih puteva, a super je imati tou kuci, msm kao najbezopasniju prvu pomoc, prvo fizioloski pa onda mozda nesto drugo. Mozda se Maraj javi
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 16:21:37
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi imamo Prizmin , bio je u tom intervalu a uzeli na rate.
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 17:14:38
|
|
|
|
isidora88
|
Ja imam microlife, oko 6000 je bio
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 22:08:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala vam drugari. A da li neko ima Omron? Na sta ustvari obracate paznju kada kupujete inhalator, sta je najbitnije?
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 22:24:29
|
|
|
|
vocicana
|
Omron je Prizmin valjda, Dijo gledaj garanciju, cenu naravno i kvalitet. Da ima i malu i veliku masku i da je manji, da ti bude praktican za put i za razne situacije.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?