jess021 -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) (16.7.2015 13:29:27)
|
Suzi, super sto ides kuci. Sony, bravo za batu. Zene moje ja sam odlepila skroz, sad sam se toliko smejala da me boli stomak. Jutros zvoni neko na interfon, ja se javim, sledi razgovor. Neki lik: doneo sam stakla Ja: vi ste pogresili Neki lik: Dobro, otvorite mi samo kapiju da ih ostavim u dvoristu To je bilo oko 11h. Malopre zove mm i pita e jel tebi neko zvonio jutros za neka stakla, ja kazem ma jeste neko je pogresio. Kaze mm curko to su nasa stakla za taerasu koju zastakljujemo. A sinoc sam ga pitala hoce li majstor doci do kraja nedelje i kaze da je rekao da ce doci do petka. I ovaj lik ih ladno ostavio u dvoristu, sad zvala zeta da ih donese gore u stan. Ni na kraj pameti. ne bi se ja ni set____ila da mi on sad nije rekao. Odvala br. 2 Pita mm koje su dimenzije, ja kazem visina oko 2m, dodju mi negde ispod ramena, kaze mm onda ti imas skoro pa 3m[sm=smiley36.gif] Koliko su teska? Paaaa...svako oko 3-4 kg, kad zet kaze da imaju zajedno sigurno 35kg[sm=smiley36.gif] Ja ne mogu doci sebi od provala, koja sam ja curka.
|
|
|
|