VeRa91 -> RE: Inseminacija IV deo (11.10.2021 10:04:25)
|
Neverica 😂 zato i sad ponekad na pregledu kad radim ultrazvuk ne verujem 😂 da, davala sam sebi stop injekciju, znala sam da moze biti lažno pozitivan... Zato sam mužu tek 3. Test pokazala 😂 al džabe... Tesko je sedeti kući i kulirati, ja eto nisam mogla da čekam 2 nedelje... Uradim test, al ga uzimam sa rezervom. Pa onda krene to blago boluckanje u stomaku, pa se razočaram, kao to je to, dobicu (iako znam da je to normalno) al eto ja sam baksuz, dobicu... Mislim da cu tek na samom porođaju da se radujem 😋 tu je sad, al je tu i strah da može sreća da nestane, i onda se bojim radovati. Glupo zvuči verovatno većini al eto... Mesec dana sam imala brao iscedak, tek je nedavno prestalo, i to je uticalo da se ja bojim sve vreme. Mada sam išla kod 2 doktora, i oba su me smirivala da je to normalno, jbg kao dešava se... I onda dodju ljudi sa strane i kao moraš biti smiren, bez stresa opušten.. Hmmm da 😉 tako da, moj savet ponasaj se do bete što normalnije, pokušaj da sebi skrenes misli kolko tolko, biće ti lakše, I veruj da će sve biti u redu ❤️
|
|
|
|