Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 19:23:15
|
|
|
|
Maraj
|
Di super za uz a boga mi i za more. Bice ti vreme extra. Uhvati nas ova vrucina u . Prethodna leta nisu bila ovakva. Posebno proslo leto. Znam da imam haljina koje nisam nosila prosle godine kako je lose vreme bilo
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 19:31:47
|
|
|
|
sonyasha
|
Trudnjačice moje, samo da vam mahnem sa mora! Stigli smo i već se celo popodne brčkali! vas i šaljem malo ove uživancije! Nadam se da ste sve dobro i zdravo!
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 19:35:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala Maraj. Nego kad su najgore vrucine bili mi se przili na asfaltu a sada kada je konacno stiglo osvezenje mi idemo. Sonya uzivaj
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 19:36:38
|
|
|
|
Maraj
|
Sonyasa super. Brcni se i za nas. Ja se veceras preznajam koliko mi je vruce. bacnite oko na temu kakva kolica. Videla sam nova Kunert Libero kolica
< Poruku je uredio Maraj -- 26.7.2015 19:37:27 >
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 19:47:20
|
|
|
|
Trcosava
|
A bre, jesam ja rekla Jabudu da se danar porađa? Jel javila nešto?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 20:46:01
|
|
|
|
Lisa Simpson
|
Di ja najcesce pisem sa telefona gde je selektovati zeznuto nije kao mišem. Ne staje mi ceo tekst na screen a kad umanjim nemam tako tanak prst za to, zato mi to nije nikakvo rešenje.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 20:48:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj ja sada sela, do malopre imali goste, smorila sam se, jedva cekam u krevet da idem Drrugarice koje su na moru neka uzivaju Trco nema Jabudica, kako je krenulo bice 1.8. kao sto sam rekla
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 20:58:58
|
|
|
|
Maraj
|
Lisa i ja kucam sa telefona. I kad god mi izbaci post vratim se korak unazad na telefonu i vrati mi se ceo post
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 21:15:12
|
|
|
|
suzi kju
|
Sve zavisi koje je telefon u pitanju, moj isto ne zapamtite i nmg da iskopiram post.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 21:52:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mrzim da kucam sa telefona, samo lap top! Ujutru idem da vadim krv, bas me zanima sta ce biti...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 22:03:57
|
|
|
|
mlada_mama
|
samo da mahnem, ovako stojeci, jer sjediti ne mogu hvala vam na navijanju, i lijepim zeljama, privikavamo se polako, Lazar je dobar, Sofija isto, ja muku mucim sa grudima i bradavicama ali procice nadam se. Jabudicu sta cekas ? :) svima
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 22:34:13
|
|
|
|
adulence
|
Samo da vam mahnem,ne stizem puno da pisem,svi su nas se uzeleli dok smo bili na moru,pa smo bili po babama i dedama ,sutra idem kod dr po upute,da vadim krv itd...i da merila sam se evo udjoh u 8 mesec + 7 kg...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 22:55:59
|
|
|
|
suzi kju
|
MM uzivajte, privikavajte se polako, ljubi Lazu mazu... Ado vi stigli, dobro nam došli Mi gledamo tv, mene već uhvatio san, a noge su mi otekle baš baš, a lezala sam čitav dan... Jabudic nam se ne javi danas?
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 26.7.2015 23:17:07
|
|
|
|
Lejjan
|
Ja dok prespava ovih 3-4 dana i ispovraća i izmuči se vi na stoju (str.) nagurale :D Sa 70 str. :D Ja sve govorila nema simptoma,sta cu..Mozda nije trudnoca..Sad se osveti..Spavam 0-24 osim par minuta za wc sto odvojim i povracanje , kifle 2 maximalno dnevno.. , gadi mi se SVE,pa i Muz , ne znam jel svakoj? Dusa moja bude mi ga zao..Prepomazem se, i okrecem po krevetu ko kazaljka na satu.. Bome nije lako biti mama Koliko je slatko, toliko nije lako ^_^ ali, neka ne zalim se :) Kako ste mi vi? Um. Tamo sam te videla na slici sa stomacicem, BOŽE! :D Ja te zamisljala PLAVU, KRUPNIJU , po iskusnim postovima STARIJU..A gle nje..Ma prava zgodnica :D :* :*
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 6:59:47
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro mm pozdrav za Lazara i tebe. Joj te grudi posle porođaja.... sta li mene ceka.... lejjan proci ce sve to.... racunaj do ulaska u 4. Ja na svu srecu nisam imala mucnine i povećanja al vidim da ovde zenice otprilike zoliko muku muce (do ulaska u 4.)
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 7:35:29
|
|
|
|
Frcokla
|
Dobro jutro! Da se "pohvalim", ja sam danas punih 38, sutra ulazimo u 39. Celu noć mi je beba lumpovala po stomaku, evo ni sada se još ne smiruje, znači ludim više. Nogice osećam (i vide se) kako se provlače ispod kože, okrenuta je ka spolja.. Još uvek nikakvi znaci, bolovi, osim sekreta jutros. Ali to je bas sekret, tek s vremena na vreme ga primetim. Neko u sličnoj situaciji ?
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 7:43:10
|
|
|
|
Anoniman
|
dobro jutro ja ustala idem u laboratoriju... lejjan hvala na kompimentu mlada sam ja tek napunila 25... a za mucnine, mene su mucile do 20 nedelje trudnoce, sve je individualno.... frcokla meni to deluje normalno, meni sa U nije ispao sluzni cepi, ili sam ga propustila, ali tesko...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:05:39
|
|
|
|
suzi kju
|
Dobro jutro drage. Ja budna od sedam, danas mi sledi sređivanje pa sutra put bolnice.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:08:53
|
|
|
|
Maraj
|
Ja cekam da se pita ispeče pa da se bacim na klopu naravno na meniju sam kod mojih pa mi je sve na gotovo.
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:10:38
|
|
|
|
Frcokla
|
E kad smo kod toga, hoće li neka iskusnija da mi objasni. Koliko vremena pre porođaja ispada taj čep, krvav ili ne, i da li obavezno mora da iscuri, da li plodova voda može da iscuri pre njega? Isto tako, da li se za to vreme osećaju neki bolovi, i kad ste otvorene, cm ili dva da li to boli?! Pitam jer je Jabudic otvorena već neko vreme a ništa se ne dešava... To mi je čudno ja bih mislila da će beba da ispadne svakog momenta. Jao baš vam zavidim koje ste na moru! Lep provod Sonya! Lep pozdrav tebi i bebici MM!! Ja ću čini mi se ozuciti do petka kad imam ponovo ctg i pregled...
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:17:06
|
|
|
|
Maraj
|
Frcokla da znas da sam i ja malo iznenađena sto se jabudic tice.... i ja sam mislila ono kad ke pisala da je otvorena 2cm da ce svakog dana da krene. Evo je ona....proslo od tad pa sigurno 3 nedelje ako ne i vise. A tad je pisala da je imala i onaj crveni trag na wc papiru .i nista jos uvek. Ja ko s marsa pala..... ja mislila to je to ....krece...
|
|
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:23:28
|
|
|
|
vocicana
|
Frcokoo bravo za vas😀, kako se osecas sada? Citala sam juce malo postove? Kada da ocekujemo vesti? Akonsam nesto pobrkala oprosti, bas drzim pesnice, pa javiiii
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:29:24
|
|
|
|
Frcokla
|
Vocica, osećam se normalno skroz hvala Bogu. Primećujem tek juče da mi se s vremena na vreme zategne stomak, i to su te lažne kontrakcije verujem. Nisam ih uopšte do sada primetila. To mi je prva trudnoća i nemam pojma ništa šta da očekujem. Pre par dana sam osećala težinu u karlici i jedva sam hodala, sad ponovo ništa i stomak se ponovo podigao. Nemam pojma nešto se priprema ali sve mi se čini da nije ni blizu. U petak imam tu poslednju kontrolu, ctg, vađenje laboratorije, i onda čekam nedelju ili ponedeljak da me prime za planirani CR. Daće Bog da sve lepo mirno dočekam.
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:38:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Frcokla, to što osećaš je spuštanje bebe, sprema se. Sa Anom čep nije ispao, odnosno nisam ga videla, sa Lukom je ispadao sigurno nedelju dana i pitanje je koliko bi ispadao da nismo izazvali porođaj. A bre jel neko se čuo sa Jabudom? Doduše ne sitžem da iščitam šta i kako. Znam samo da će da me utepa
|
|
RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) 27.7.2015 8:46:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Nju mrzi da kucka sa moba, al vidim da je na fb-u online tako da pretpostavljam da je kući. Nije se čini mi se javljala juče, al dobar deo dana RR nije radila pa verovatno zato.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?