Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 6.6.2016 23:03:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovaj moj je Prizma Omron, obican je beli, manji, cetvrtastog oblika. Nama ga je doktorka preporucila jer kaze najbolje otpusta lek. Ima i deciju masku a i onu vecu.
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 7.6.2016 0:06:19
|
|
|
|
dijana1*
|
Voci posle sam citala ranije postove pa sam skontala da je to isto ME gde si ti svoj kupila?
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 7.6.2016 9:42:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Isao je mm gore bas u Prizminu radnju negde naZelenom vencu, probaj da izguglas gde je tacno...
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 7.6.2016 10:40:40
|
|
|
|
Maraj
|
Di penzioneri imaju popust na prizmine proizvode. Samo da znas , da povedes nekog sa penzionim cekom
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 7.6.2016 21:57:55
|
|
|
|
dijana1*
|
Kupila sam Omron i extra je Maraj u Prizminim radnjama ako placas u gotovini dobijas 5 posto popusta a ako ides na rate preko penzionera nema popusta. Uros se odusevio kada sam mu stavila masku bas je dobra beba. Obicno se uplase i placu a on se samo smeska. Kako vi cistite? Samo vodom ili ....?
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 7:47:46
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja samo vodom i obavezno obriši čim opereš, ostaju one tačkice od vode
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 8:51:29
|
|
|
|
Maraj
|
Di ja operem sa deterdžentom za sudove (za pranje flasica) Ako perem sa vodom onda isprskam asepsolom pa operem dobro u toplijoj vodi
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 9:03:28
|
|
|
|
Mala Elena
|
Di, proveri u uputstvu. Ja mislim da pise samo vrucom vodom, ne iskuvavati...nama su i drugari to preneli.. Super sto je prihvatio !
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 10:56:38
|
|
|
|
suzi kju
|
Ne otkuvava se, i meni su u apoteci rekli tako, samo vruća voda. Čak su mi rekli da može neko dezinfekciono sredstvo, ne asepsol, nego nešto drugo , zaboravila sam kako se zove, to koriste za dezinfekciju u domovima zdravlja.
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 11:30:57
|
|
|
|
mila83
|
Ja samo operem vrucom vodom,malo obrisem pamucnom pelenom i jos ostavim da se prosusi prirodno. Hvala Bogu,ne koristimo ga cesto.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 13:51:27
|
|
|
|
Mala Elena
|
A kada slucajno izvadite iglu iz boce sa fizioloskim , da li kupujete novu bocu ili koristite tu istu za inhalacije? Valjda nije vise sterilno?
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 14:40:16
|
|
|
|
Maraj
|
Me , on je sterilan mozda dan. Najbolje da se kupuju one male ampule. I one kad se otvore sterilne su 24h
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 15:16:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pa nisam sigurna ... a onih ampulica ne mozemo da nakupujemo a videla sam i da sestre u domu zdravlja vade taj fizioloski u tubi bas za inhalaciju...
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 8.6.2016 20:19:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Kad se probuši iglom bez obzira da li iglu izvadite ili ne rastvor se koristi maximum 24h Tako bar mi na poslu radimo...
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 5.9.2016 17:41:53
|
|
|
|
branki*
|
Boka bila kasljala za vikend i dr prepisala inhalacije,i tu prvu da odradimo u toku zdravlja,a posle kod kuce.boze sacuvaj!nema sanse nikakve,toliko je urlala,galamila,plakala,mlatarala I opirala se da je I dr odustao i dao joj spalmotil na kraju.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 12:00:53
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, vi koje imate inhalator, odg.mi, da li on stvarno pomaže kod kašlja i prehlade? Ja razmišljam da li da kupim A., jer ona je u vrtiću, a ide zima. Naravno, ja pričam o inhaliranju samo sa fizološkim rastvorom, pomaže li on sam išta? Pošto na svoju ruku od lijekova ne dajem ništa, a ovde mi ni dr ne bi dala, kaže da je mogu sa fiziološkom samo! Hvala!
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 12:14:29
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Eco pomaze. Meni cim one zaslinetaju, ja ukljucim poTobicinom receptu i bude bolje. Ne znam sta bih bez njega. Cak sam ga i u trudnoci koristili. Mon verni drugar😂😁
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 12:16:40
|
|
|
|
Animsaj9
|
Mi imamo neki stari model jos dok je brat bio beba , al je ocuvan perfektno , i sluzi nam svima , super stvar !
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 12:16:57
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Fizioloski pomaze. Ja stavim samo njega i pantenol ponekad .
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 12:19:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Masnice, koji je to Torbicin recept? Mi smo dobili Prizmin, okacicu sliku posle.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 12:21:34
|
|
|
|
suzi kju
|
Ivana onaj sa vma? I mi imamo, Eco nije bačen novac, slobodno kupi. Pomaže baš baš. Koristimo ga i ja i mm, ma odlična stvar!
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 13:37:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo, ovaj. Da, Suzi, taj sa vma.
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 13:38:26
|
|
|
|
eca89
|
Curice, ja naručih onaj PiC Mr.Carrot ima li iko? Jeste da je mnogooo skup, ali nadam se da će joj pomoći sa kašljem glupim!
|
|
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 13:41:55
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ja imam pic panty. Zadovoljna sam. Ivana imas u inhalacijama. Fizioloski I pantenol ,Ja stavim 1,5ml fizi ioloskog i 0.5 pantenola. Za nas 3ml fiz i 1.5 pantenol
|
|
RE: Babyhaller-inhalator 28.10.2016 18:37:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hvala, masnice.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?