vocicana
|
(odgovor članu Ivanka 75) O drugarice moja, tako sam srecna da sam te ako sam i malo podigla uspela u zamisli. Zvucis bolje, to me jako raduje. Demoralisala sam se zato sto je toliko poranilo, nesto iskreno da ti kazem, ne secam se da li sam prethodnih godina imala problene sa ciklusima, svake godine idem na tu terapiju, ali ovo je nocas bilo cudo!!! Mm ce mi doi uskoro, jedva cekam da ga zagrlim i da ga se nagledam, nisam mu cak ni rekla za ovu paranoicnu situacoiju, verujem da mu je muka vise od mene. Sve ce biti ok, ma mora, nema govora. Nego sama sam malo, pa to, pa sinoc rasprava sa mamom mojom, msm, niko te ne doceka sa malo razumevanja(mislim na majku svoju), tako sam zeljna tople reci i svega, oni mi samo nabiju tenziju da mi dodje znas sta?! Ali videcemo sta ce bazalna ovog meseca da pokaze. Ta Serpica ima taj inetresantan recept, moracu da ga probam, mada ne bi uzimala bas d3 sada po suncu, ali da vidimo kako ce zalfija. JBM ga bas, izvinjavam se na vulgarnosti, ali rodicu ja mog sina, majkinog lepotana, osecam da ce biti deckic, pa ne zvala se ja VOCICANA! Uh, sta bi ja bez tebe i ovih devojaka ovde, toliko mi ovo znaci, kao da sam kod psihologa, sa svim i tuznim i gotovo smesnim situacijama. Jaoooo, jedva cekam!!! I zaklela sam se, kako Modesty kaze, vise ga uraditi necu dok ne zakasni. Mada i ja mislim da sam zabebila u martu kada sam se javila bila pre malo vece pauze ovde i meni je otislo kao tebi(jedino logicno objasnjenje za "biohemijsku trudnocu", sta god mislili sa tim terminom). A ako jesam bila trudna tada, a mislim da jesam, iskilavila samse vukuci pacijente u trecoj smeni i odmah je ujutru bilo gotovo.