|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat)
27.7.2015 8:46:19   
Frcokla
Eh Trco, znam i ja da je spuštanje, bio bi i red već za ovu nedelju. Samo ne znam koliko će potrajati.
Ja kao retardirana, fizička aktivnost nula, mirujem kao da moram. user posted image Baš zato da ne izazivam đavola, izdržacu nekako.
I tako napeto čekam taj vikend...

A Jabudic ništa... Tolika dešavanja, krvarenje, otvorena i još treće dete po redu. user posted image Onda se pitam kako to, i sve više sam ubedjena da sa mnom nešto opasno nije u redu kad se toliko stresam. user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2501
27.7.2015 8:48:15   
jabudic
Samo da vam se javnem, vidim pitate za mene user posted image
Evo jutros je poceo da ispada sluzni cep, mada kod mene to nista ne mora da znaci, jer je to crnogorski cep i ispada vec 3.dan. Ali danas onako roskasto, tako nadam se da bih mogla danas-sjutra. Imam i neke blage kontrakcije, vidjecemo sta ce na kraju da ispadne user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2502
27.7.2015 8:52:49   
Valerie

IZVORNA PORUKA: Frcokla

E kad smo kod toga, hoće li neka iskusnija user posted image da mi objasni.
Koliko vremena pre porođaja ispada taj čep, krvav ili ne, i da li obavezno mora da iscuri, da li plodova voda može da iscuri pre njega?

Isto tako, da li se za to vreme osećaju neki bolovi, i kad ste otvorene, cm ili dva da li to boli?!
Pitam jer je Jabudic otvorena već neko vreme a ništa se ne dešava... To mi je čudno ja bih mislila da će beba da ispadne svakog momenta. user posted image

za cep, kao i sve ostalo je individualno, mnogo je gusci od bilo kod sekreta, i ako ispadne u komadu je velicine i do dlana (bez prstiju user posted image )
moze prvo i vodenjak, moze da pukne kao balon, kao meni, fljus, ili da curka po malo. ako ti krene vise, ali ne par kapi, neko npr. cetvrtina case, to bi po meni trebalo proveriti. ako izadje deo cepa ili ceo, to nema nikakve veze, posle toga moze sve da bude mirno nedelju dana.
znaci bitno ti je velika kolicina vode ili dugotrajniji ritmicni bolovi, stezanje stomaka koji potvrdjeno satom budu na bar 7-8 minuta. sve ostalo zanemari user posted image
otvorenost ne mozes bas nikako da osetis
jos maaalo

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 2503
27.7.2015 9:11:21   
Maraj
Ja se sad najela i bas me osamutilo da bi mogla u krevet da se vratim. Zato pristavih kaficu pa izvolite user posted image

(odgovor članu Valerie)
Direktna veza do poruke: 2504
27.7.2015 9:22:22   
jess021
Dobro jutro, moze kafa?
Ja cu u dz po uput, a sutra na komisiju.
Ne znam zasto, ali ja se uopste ne plasim porodjaja, bar za sad. Samo da sve ide svojim tokom, jedva cekam.
Frcokla, moze i da ti ispada cep i da ti pukne vodenjak onako da curka ili u mlazu, a ne mora nista od toga. Zato ste trebale ici u skolu za trudniceuser posted image
Sinoc nam stigle bebece stvari, ne moram vise nista da joj kupujem, sve ima, od pelena, bodica, cipela, kapica...
Jedva cekam da napravimo komodu pa da krenem sa sredjivanjem.
Jabude, ubrzaj to malouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2505
27.7.2015 9:23:01   
Bekolino 25
Jutro.. danas smo usli u 34 nedelju i pocinjem nekako smotano i tesko da se osecam.Jel imam ja jos uz do kraja dr mi nije nista rekao kada sam bila na 4d sem da trebam lab.da radim.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2506
27.7.2015 9:27:27   
jess021
Bekolino, ti do kraja imas jos 6 nedelja, ja mislim da ces imati jos uz. Jel vodis trudnocu privatno?

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2507
27.7.2015 9:27:43   
Frcokla
Maraj pridruzujem ti se na kafici.

Škola za trudnice, hmmmmm hvala ne, jer onda me to nekako asocira da se pripremam za prirodni porođaj ili dozvoljavam sebi da neko počne u to da me ubeđuje.
Osudite me, ali tako mi to zvuči. Sve se posle oko bebe da naučiti. A i ne sumnjam u taj instinkt .

Direktna veza do poruke: 2508
27.7.2015 9:31:48   
Bekolino 25
Da jess privatno vodim trudnoću.A kako je sa pregledima vrvt cu sada to imati cešce?

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 2509
27.7.2015 9:33:18   
Anoniman
jess svidja mi se tvoj stav, takva sam i ja bila , ni malo straha nisam osecala, i sada jedva cekam , boli, znam sta me ceka,ne idem neiskusna,ali jedva cekam da upoznam Noru♥!

ja dosla iz dz sada da jedem pa bezim u neki soping najverovatnije....user posted image

(odgovor članu Frcokla)
  Direktna veza do poruke: 2510
27.7.2015 9:34:20   
jess021
Frcokla, to je bila sala. Naravno da se sve nauci, ali zato sto si pitala oko cepa, vodenjaka...to smo sve tamo ucili.
Nisam ispratila, jesi ti zakazala carski?
Bekolino, ne znam ni ja, kontam da ces bar jos jedan uz, a pred kraj cesce na ctg.
Dijo, sad videh da odoste na more, super, uzivajte, bice opet vrucine krajem nedelje.

Direktna veza do poruke: 2511
27.7.2015 9:38:11   
suzi kju
UM opet u šoping ccc, luda zena user posted image
A išla bih i ja rado al ne smem user posted image E baš me zanima koliko će ti biti gvozđe...

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2512
27.7.2015 9:41:40   
Anoniman
ovaj put za mene i Unuuser posted image idem da trazim neki kombinezon ili haljinu dugu za rodjendan koji imamo za 20 dana i Uni baletankice... nije puno toplo pa mi nece smetati....htela sam da me sveki vozi ali ne mozemo od majstora, ja da vozim i stresiram se oko parkinga ne pada mi na pametuser posted image hvatam bus i za 15 minuta sam u susednom graduuser posted image

i mene Suzi...

< Poruku je uredio Unina mama -- 27.7.2015 9:42:12 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 2513
27.7.2015 10:29:04   
LIDIJA STEVAN
Dobro jutro drage,ustali smo u 7h.bili u dz po doznake pa ih odneli na posao..pa do DM kupila neke sitnice i dodjem kuci sad Vas citam i sreca sto sam citala sve redom posto me juce nije bilo na rr pa sam upucena sad u sve,ali zahvaljujuci Jess...podseti me zeno za uput za komisiju..totalno sam zaboravila da trazim dr da mi napise a i on kreten(trentno mi dr na odmoru pa menja nju)nije me podsetio da mi da..jaooo totalno sam posizela,moram se vratiti u dz po uput..

Dete je najvece blago..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2514
27.7.2015 10:48:51   
superm
Dobro jutro/ dan!
Baš je prijatno napolju, konačno.
Jabudic, još malo, blago tebi, meni već dosadilo da budem trudna...user posted image
Btw, danas sam ušla u 31 nedelju!

< Poruku je uredio superm -- 27.7.2015 10:49:32 >

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 2515
27.7.2015 10:54:14   
jabudic
Superm, sve brzo ide dok udjes u 9, onda dan godina.
Meni je proletjela trudnoca, a sad mi se oteglo, nikad kraja...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2516
27.7.2015 10:54:39   
Anoniman
Ja od dana u 26 nedelji , i meni vreme bas leti..
Ja sutra po uput za komisiju u cetvrtak komisija....

Odlozila sam soping za sutra , danas nam dolaze majstori za stolariju, da uzimaju mere, pa hocu da budem kod kuce da biram ulazna vratauser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 27.7.2015 10:55:11 >

(odgovor članu superm)
  Direktna veza do poruke: 2517
27.7.2015 13:36:03   
superm

IZVORNA PORUKA: jabudic

Superm, sve brzo ide dok udjes u 9, onda dan godina.
Meni je proletjela trudnoca, a sad mi se oteglo, nikad kraja...

Da, mogu misliti. Kod mene je malo drugacije, kada udjem u 9. ja znam kada se ocekuje porodjaj, zato i zurim da udjem u 9.! Mada mi je dr rekao da iako je pun termin negde oko 5.10., nece ga cekati zbog prethodna 2 cr, pa ce me poroditi pre 20.9.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2518
27.7.2015 13:54:55   
jess021
Ja sam crkla. Bila u dz po upute, pa isla do centra, pa do mame i na kraju u mesnicu, sad sam dosla kuci i okupala se.
UM, ne znam sta bi ti rekla za taj stav o porodjaju, ali ja ga jedva cekam i za sad nemam strah nikakav. Znam da ce boleti, ali sta sad, samo da sve prodje kako treba, a znam da hoceuser posted image Ne mogu da se bojim unapred.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 2519
27.7.2015 14:28:15   
Anoniman
Jess ma da , to je najbitnije...

Moja U otisla na bazen.

Ja isla po rezultate, nisu mi radili gvozdjeuser posted image hmg 137, secer 3, 7, urin odlican...

< Poruku je uredio Unina mama -- 27.7.2015 14:29:56 >

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2520
27.7.2015 14:36:28   
Valerie
bravo jess, samo tako nastavi user posted image
UM, mislim da tebi ne treba dodatno gvozdje sa ovolikim hemoglobinom...
ja ne vadim svaki put gvozdje...

isla do Mende, malo da promenim radnju, uzela dusek za kolevku, peskir, kupka, sarenu perivu musemu, zavrsavam sa kupovinama, jos da se opere i poredja i da odahnem.

videh malo cudne roditelje sa bebom od mozda 2 nedelje koji traze onu kesastu nosiljku kao marama-ranac. joooj ja ne bih malu bebu stavila u to nikako. mozda prava marama ili kengur, ali opet ni to ne tako rano...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2521
27.7.2015 14:44:12   
Anoniman
Valerie super za kupovinu, i ja sam uglavnom sve spremila za bebu... Jos kozmetika za nju i mene i to je to..
Ma da, hmg m je dobar, trazicu sledeci mesec bas gvozdje da vidim kakvo ce biti, sada je sigurno zaboravio da napise na uputuuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 2522
27.7.2015 16:07:40   
suzi kju
Ja ću ako Bog da, sledeći vikend da idem da poručim dušek o krevetac, i još po nešto da kupim.
10.8.idem kod moje doktorke pa da se dogovorim sa njom oko porođaja kad planira i tako to.
Malo sam se sređivala, čak sam i nokte na nogama namazala, malo se umrljala sa strane al šta sad, ne vidi se iz aviona user posted image neće u nokte da me gledaju nego u gospođicu, a ona na red dolazi večeras.
Eto sve sam vam detaljno raportirala.
Nešto vas nema danas.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2523
27.7.2015 16:16:31   
Maraj
Nema suzi bas je zatisje...
joj ta gospodjica meni muke zadaje... sve mogu srediti al ona mi je nesto najteze

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2524
27.7.2015 16:25:42   
Frcokla
I ja sve to moram ovih dana. user posted image
Čak sam razmišljala da odem u neki salon...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  99 100 [101] 102 103   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...
Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here