anaim -> RE: Inseminacija IV deo (1.10.2016 23:16:03)
|
Drage sve, evo uradila prvu IUI u Visegradskoj 16. sept. i samo da ih pohvalim da je cela akcija eeekspresno izvedena, prvi put sam dosla krajem avgusta na konsultacije, kod dr. Tulic, ako to sme da se pise uopste... Uh, radila na 14. dan od IUI betu i 68 mi je.... javila sam to telefonom kao sto su mi i rekli na odeljenje i samo mi rekose da ponovim za 7 dana i opet im se javim za dalje instrukcije (i da nastavim do tada sa terapijom koju uzimam od IUI - 3x200 utrogestan i 3x200 estrofem).. Joooj, samo se nadam da nije neka glupava biohemijska trudnoca... do ponavljanja bete ko ziv ko mrtav... ko ce docekati 7 dana, tek dva prosla od tog prvog nalaza a ja poluluda od iscekivanja ahah... Inace sam imala stimulaciju Klomifenom (fuuuuj sam ga podnela, ali ocito reagovala i preterano, jer na prvom uz, 2. dan od prestanka uzimanja Klomifena, rekose da su mi folikuli na oba jajnika pred prsnjavanjem i hiiitno Pregnyl 5000 iu dobila odmah i vec sutradan mi uradise inseminaciju.. preciznije, na 9. dan ciklusa - od 2. do 7. pila Klomifen, 8. dobila Pregnyl... itd... pa se sad jako tripujem da nije povisena beta opet neka moja preterana reakcija na trigger tj. Pregnyl... a ne trudnoca... pupupu... valjda nije... to samo tripujem.. nadam seeee :) Ne znam da li da ipak uradim jos jednu betu na 18. dan... sad u ponedeljak.. cisto da vidim da li lepo raste, ocekivano... da ne cekam taj 21. da ponovim jer cu da odumrem do tad.. Pliz neki savetic ako ima ko [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|