Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) (27.7.2015 8:52:49)
|
IZVORNA PORUKA: Frcokla E kad smo kod toga, hoće li neka iskusnija [sm=nosecka.gif] da mi objasni. Koliko vremena pre porođaja ispada taj čep, krvav ili ne, i da li obavezno mora da iscuri, da li plodova voda može da iscuri pre njega? Isto tako, da li se za to vreme osećaju neki bolovi, i kad ste otvorene, cm ili dva da li to boli?! Pitam jer je Jabudic otvorena već neko vreme a ništa se ne dešava... To mi je čudno ja bih mislila da će beba da ispadne svakog momenta. [sm=zmeden.gif] za cep, kao i sve ostalo je individualno, mnogo je gusci od bilo kod sekreta, i ako ispadne u komadu je velicine i do dlana (bez prstiju [sm=smiley36.gif]) moze prvo i vodenjak, moze da pukne kao balon, kao meni, fljus, ili da curka po malo. ako ti krene vise, ali ne par kapi, neko npr. cetvrtina case, to bi po meni trebalo proveriti. ako izadje deo cepa ili ceo, to nema nikakve veze, posle toga moze sve da bude mirno nedelju dana. znaci bitno ti je velika kolicina vode ili dugotrajniji ritmicni bolovi, stezanje stomaka koji potvrdjeno satom budu na bar 7-8 minuta. sve ostalo zanemari [sm=smiley1.gif] otvorenost ne mozes bas nikako da osetis jos maaalo
|
|
|
|