Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 20:59:17
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Veselice ne znam na šta ti misliš ali meni prvo pade na pamet stopala kao fetiš Tako nekako,bilo je i gorih tema Bas sam se tada sa tobom dopisivala o tome kako su neke teme naprasno ozivele A nekoliko dana ranije mene muz pita sta pisemo na forumu,a ja kazem ma kao o deci,svekrivama,hrani.Posle se mislim joj da mu slucajno palo napamet da udje na forum(mada nikad ne bi)ne bi mogao da veruje jer je cela prva strana aktivnih tema bila hm hm
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:00:49
|
|
|
|
lesica
|
Igrajte se igrajte A ja se radujem dizanju zamrlih tema
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:03:52
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja isto,mada ne pisem samo citam i smejem se
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:07:27
|
|
|
|
emicaa
|
Čudno mi da još nisu počeli,moraću ja probiti led
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:10:50
|
|
|
|
veselicaa
|
Ajde Emice da saznamo nesto novo o tebi
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:13:11
|
|
|
|
mila83
|
ja kad pomislim na nagradnu igru,nove clanove i teme,ne mogu a da se ne setim Ace face
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:25:26
|
|
|
|
emicaa
|
Preporučite mi neku temu,mozak mi ne funkcioniše kako treba
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:28:52
|
|
|
|
lesica
|
Hmmm, forumi beba, deca, porodicni zivot, trudnice.... i svi redom podforumi i redom teme... nije da ih nema Ako malo zagrebete, svasta ce iskociti
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 21:31:07
|
|
|
|
veselicaa
|
Svasta,svasta Emice pa sad ne znam ja,ja sam ti bre fina zena samo u kafanu visim
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 22:07:54
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: mila83 ja kad pomislim na nagradnu igru,nove clanove i teme,ne mogu a da se ne setim Ace face Dooobri Aca Lukas Faca
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 22:13:55
|
|
|
|
amdn
|
emice stopala i fetis, ima dostsa fotografa koji rade samo stopala, eto prilike e i prosli put ste pominjale Acu facu, pustite bre coeka, eto i ja sam aktivna od prosle god, a napravila sam nalog jos 2011, mnogo mi lepo ovde, sve kad radim nesto pa nisam ovde, pomislim da cu propustiti neku vasu zavrzlamu
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 22:34:55
|
|
|
|
Bibilib
|
Svaka cast sponzorima na odabiru nagrada
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 25.6.2015 22:40:55
|
|
|
|
amdn
|
ma samo ovo za komarce je super, mi se prskamo ko ludi, mozda ne treba toliko,
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 26.6.2015 8:05:07
|
|
|
|
emicaa
|
Amdn nisam ja u fazonu stopala Idem da provjerim jel se počelo išta dešavati,od mene slaba vajda
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 26.6.2015 8:51:31
|
|
|
|
amdn
|
e bre emice ja se ponadala, a ti nisi u fazonu odoh ipak da kunjam
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 27.6.2015 5:58:26
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: veselica A nekoliko dana ranije mene muz pita sta pisemo na forumu,a ja kazem ma kao o deci,svekrivama,hrani.Posle se mislim joj da mu slucajno palo napamet da udje na forum(mada nikad ne bi)ne bi mogao da veruje jer je cela prva strana aktivnih tema bila hm hm E meni se ovo desilo Secam se dobro, mm je hiljadu puta pitao sta ima toliko zanimljivo na tom forumu. I uvek kazem trudnoca, deca, porodica..... da bi covek usao jednom da vidi a ono od pola aktivnih tema su bile seksualne
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 27.6.2015 14:10:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Hahahha i sta je rekao Dijana?Moj da je video nikad se ne bi oprala
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 27.6.2015 14:31:42
|
|
|
|
vonavoj
|
Sjajne nagrade! Ali nemam vremena zbog bolesti dece
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 1.7.2015 15:51:01
|
|
|
|
marketing RR
|
Jeste li nam vredni Ringerajci?
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 1.7.2015 21:58:13
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Jeste li nam vredni Ringerajci? Vredni nego sta,a i sta da radimo kada nam uvek date sansu da osvojimo predivne nagrade,moramo da kuckamo
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 1.7.2015 22:55:21
|
|
|
|
vikiveki
|
Vredni smo koliko nam prilike to dopuštaju trudimo se...
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 2.7.2015 14:56:37
|
|
|
|
amdn
|
ja ovog puta nisam i zo mi je sto nisam bila vise sa vama devojke, ali bicu cesce sad
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 2.7.2015 15:10:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Vredne smo
|
|
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 2.7.2015 22:52:45
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Jeste li nam vredni Ringerajci? Kako-kad. Lepo vreme, maksimalno koristimo priliku da budemo napolju.
|
|
RE: Sjajne letnje nagrade za najvrednije foru... 2.7.2015 22:58:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Vidi se da sam vredna čim počeo odmor, tj zvanično još nije ali sam kući popodne pa otud eto i mene na RR Dok mi muž dozvoljava
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?