RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 21:24:22)

Mm krenuo uspavati T i ova neće,hoće meni.Kad sam je uzela stegla me nogama i rukama,strah je da ću je spustit [sm=smiley36.gif] ali najbolji joj je bio osmjeh kad sam je uzela i neka zadovoljna faca [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 21:26:27)

Moji se sad najeli palačinaka sa kremom,pa se odmaraju[sm=smiley36.gif] gledamo TV i razgovaramo sa mojom sestrom,treba da ostanu da prespavaju kod nas

anita -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 22:00:48)

Zdravo mame
Evo mene. Okupali smo i uspavali decu pa ja da virnem da vam javim novosti. Bili danas na kontrolu Masa je teska 6,800, Nikolina 7,000 a Mihajlo 6,950. Dr.je zadovoljna kako napreduju.
Masi nam je danas izbio prvi zubic.
Pokusavam da postavim slicice da ih vidite [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 22:03:27)

Anita,cekamo slicice[sm=bravo.gif]
Ovde je vruce,ne moze se ni disati kao covek.i meni se jedu palacinke,spominjah ih pre neki dan,ne pamtim kad sam pravila.

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 22:08:08)

Anita bravo za bebice,već veliki [sm=smiley31.gif] mogu ih zamislit kad budu još malo veći pa sve što radi rade i ostalo dvoje [sm=smiley1.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 22:08:21)

Anita,koliko slicno napreduju! Svaka cast![sm=bravo.gif] Cekamo slike!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 22:55:02)

[sm=bravo.gif] anita videla sam slike beba...baš su slatki...ja sam oduvek maštala da imam blizance ili trojke...svaska ti čast

jeca87 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 23:18:50)

Dobro veče, drugari.
Će pomremo od vrućine. Danas bili kod svekrve, čuvala kostu da odem kod frizera. Napokon! Olindrala sam se za sve pare.
Imala sam kosu skoro do struka, skratila do ramena.
Emice, što bre ne kažeš da si moja Dobojka? !! !

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 23:21:46)

Jao kod nas je počela i kiša, a vetar duva baš kao lud...imam utisak da će nam krov odneti,samo da prođe bez leda,paradaiz u baštici taman je počeo da dobija boju,šteta bi bilo da ga sad nevreme slisti

jeca87 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 23:24:29)

Znači, brzo će i ovde.
Joj, znam koja je to muka. Mojima je x puta nevreme unistilo povrće.
A posto je bašta na brdu, dešavalo se da i seme odnese.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 23:27:29)

Dobro vece mame.

I vi ste meni nedostajale. Konacno sam zgrabila racunar al kakve sam srece sad ce nestati struje pa necu moci da vam posaljem poruku.[sm=jezicek.gif] Zato cu sad ovu odmah send i onda cu da nastavim u sledecoj. Cisto za svaki slucaj.

Ljubim vas

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 23:42:59)

Mame od ludog vetra cu odlepiti. Prosla oluja mi je pokidala bukvalno brokoli iz korena. slomila mi paradajz, polegao mi krompir ii svasta. strasno.

Duca i ja uzivamo, od ujutru smo napolju,prvo malo raduckamo u basti, onda napravimo predah uz lubenicu, pa se brcnemo u bazen i tako uzivamo do njenog spavanja, a onda ja kuvam i svasta radim. Kad se probudi ruckamo, odgledamo crtac ili nesto u kuci, izadjemo brkcamo se do predvece, udjemo unutra vecera i spavanjac (eventualno ja radim u basti dok se ona sa njenim tajom zeza). Nismo imali net neko vreme i ajd kao da odgledamo neki crtani sa njom na dvdiju, sta imamo , kad ono Wall-E. Moje dete se toliko isplakalo i kaze "jobot nema tatu"[sm=jezicek.gif]. Mm i ja se pogledali i skoro poceli da se valjamo od smeha (jedva smo se iskontrolisali da ne bude da je ismevamo) i uopste nam nije jasno kako je ona skapirala da jobot nema tatu pa je boze moj on zato tuzan. jadna jedva se smirila ahahhah...Sad imamo net ali ustane ujutru i odmah mi kaze "mama ocu geda jobota". Ocito joj je to postao omiljeni crtac. Ja sam mahom umorna, jeste da se zabavljam sa curom ali dosta nas dve i radimo. Priroda me zeza nista nije ko svet u basti. Secerac ne mogu ni da prodajem nije se lepo oprasio iako sam ga sejala u blokovima, preukusan je ali kome da prodam polu prazan klip??? I za koliko? Nisam nista prskala. Krompir mi je ekstra. I luk. Paradajz sporo zri, imamo jedva za nas iako sam preko 50 strukova paradajza rasadila. Eni i dunja mi unistile pola baste, ova kopa i kida a Dunja bere npr zeleni paradajz i gadja Eni. Ma haos su. Jedan dan sam bas bila besna.

Imamo bebe mace. Dunja je videla kako mama maca lize macice pa je uzela mace u ruku i elegantno ga olizala[sm=zz_cold.gif] Da je mm video vodio bi je pravo u bolnicu.

Stalno hvatamo bebe bubamare. imamo i bebe laste. Ma sve smo nesto u fazonu mama tata i beba [sm=jezicek.gif] Dete mi je ludo kao struja. Zovem je Filip Visnjic. Nijednu pesmicu ne zna (dzaba ja vec ozvalavila od pevanja) ona sama smislja svoje. Danas ceo dan peva nesto o kucici puza. Pitaj Boga. blenta mala. Valjamo se mm i ja od smeha non stop. Fale joj gusle. Jos nabroji u pesmici celu porodicu, ma haos je. Ja vam je ni ne mogu opisati.

I tako svasta. Krka dete sirov secerac, srov grasak sa sve mahunom, lubenice. Tako da mogu reci da bolje jede [sm=bravo.gif] Ugojila se malko, ima 15kg. I u fazonu je "mama peci janine". Znaci haos, svi me zezaju da samo to pravim detetu, pita komsinica sta pravis za rucak ja joj samo kazem " a sta mislis?" jasno "janinu".

Odoh mame da odgledam film koji nisam sinoc zavrsila. Moram da se sad vratim u formu za rr[sm=bravo.gif]

Nedostajale ste mi zenice moje.

jeca87 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 0:02:06)

Hahahahaaa
Koja si ti kraljica!
Čitala sam i mm. Valjamo se
Sada mi je jasno o čemu su pričale ženice i zašto si im nedostajala.

mirkam -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:03:22)

Jutro [sm=kava.gif]
Ljiso, i mene si nasmijala [sm=smiley1.gif] Volim kad dodjem da vidim da si tu...
Sta radite mame? Ja se evo spremama za posao, sve je standradno, osim sto me ubi ovih 40+ napolju [sm=lev.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:03:49)

Dobro jutro. vec sam mislila da cu imati tri posta zaredom pa ce me moderatorke opominjati ehhehe...

Jeco [sm=zz_big_green.png]

Nego bre mame vidim da je Dijana trudna [sm=bravo.gif], jao sta sam propustila. Dijo cestitam ti od srca. Svaka cast, trece. Ja se ne usudjujem jos ni drugo. Moja se i dalje budi nocu. Kao svajcarac u ponoc. Prejeda se lubenica pa joj se piski nocu.
Idem sad da budim frajlu danas ide sa mnom u sluzbu za zaposljavanje. Propustila sam termin, valjda me nece penalizirati. Odnecu im lubenicu[sm=smiley36.gif]
(a sta ako shvate to kao mito? sto bi inace i trebalo da bude ahahhaa)

Jao idem da se spremim. Mislila sam da cu kosulju neku belu da obucem ali nije prikladna sise mi se vide iz aviona koliki je dekolte a i nije sad toliko toplo pa nemam izgovor da nosim tu kosulju posto je bas lagana.

Eh da jedna napomena. Nemojte da se sminkate karminom miss sporty (crvenim) i da ljubite dete svuda (ja moju izljubila po nogama, guzici, licu, rukama) nece covece da se skine karmin pet dana. Mislim kad bi tako na usnama stajao.[sm=jezicek.gif] Ja je pitam "gde te mama ljubila?" a ona dok pokaze sva mesta pola sata prodje. Plus je sva u modricama i krastama. Jedan dan posle rucka ja je ptala gde te sve boli, ajaaaaoooo dok sam poljubila sva mesta od komaraca, udaraca, ogrebotina i padova....

Evo je ustala je zenska i "geda jobota" i pije zenska limunadu. Znate ona dama pije limunadu svako jutro. [sm=smiley29.gif] Dete mi je haos.

Odoh mame da se spremamo, da se doteramo pa cemo nas dve u cunjanje [sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:25:46)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Ljiso [sm=smiley31.gif]
I ja bih jobota mogla da gledam stalno, divan crtani.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:29:39)

Dobro jutro mame...Ljisho[sm=smiley31.gif] baš si nam nedostajala
Sad sam i ja isčitala sve što si napisala[sm=smiley36.gif]..Mi smo od jutros rano ustali,moja sestra otišla na neko snimanje pa sam ja ostala da čuvam njenog sina,moj S. se probudio pre petlova jutros,a obično spava do 9h.Tako sad njih dvojica već orcaju po kući,a ja razmišljam kako ću otići do prodavnice sa njima po ovom vremenu[sm=smiley13.gif]Kod nas je baš zima i još promiče kiša

branki* -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:29:59)

Ljiso,super sto se vratio net[sm=bravo.gif]i drago mi je sto je dunja pocela bolje da jede,znam koliko si se sekirala...kid nas nije bilo oluje.vidim i sad toplo i sunce.cekam muza da dodje sa posla,b vec ustao,mala spava...

daca77 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:31:21)

Jutro, mame!!!
Mi juce bili po vakcinu i po upute fizijatra i neuropsihijatra, ali sada ne znam kako cu izvesti da ovi dr nesto napisu i tako dobijem jos koji dan nakon porodiljskog.
Ljiso, nedostajala si nam sa svojim kilometarskim postovima[sm=smiley1.gif]
Anita, bravo za decicu[sm=bravo.gif]
Ostale [sm=smiley31.gif]

mama micki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 7:34:50)

Dobro jutro mame!Ja popila kafu i sad neznsm da li da se vratim u krevet ili da počnem sa sređivanjem kuće.
Ljišo slatko si me nasmejala[sm=bravo.gif] Dunjči je šou!

eca89 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 8:08:07)

Dobro jutro mamike, evo i mene, ustale smo u pola 8h jeeeeeeeeee[sm=bravo.gif]! MiLJ super da si nam se vratila i da Dunja bolje jede. Ovde hladno kiša, manje 10 step.nego juče, ljubim vas sve.

jeca87 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 8:14:05)

Dobro jutro.
Malo zahladnilo.
Mi se spremamo, idemo u Sokobanjsku po poslednji izveštaj. Da vidimo koliko će da mi produže. Dr iz dz kaže, nema šanse više od dva meseca, a koleginice da ću sigurno dobiti tri .Eh kad bi bilo...

emicaa -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 8:14:43)

Dobro jutro,ova me ova moja dr!dala sa spavanjem,jutros u 7 se probudila i viče maaamaaa kao da me cjelu noć nije vidjela [sm=smiley36.gif]
Ljišo tu si,stvarno sam poželila tvoje pisanje [sm=smiley1.gif]
Jeco nije valjda,pojma nisam imala da si i ti Dobojka [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 8:35:53)

Jeco,meni su posle operacije kila produžili bolovanje samo jednom,tj.bila sam na bolovanju ukuono dva meseca i to kažu da je previše, a posao mi je takav da decu moram dizati,a kao 6 meseci posle operacije sam trebala da se čuvam,naravno da to nisam mogla pošto i kući imam njih troje.Držim ti palčeve da ti produže bolovanje,nisam u toku pa ne znam da li to produžavaš porodiljsko bolovanje?

jeca87 -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (9.7.2015 8:41:40)

Aha, porodiljsko.
Ističe mi 10.8.
Imam ja i go, mogu uzeti na sebe i njega u dz. Ali da mi je da produži i komisija jer mi Kostu nisu primili u vrtić,a nema ko da ga čuva. Jurimo neku vezu, obećali su da će ga ubaciti ,ali ništa ne verujem dok se ne desi .

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>