Tinčee -> RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplodnju (5.9.2021 12:37:37)
|
IZVORNA PORUKA: EnaEna Hvala 🍀🙏 jos mjesec dana otprilike, do transfera. Kod nas nema konkretnog problema. Ja sam imala neku upalu hronicnu ali sam izlijecila. A i oni su kad je bila aspiracija uzeli uzorak. Mi smo se odlucili na paket 2 aspiracije +1 transfer iz razloga ako ne budem odreagovala na terapiju. A i blizi mi se 40 pa da napravimo zaliha 😊 Drugaciji je pristup nego. Meni su rekli u Banjaluci da sam imala slab odgovor na terapiju. (Imala 4 izvadjene od kojih su 2 vracene 3 dan i sa najboljim ocjenama-nazalost nije uspjelo).Ovde iz 2 pokusaja imam 7 blastocita zaledjenih. Sta god smo ih pitali imali su odgovor i savjet.Ti mozes birati ginekologa, ja sam odabrala svoga po preporuci jedne poznanice jer je njoj uspjelo iz prve kod njih. Ako ne znas engleski ima koordintor Suncica i ona sve prevodi,obavjestava. Mi smo razmatrali i Prag ali su oni nama poslali samo shemu. Ovde smo imali online konsultacije i svidjeli su nam se jer su se potrudili i sve nam objasnili i odgboroili A vjeruj da je bilo 1000 pitanja 🤭😊 IZVORNA PORUKA: Tinčee Držim palčeve Ena, javi ovde lepe vesti😊 Jeste li vi zadoviljni tretmanom tamo? Kakvi su ginekolozi? Naš osnovni problem je kriptozoospermija, ali moja rezerva he sve manja, tako da ja nisam baš u top formi, zato mi je važno da i ginekolozi i šema budu pažljivo birani. Meni to sve zvuči kako treba. I vaš opis i svi koje sam videla pre par godina. Drže kvalitet i standard. Drago mi je što takve klinike daju nadu😊 I ja nisam imala nesto sjajan odgovor, prvi put od 7jć, 4 oplodjene, vraćeni 3.dana jedan deset_oćelijski i jedan osmoćelijski i ništa. Drugi put od 5 jć, 2 samo opodjene jedan osmoćelijski i jedan petoćelijski... Da li možete i meni da preporučite dr, msm da se ovde mogu pisati imena, budući da sam već videla imena turskih lekara na forumu. Uvek svi imamo 1000 pitanja i to tako mora, želimo najbolji mogući ishod🥰 Veliki pozdrav, hvala na odgovorima i molim vas pišite ovde iskustva😊🍀🌺
|
|
|
|