vocicana
|
Draga Modessty, i sve drugarice sa foruma, ja sam potpuno demoralisana, radila sam trecu smenu i nocas tacno iza ponoci, 21- vi dan ciklusa, dobila sam. Kada sam osetila da je krenulo, kad se nisam slogirala nikada necu, a trebalo je tek za 4 dana. Mnogo sam tuzna, samo iz razloga sto sam totalno zbunjena, sto vise stvarno ne znam sta da mislim. Mada, pocela sam da plivam, treniram zbog zdravstvenih problema sa kicmom, bila sam jedan dan u Ribarskoj banji na kupanju, ta voda je moj lek glavni, da li sam nesto sa tim napravila, nikakav vise red i poredak nemam sto se krvarenja tice. Ovo je alarm ne zato sto sam ocekivala trudnocu, vec zato sto sam zbunjena, kako moze sve da bude u redu, sa hormonima, sa pregledima, a da ovako bez ikakvog rasporeda ide kako njoj odgovara. Ne znam ni kome da se obratim vise za pomoc, sa kim nisam razgovarala, sta nisam uradila. Ja sam EJ ZDRAVSTVENI RADNIK I NE ZNAM STA DA RADIM!!! Toliko znanja imam, toliko mi je sve dostupno i ne znam sta cu!!! Mnogo sam , ne mogu vise da se kidam i nerviram oko ovoga, kakva bazalna temperatura, kakve lh tracice! Nesto me zulji, nesto sitno, samo ne znam sta!