nounoursic -> RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplodnju (7.9.2016 11:03:45)
|
IZVORNA PORUKA: Pinki 43 Moja preporuka je inostranstvo , naravno ko je u mogucnosti, imam 43 god trudna sam 4 mesec, blizanci su u pitanju , klinika je bila Embryiolab u Solunu, pre toga 3 puta radjena VTO kod nas na klinici Ivanovic , pozz za sve koji citaju ovaj forum Nakon dve godine razmisljamo o VTO, nemamo konkretan problem, ja imam hipotireozu, blagu, na lekovima sam vec godinu dana i TSH je u normalnim vrednostima, skoro sam otkrila da imam MTHFR A1298C i Pai 1 4G/5G mutiran homozigot, zbog kojih cu morati da budem na heparinu celu trudnocu (jedan hematolog od dva mi je savetovao da uzimam baby aspirin pre trudnoce) Elem, zivim u Madjarskoj, ovde smo radili dve inseminacije bezuspesno i nemam poverenja u doktore ovde, plus lose govore engleski. RAzmisljamo o Sloveniji, Mariboru, videla sam neke komentare ovde, ali nemam konkretnu preporuku. Ovaj Solun mi se svidja kao opcija. Koja je procedura kod njih, salje im se mailom sve pa oni kazu kako sta ili mora tamo na inicijalni pregled? Koliko se ceka ? hvala i sve najbolje :)
|
|
|
|