|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
19.7.2015 0:01:37   
mlada_mama
Bas, ja kazem mm da nisam po sebi ni prenjela, jer ona meni na ZM koja je bila 06.10 dodaje 7dana, a ja znam da je odnos bio 22 oktobra, znaci fulala je bas, ali eto, nek je sa njim sve ok, pa ako treba lezacu gore nema sta

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1851
19.7.2015 1:19:53   
dijana1*
IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson

Moderatori nisam IT ekspert, ali ako imate nekorešenje smorili smo se živi sa ovim isteklim sesijama.

Lisa svaki post koji napisem.selektujem sve i COPI. Pa ako me izbaci samo PASTEuser posted image

Mm jos si ovde user posted image sacekaj da prodju ove vrucine pa onda idi, mogu misliti sta je na Gaku sada. Pogotovo oni prozori kada se upale! I bolje sto su te poslali kuci. E da ne mogu klime da nabaveuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1852
19.7.2015 6:55:32   
Maraj
Dobro jutro drage . Uf sto je vruce.... meni vec par dana zapusen nos

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1853
19.7.2015 7:19:19   
bebilule
Jutro, ja budna od 6. Inace, ja danas usla u 7. mjesec - ne po nedeljama ali po terminu jesam. Nekako mi lakse da racunam da svakog 19. ulazim u novi mjesec (jer mi je termin 19. oktobar) user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1854
19.7.2015 7:46:46   
Frcokla
Trudnice budne ste...

Bebilule super za sedmi! user posted image

Mm i Jabudic, onda pokupite i mene i odosmo sve tri u paketu. I Ja računam 2 ili 3 avg. Kao datum za CR. user posted image

Au svašta sam se nasanjala, a sad se baš ničeg ne sećam.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1855
19.7.2015 8:12:09   
sonyasha
Dobro jutro trudničice!
Jedem ledenu dinju na terasi i uživam u miru! Zlatni trenuci u toku dana kada se ne znojim!
Juče smo bili svi ko na spidu na onih 40, jedva dva sata u kući svo ostalo vreme vuždali. Bilo je pakleno ali prijalo, nisam ja neki kućni tip, kuća me smara! Danas do mojih na klopu i deda
će da švrćka sa mišem pa će biti dan za odmaranje!
Jedva čekam vikend da krenemo na morence, jupiiiiiii!!!user posted image
Kakvi su vaši planovi za danas?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1856
19.7.2015 8:16:31   
Maraj
Sonyasa dobro si izdrzala juce. Ja nisam izasla iz kuce. Evo i sad sam vec pod klimom. Stan mi je na istočnoj strani. Ujutru je bas sunčan stan pa palim klimu

< Poruku je uredio Maraj -- 19.7.2015 8:17:06 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1857
19.7.2015 8:33:29   
jabudic
Jutro user posted image jeste li spavale?
Ja nocas jedva prezivljeh od vrucine. Ne znam da li sam sat spavala. Cekali goste do ponoci, oni upali u guzvu i stigli tek u pola tri. Mi legli oko 00. Vrucina, nema vazduha. Taman da zaspim ulece nam slijepi mis u sobu. Onda ga je mm jurio i zavrsio je u plafonjerki u hodniku. Jutros ustala sva mokra, kosa, majica, istusirala se, popila Verapamil i spremila kafu. Ne moze se vise user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1858
19.7.2015 8:52:11   
Anoniman
jutrouser posted image

i ja malopre ustala, bas je vruce, mi na drugom spratu a zamislite bez krovauser posted image bas je bilo pakleno, i nocas ne znam u kom trenutku sam legla na ledja, i U stalno bacaka noge, i podigla ih je i u snu me udarila u stomak, evo sada me boliuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1859
19.7.2015 8:58:50   
sonyasha
Maraj, totalno mi je čudno kada sam trudna, jedan dan sam super fizički i mogu da jurcam a drugi dan posle dva sata moram da prilegnem, niš' ne razumem!
Jabudić, zeznuto vreme za finiš trudnoće! Juče sam videla drugaricu koja je par dana pre termina i bila je u fazonu, ajde sada da krene, ne mogu više! Zeznuto je u bilo kojoj sezoni pred porođaj, ali meni se Bog sažalio da izbegnem leto u toj priči jer ga stvarno ne podnosim osim na moru! Još se u trudnoći znojim, za razliku od inače pa sva curim i hoću da pop*****!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1860
19.7.2015 9:05:46   
mlada_mama
jutro, ja pijem kafu, a mokra sam vec, sinoc zaspah u 02h a sad ustala kao da nisam ni spavala. Danas ce kazu biti preko 40, ja ne provirujem iz kuce danas.
stvarno mi je svega previse, bar da nisu vrucine
UM i ja spavam sa S, i isto ima nemirne noge uzas, ali nije me nijednom do sad udarila, za divno cudo, nadam se da ce te popustiti brzo user posted image

< Poruku je uredio mlada_mama -- 19.7.2015 9:11:32 >

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1861
19.7.2015 9:12:53   
Maraj
Oh um.....pa jedino da se pripazis i po mogućstvu ne spavate u istom krevetu....

< Poruku je uredio Maraj -- 19.7.2015 9:13:37 >

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1862
19.7.2015 9:15:12   
Valerie
danas pakao, bas se radujem user posted image user posted image necu nos da promolim

jabude, a klima? nama radi 23 sata dnevno, samo malo iskljucim ujutru i uvece, koliko da se odmori. ne bi moglo da se zivi.
nama je nekoliko puta uletao slepi mis u stan, bas ih ima puno u kraju. to je jezivo. kad cujem da krice kosa mi se digne na glavi. onda smo stavili svuda mrezice, ukljucujuci i onu sa krupnijim rupama na terasi, sad sam mirnija, ni golubovi ne udju.

jao imam jos par dana do 8. meseca! mala standardno skace na sve strane, njoj je veselo.

stalno sam na Limundu, bas svasta moze da se nadje...

UM, da prodje stomak, nekad je nemoguce se sacuvati od dece user posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1863
19.7.2015 9:21:21   
Anoniman
Maraj pa nije dugo spavala sa mnom, a vruce joj je valjda, i da se otkrije ona podigne noge u vis i na Noru, jedva cekam septembar Boze zdravlja da dobije njenu sobu, mada vec vidim kada dodje beba bicemo opet svi 4 zajednouser posted image

Valerie ti me potpuno razumesuser posted image

(odgovor članu Valerie)
  Direktna veza do poruke: 1864
19.7.2015 9:32:25   
Frcokla
Bebac i ja smo spavali noćas sami, tako da je bilo super. Inače se mm pripije uz mene tako da se borim s njim. Toliki krevet ali ne mos' dokazati.. user posted image
Meni ovaj mali igra po rebrima uglavnom, i osećam kao da imam neku mačku pored stomaka koja mi se tu čitavu noć mazi i prede.
I ovi banana jastuci greju...
Noćas sam ladno popila litar ipo vode!

Ja za danas nemam planove, sve četiri u vis, u hladovini i to je to.

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1865
19.7.2015 9:36:48   
Maraj
Jao Frcokla a moj bekan meni skace po bešici i grlicu. Nekad kao da me ubode iglom u grlic (karlicno je )
Nego da vam se požalim....mm nece ni da cuje da gleda tv.... Izdrzace kaze ....sve za bekana.... pih....a ja se ponadala bice nesto tamo u 9.mesecu.... al posle se set_im pa ja i dalje koristim utrogestan 2×dnevno...mozda ne bi ni smela....

< Poruku je uredio Maraj -- 19.7.2015 9:37:25 >

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1866
19.7.2015 9:40:03   
suzi kju
Dobro jutro. I ja nemam planova za danas svakako, isto kao i juče. Neko mi dobavi namirnice, ja pod klimom, eventualno spremim nešto da pojedem i to je sve.
Dolazi mi muz danas user posted image prošlo me jučerašnje raspoloženjeuser posted image
A gledanje tv-a biće tamo oko nove godine.
Ja sam u nekom periodu čak i sanjala sam taj čin gledanja ali više i ne razmišljam o tome, čuvam ja moj razmekšani grlić user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1867
19.7.2015 9:42:02   
Valerie
user posted image UM user posted image , lepo je imati zivahno dete, ali su stalna opasnost po male bebace user posted image

joj kad se setim, poradjala sam se bas po ovakvom vremenu. i dzaba sto ima klima u sobi, kad se nase zene plase da je ukljuce! nisam verovala da ce neka trudnica pre da umire na 37 stepeni, nego da pusti lepo klimu na 26. ni ja ne volim kad je na 20, ali brate mili morala sam da otimam daljinski. pitam za apartman, kazu, moze al tamo nema klima. pa to je smehotres. na srecu, prebacise me na cr u pola noci, neko bi stradao user posted image

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1868
19.7.2015 9:47:58   
Valerie
evo nasla sam user posted image user posted image
Belgrade - The hottest day of 2012 was August 24, with a high temperature of 40°C.

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1869
19.7.2015 10:06:47   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Valerie

evo nasla sam user posted image user posted image
Belgrade - The hottest day of 2012 was August 24, with a high temperature of 40°C.

U SM.Palanci 44.9 24.7.2012.na rodjendan mm! A on iz Palanke,i tamo slavili rodj..i onda je tokom noci bila oluja!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1870
19.7.2015 10:12:06   
Valerie
user posted image user posted image kao da smo u Saudijskoj Arabiji

aha, isto je bila bas velika olujna promena vremena narednog dana, taman bilo fino zahladjenje kad smo izlazile iz porodilista. i naravno te noci/jutra 3 hitna carska, ko zna sta je bilo u porodjajnim salama. vreme katastrofa

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1871
19.7.2015 10:21:50   
jess021
Hello!
I ja sam ustala sva mokra, dodje mi da odsecem ovu kosurinu.
Ja nisam izasla juce, a necu ni danas. Mi palimo i gasimo klimu jet me vec pocelo grebuckati grlo od nje.
MM, Jabude..nama koje smo manje trudne je tesko, mogu zamisliti kako je vama.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 1872
19.7.2015 10:35:55   
LIDIJA STEVAN
Hello zenske ipo...
Klima od juce 8h mi je upaljena u stanu I gasila je nisam.sinoc u 21h sam izasla na terasu da zalijem cvece ..to je bilo moje izlazenje vani juce.jutros smo bili do supervera da kupimo mleko hleb I lubenicu ,to je to sto se izlazenja tice.Kako smo usli u kucu po povratku iz kupovine odmah sam uletela u kupatilo na tusiranje.
Jess...ja jedva pidnosim ovu vrucinu,a ne mogu da zamislim.kako je Jabudicu I mladoj mami...auuuu

Dete je najvece blago..

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1873
19.7.2015 10:37:49   
LIDIJA STEVAN
UM jel prestao da boli stomacic?

Dete je najvece blago..

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 1874
19.7.2015 10:45:16   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN

UM jel prestao da boli stomacic?

Lidija bolje mi je , hvala na pitanju! :*

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
  Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here