QueenJ -> RE: Razgovori mama 07/2015 [chat] (10.7.2015 19:48:58)
|
Nisam bila u razgovorima, ne pamtim, samo po kafanama lutam. [sm=smiley36.gif] Da vam se požalim, juče uveče dobijem takve bolove u stomaku, pretežno donjem, da sam, kunem vam se, mislila da se porađam. [sm=zmeden.gif] Elem, prime me u urgentni, pregleda me internista i uputi ginekologu. Dežurna dr koja je i inače jako neprijatna, a možete misliti u 21h kakva je... Pregleda me vaginalno, poprilično grubo i uputi da radim betu. Sat vremena iščekivanja. Stiže rezultat-o. Hvala Bogu! Kaže ona meni, to ti je, ja MISLIM neka jaka prehlada, evo tebi antibiotik. Ja joj skrenem pažnju da dojim, a njena reakcija-Još uvek?! Svašta!! Dete će uskoro godinu dana, za TIM više stvarno nema potrebe! Ja u šoku. I tako, odem, jer sam dobila ab od krajnje nestručne osobe, dođem danas do lekara koji je završio moj porođaj (ko je čitao moju porođajnu priču, zna o čemu se radi) i sve mu ispričam. I on čovek zabezeknut činjenicom ko sve nosi beli mantil. Uradio mi vaginalni pregled opet, kao i uz. Kaže da su jajnici ok. Idem sutra da vadim ks i crp i da dajem urin, pa ćemo videti šta dalje.
|
|
|
|