Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 22:54:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Nista Branki tek sad vidim sliku,super za nagradu
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 23:15:32
|
|
|
|
QueenJ
|
Čestitke našim vrednicama!
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 23:19:52
|
|
|
|
dijana1*
|
I nama je stigla nagrada Hvala RR i sponzoru Muzu ide herbafast a meni krema
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 23:24:30
|
|
|
|
veselicaa
|
Dijana koja krema ti je stigla,za bokove ili noge?
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 23:31:43
|
|
|
|
dijana1*
|
Veselicemoj paket je u BG a ja u BL. Sveki mi je samo javila da je stigao tako da ne znam za sta je tacno krema. Ali za sta god da je dobra je jer celulita ima gde god da pipnes
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 23:32:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Aha ok.Ma i to sto kazes
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 11.7.2015 23:39:11
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni je stigla za bokove i stomak
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 12.7.2015 18:17:53
|
|
|
|
veselicaa
|
Videla sam Viki,ja sam mislila da dobijamo onu za noge.Javljaj kako deluje.
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 12.7.2015 18:48:07
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo već treći dan mažem i neverovatan je efekat onaj toplo-hladni,a pijem i napitak
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 12.7.2015 21:01:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Kazu da se kremom moze smanjiti do 4 cm u obimu,bas me zanima da li bas tako deluje.Ja nesto slabo verujem u te kreme za mrsavljenje i protiv celulita,ali eto neko se kune u njih.
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 12.7.2015 21:26:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Ne znam nisam do sada pokušavala sa tim kremama,ujutru ću baš da izmerim obim pa ću pratiti
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 15.7.2015 23:31:38
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Naši vredni programeri su nam poslali rezultate, i na osnovu njih, nagrade će biti podeljene na sledeći način: - prvi najvredniji forumaš - vikiveki (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Herbafast Fiber i Anticelulit Kremu - drugi najvredniji forumaš - veselica (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Herbafast Fiber i Anticelulit Kremu - prvi najvredniji moderator - dijana1 RR (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Herbafast Fiber i Anticelulit Kremu - treći najvredniji forumaš - Unina mama (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu sa pantenolom i Dumm za odrasle sa pantenolom - drugi najvredniji moderator - branki RR (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu sa pantenolom i Dumm za odrasle sa pantenolom - četvrti najvredniji forumaš - suzi kju (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu i Dumm za odrasle - treći najvredniji moderator - Ana RR (prema broju postova) osvaja paket koji sadrži Dumm za decu i Dumm za odrasle Drage naše vrednice, molimo vas, pošaljite nam podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona), Čestitamo i bravooo Drage naše, da li su svima stigle nagrade?
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 15.7.2015 23:49:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni su stigle,već sam pisala i okačila slike...hvala još jednom RR i sponzoru
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 15.7.2015 23:52:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Viki! Nego ne upratih za Veselicu i Anči, da li im je stiglo ili da reagujem
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 16.7.2015 0:15:35
|
|
|
|
veselicaa
|
Dunja meni jos nije stiglo,bas me cudi jer je paket koji ste juce poslali danas stigao bez problema,ne znam da li si videla okacila sam sliku u temi.
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 16.7.2015 11:02:28
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja više ne mogu da ispratim koliko nagrada deli rr. Malo ,malo pa mi iskoči neka tema sa nagradama! Čestitam vrednicama!
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 16.7.2015 13:55:09
|
|
|
|
Bibilib
|
Cestitam drage moje....
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 20.7.2015 22:23:41
|
|
|
|
veselicaa
|
Meni jos uvek nista nije stiglo
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 22.7.2015 12:25:32
|
|
|
|
veselicaa
|
Jos uvek nista,proverila sam i u posti kazu da nista nije stiglo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?