|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
18.7.2015 19:43:06   
jabudic
Evo napokon udahnuh malo vazduha, pa da vam se javnem. Danas je uzasan dan, pola smo ga proveli u potoku ispred kuce user posted image
Ja sam nocas trebala na ctg, ali me mrzi da vozim po ovoj guzvi, treba mi pola sata do bolnice. A i znam ja imam li kontrakcije tj.nemam i necu ici.
Nocas nam dolaze prijatelji da prespavaju.
Ja ne volim niko da mi dolazi i pomaze, jos imam traume od svekrve, koja je prosle god svako malo po 3 mjeseca bila kod nas. Dodje onako inkognito i nemas pojma kad ce i da li otici. Od tada mrzim sve goste koji ostaju duze od jedne noci user posted image Djeca ce kod mojih kad se porodim, tako da pomoc - non, merci!
Rezervisala sam nam nedelju dana u Kolasinu za kraj avgusta, u nadi da cu se poroditi do tada user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 18.7.2015 19:44:31 >

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1826
18.7.2015 19:54:32   
jess021
Jabudic, ti si bas neka gostoljubivauser posted image
Kod tebe nema ni ono svakog gosta 3 dana dosta, vec samo 1.
Ja nemam svekrvu, pa se ne razumem u temu, no preporucila bih vam da se ne nervirate uopste, pogotovo ako dolazi na nedelju-dve, pa to prodje zacas.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1827
18.7.2015 20:10:04   
jabudic
Eh, moja Jess, znaju moje drugarice iz prosle trudnoce. Kod mene je i Kusi i Repati ljetovao. Samo je li rodjak, 9.koljeno. Ali ja vise nisam ona fina, mala, glupa, nego sam postala kucka koja ujeda i srecna sam zbog toga!
Kapija ima da se stavi na mom mostu i struja da se pusti kroz nju. Niti je meni ko kucu napravio, niti mi hrana pada sa neba. Plus su gosti uglavnom bez auta, pa moras da vozas gdje im je zelja. Zasto bih ja svoj zivot podredila necijem hiru? Nemas pare za ljetovanje, sjedi kod kuce. Kod mene vise niko ne ljetuje.

< Poruku je uredio jabudic -- 18.7.2015 20:11:18 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1828
18.7.2015 20:16:49   
jess021
Ma ja se salim!!
Verujem ti, nemas svoj mir dok ne naucis da kazes ne.
Jabudicu, baci pogled u temu Ime za devojciceuser posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 18.7.2015 20:22:34 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1829
18.7.2015 20:20:25   
Frcokla
Jao Jess to ti misliš da prođe začas. user posted image

Suziiiiii pa nemoj tako, evo npr mm danas dežuran. Ne vidim ga po 24 h, a uglavnom i duže ovo je još dobro , pa šta da radim.
Ja se raznezim dok tako dremamo popodne, prva se probudim i gledam ga, i onda zamislim kako smo još malo tu ja i on... A uskoro mala porodica. I na koga će da liči beba. Pa sav mi je lep, pa već vidim malu minijaturu našeg sina. user posted image I sve tako...

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1830
18.7.2015 20:22:43   
jabudic
To je bio cist bezobrazluk. Dok nismo napravili kucu zivjeli smo privatno u stanu od 35m2. Rodio se J, ja izlazim iz porodilista, rodjak mm dosao da trazi posao. Bio je kod nas 15 dana, bas u onom periodu kad ti treba samoca i kad hocu npr da luftiram grudi po stanu, a ja nemam kuda ni da prodjem. Uf, kad se sjetim.user posted image

Suzu, samo cu ti reci da sam prvu trudnocu provela sama, tj.kod mojih. Mm je bio u drugom gradu, radio, ja studirala. Spojili smo se kad je N imao 4m.
Drugu trudnocu sam provela sama sa N, jer je on radio 2 posla i pravio kucu.
Trecu evo provede on po bolnicama, ja opet sama, ali sa dvoje djece.

Ako ti je za utjehu, meni se nije dalo ni me neko pita "kako si" user posted image

< Poruku je uredio jabudic -- 18.7.2015 20:39:40 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1831
18.7.2015 20:52:40   
Frcokla
Tako je Jabudic, isto i kod nas. I mi smo do pre par meseci živeli u garsonjeri, nikad niko nije spomenuo da dođe. Sad odjednom hoće svi. Ali kao što sama kažeš to odmah treba u korenu saseci. Po kratkom postupku.

Niko te ne pita da li ti treba upravo ta privatnost, i mir!
Sad cu ja da gostim svakoga, da bi pričali kako sam ljubazna i fina, a što ti kažeš treba skuvati treba za svakim pospremati... I sve to košta.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1832
18.7.2015 21:32:08   
jabudic
Da je to na vikend npr, pa Ok. Ali meni je znala cetvoroclana porodica da bude 10 dana, pa jos ni ne odu, a dodje druga cetvoroclana porodica. Plus nas cetrvoro i svekrva je bila tada tu. Prosto mi se nije mililo kuci doci s posla. Na kraju sam uzela odmor i otisla kod mojih, posto je to svw bila porodica od mm. Bukvalno pobjegla iz svoje kuce.
Sad je nas vec sa bebom petoro, ja u 9.mjesecu ne mislim nikome igrati oko dupeta, a ni ne mogu, radila sam do skoro, sad nisam ni za sta. Kad stigne beba racunam nece mi se cetvoro uvaliti.
Jeste da imamo dnevnu slobodnu, ali maksimum koji cu ja nekome pruziti je vikend, i to porodici najuzoj.
Nekako se podrazumjeva kad si na moru da mogu da ljetuju kod tebe. Samo se najave, bez da provjere imam li ja mozda zivot i planove.

< Poruku je uredio jabudic -- 18.7.2015 21:33:26 >

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1833
18.7.2015 21:55:41   
Anoniman
Jabudicuuu strasno!

I mm rodbina misli da sam ja vetsica, jer za razliku od sveki ne zelim samo da jurim i da im ugadjamuser posted image

nesto nas nema, vrucina pa se sve razbezaleuser posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 1834
18.7.2015 22:00:42   
Frcokla
Bolje i da misle da sam veštica, nego da mogu da rade sta hoće! A jednom im to staviš do znanja, i neće biti ponovo problema. Podržavam!

UM, rekla si da nemaš samo mene na fb? Pošalji mi pp, pa ću te dodati ako želiš. Ja s fona ne mogu pp da pošaljem..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1835
18.7.2015 22:04:20   
Anoniman
Frcokla saljem pp , a po profilnoj na fb ces me lako prepoznati jer je ista kao na rr...

(odgovor članu Frcokla)
  Direktna veza do poruke: 1836
18.7.2015 22:12:05   
Frcokla
Našla sam, lepoticu Unu. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1837
18.7.2015 22:13:33   
Anoniman
Prihvatilauser posted image
hvala, i ti si bas lepauser posted image

(odgovor članu Frcokla)
  Direktna veza do poruke: 1838
18.7.2015 22:20:07   
Maraj
Jao sto mi to sa rodbinom mm poznato... naravno vecina njsgovih je iz unutrašnjosti pa svi misle da mogu da banu kod nas u bg kad im se cefne i koliko im se cefne. Ja nit kod koga idem nit se kome "trpam". Imam hotel i molicu lepo za sve sto mi treba....
pri tom zivimo u nesto vecem stanu tako da je jos pride to svima ko bombona da se "uvale"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1839
18.7.2015 22:35:01   
jabudic
Maraj, ko je u Bg i na moru, a ima kvadrat viska - nadrljao je user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1840
18.7.2015 22:44:10   
suzi kju
Jabudic a baš sam se nadala da me pozoveš da letujem kod tebe sledeće godine user posted image user posted image

A to što sam razdražljiva verovatno su hormoni, zapravo sigurno. Prošlo me je, on sutra dolazi. A i odvajali smo se mi i dosad i nije mo to bilo ništa strašno. Al sad bila u bolnici 4 dana, izašla onda on otišao, opet sama, još mi zabranjeno kretanje pa sam po čitav dan u stanu i eto, nekako se skupilo sve.
A kod mene dolaze samo njegovi i moji, uvek su dobrodošli al ne dolaze tako često. Moja je rodbina u Beogradu veći deo, situirani su pa dođu sam na par sati i to je to. A on i nema neku veliki rodbinu pa smo mirni.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1841
18.7.2015 22:57:45   
mlada_mama
Dobro vece i od mene user posted image
znam da sam dosadila, guzva je vidim al ja volim biti prva hahahaha

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1842
18.7.2015 22:59:07   
suzi kju
Mm šta se dešava s tobom, šta kazu kad će porođaj?
Jesi ti dobro?

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1843
18.7.2015 23:03:11   
mlada_mama
suzi moja ne znam ni ja sta je sa mnom user posted image ovaj mali ceka najtoplije dane u godini da mi dodje user posted image
bila sam u cetvrtak kod svoje dr, koja mi je rekla da se javim na GAK, na GAK-u mi u petak kazu da ima kontrakcija ali nisu za lezanja u bolnici, gore im je guzva, godisnji odmori i pakao u sobama, pa vracaju ako nije hitno, sto je meni i bolje. Pa sad cekam ponedeljak i idem opet gore. Ali ako ne krene do ponedeljka ostajem na lezanju...
Meni je sve ok, pocele noge pomalo oticati, ali sam ok. Dosadilo jeste, vrucina jeste, ali drzim se

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1844
18.7.2015 23:04:43   
suzi kju
Izdrzi, dani su u pitanju. A vrućine su velike, ne izlazi nigde odmaraj, pa kad krene, krenulo je, ne moze na silu.

Direktna veza do poruke: 1845
18.7.2015 23:09:00   
mlada_mama
znam sve user posted image
moram da se pohvalim da sam cak i TV gledala, i to na dan termina ahahhahaha user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1846
18.7.2015 23:15:02   
Frcokla
Opaaaaa! Svaka čast mlada mama user posted image

Mi nikako da te oteramo iz ove teme. Kako ćemo ostale doći na red ako nas kočis.user posted image

Hvala UM, a masnice su ti pre pre predivne!!!

Direktna veza do poruke: 1847
18.7.2015 23:42:05   
Lisa Simpson
Moderatori nisam IT ekspert, ali ako imate nekorešenje smorili smo se živi sa ovim isteklim sesijama.

MM alal vera, napisah ceo post, ali jbg u svakom slučaju ti si moj idoluser posted image user posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 18.7.2015 23:43:41 >

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1848
18.7.2015 23:52:01   
mlada_mama
hahahahhah kraljice ste, idol ili ne, ja sam tu, pored svega..
necu da mislim sta bi bilo da sam se drzala terapije, mirovanja, utrogestana i ne gledanja TV-a. user posted image
jabudicu drugo user posted image ocemo li u avgust user posted image

(odgovor članu Lisa Simpson)
Direktna veza do poruke: 1849
18.7.2015 23:57:44   
jabudic
Oooo Mm user posted image
Slicna nam se sudbina pise.Ja sebi predvidjam 02.08, to je punih 9m od dana zaceca. A vec me smaraju kad ces, kad ces, jesi li jos kod kuc3. Ja kazem nisam, otiala na safati u Keniju. A ni termin nisam presla.
Zato te necu smarati, nek je beba dobro, izaci ce kad bude vrijeme!

Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tanasković Gordana: Moja porođajna priča
“Da tata,trudna sam....Treba da se porodim.“ Na njegovom umornom licu smenjivale su se boje od crvene, plave crne....Jed...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here