Jole84 -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) (25.7.2015 12:50:28)
|
Cao zenskice [sm=bravo.gif] Sve vas citam danima a nikako da pisem, slab mi je net u selu kod sveki a dosadjivala sam joj par dana, muzevi nam na terenu pa nas tri uzivale, ovde u zgradi je pakao... Frcokla ajde malo da te utesi iskusna porodilja [sm=jezicek.gif] verovatno ti se beba spusta, ali bez brige jer to spustanje je proces, malo po malo, sprema se za van, kod mene je to trajalo sigurno nedelju do 10 dana. I povrh toga probila sam teren nedelju dana i piradjali su me indukcijom 16 sati. A bila sam aktivna kao konj. Svaki dan do zadnjeg sprata bez lifta po nekoliko puta. Dakle ne brigaj sve je to priroda odredila. Bitno da znas da ako krene ima ko da ti uradi cr, mada se verovatno plasis neplaniranih odvijanja, ali sve to moze da bude i bolje nego sto ocekujes. Samo uzivaj u nekoj lepoj knjizi, opusti se koliko mozes... Lidija ako se dvoumis izmedju komode i ormarica, moj ti je savet ormaric, komoda je mala narocito ako nemas u stanu jos negde prazno mesto za bebine stvarcice. Meni je i ormaric krcat. A sto se tice stalka/drzaca za kadu, to vam ic ne treba, nemojte da se ljutite al bicu iskrena, ne gine vam pucanje kicme svakako [sm=jezicek.gif] kadicu na dve stolice, kupanje traje pet minuta na pocetku, pa nece drzac nista posebno da znaci, a vrlo brzo kad beba krene da sedi i brcka se, bice vam potrebno vece korito ili cete da koristite kadu ako je imate. I da, neko je pitao za mrezaste gace, one su zakon za prve dane kad je krvarenje konstantno, ja sam ih i kuci nosila, pa tek kad se sve stabilizuje onda mozete mekane steznike, cini mi se tek nakon 40 dana. Ako vas zanima jos nesto slobodno pitUjte, znanje mi je sveze [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ljubim vas sve.
|
|
|
|