Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (8.7.2015 23:42:59)
|
Mame od ludog vetra cu odlepiti. Prosla oluja mi je pokidala bukvalno brokoli iz korena. slomila mi paradajz, polegao mi krompir ii svasta. strasno. Duca i ja uzivamo, od ujutru smo napolju,prvo malo raduckamo u basti, onda napravimo predah uz lubenicu, pa se brcnemo u bazen i tako uzivamo do njenog spavanja, a onda ja kuvam i svasta radim. Kad se probudi ruckamo, odgledamo crtac ili nesto u kuci, izadjemo brkcamo se do predvece, udjemo unutra vecera i spavanjac (eventualno ja radim u basti dok se ona sa njenim tajom zeza). Nismo imali net neko vreme i ajd kao da odgledamo neki crtani sa njom na dvdiju, sta imamo , kad ono Wall-E. Moje dete se toliko isplakalo i kaze "jobot nema tatu"[sm=jezicek.gif]. Mm i ja se pogledali i skoro poceli da se valjamo od smeha (jedva smo se iskontrolisali da ne bude da je ismevamo) i uopste nam nije jasno kako je ona skapirala da jobot nema tatu pa je boze moj on zato tuzan. jadna jedva se smirila ahahhah...Sad imamo net ali ustane ujutru i odmah mi kaze "mama ocu geda jobota". Ocito joj je to postao omiljeni crtac. Ja sam mahom umorna, jeste da se zabavljam sa curom ali dosta nas dve i radimo. Priroda me zeza nista nije ko svet u basti. Secerac ne mogu ni da prodajem nije se lepo oprasio iako sam ga sejala u blokovima, preukusan je ali kome da prodam polu prazan klip??? I za koliko? Nisam nista prskala. Krompir mi je ekstra. I luk. Paradajz sporo zri, imamo jedva za nas iako sam preko 50 strukova paradajza rasadila. Eni i dunja mi unistile pola baste, ova kopa i kida a Dunja bere npr zeleni paradajz i gadja Eni. Ma haos su. Jedan dan sam bas bila besna. Imamo bebe mace. Dunja je videla kako mama maca lize macice pa je uzela mace u ruku i elegantno ga olizala[sm=zz_cold.gif] Da je mm video vodio bi je pravo u bolnicu. Stalno hvatamo bebe bubamare. imamo i bebe laste. Ma sve smo nesto u fazonu mama tata i beba [sm=jezicek.gif] Dete mi je ludo kao struja. Zovem je Filip Visnjic. Nijednu pesmicu ne zna (dzaba ja vec ozvalavila od pevanja) ona sama smislja svoje. Danas ceo dan peva nesto o kucici puza. Pitaj Boga. blenta mala. Valjamo se mm i ja od smeha non stop. Fale joj gusle. Jos nabroji u pesmici celu porodicu, ma haos je. Ja vam je ni ne mogu opisati. I tako svasta. Krka dete sirov secerac, srov grasak sa sve mahunom, lubenice. Tako da mogu reci da bolje jede [sm=bravo.gif] Ugojila se malko, ima 15kg. I u fazonu je "mama peci janine". Znaci haos, svi me zezaju da samo to pravim detetu, pita komsinica sta pravis za rucak ja joj samo kazem " a sta mislis?" jasno "janinu". Odoh mame da odgledam film koji nisam sinoc zavrsila. Moram da se sad vratim u formu za rr[sm=bravo.gif] Nedostajale ste mi zenice moje.
|
|
|
|