Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 17.9.2011 19:55:09
|
|
|
|
smeskicTB
|
da li u chicco sterilizator moraju samo chicco flasice?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 17.9.2011 20:21:55
|
|
|
|
minavb
|
Ne moraju
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 13.11.2011 8:18:35
|
|
|
|
smeskicTB
|
klik da li je neko koristio ili cuo za ovaj sterilizator, da li u njega mogu sve flasice? vidim da ima i grejac..
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 13.11.2011 8:25:32
|
|
|
|
minavb
|
Čula ali nisam koristila i ne znam nikoga ko jeste. Ako već toliko košta, što ne dodaš još hiljadarku pa kupiš avent, stvarno je vrhunski?
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 13.11.2011 15:02:04
|
|
|
|
smeskicTB
|
mina, cula sam da novi modeli avent sterlizatora (ne onaj koji ide u mikrotalasnu) ne mogu da prihvate flasice ostalih proizvodjaca.. a chicco videh da je ok, pristupacnija mu je cena i mogu sve flasice..da li gresim?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 13.11.2011 20:11:41
|
|
|
|
minavb
|
Ja ikam Avent elektricni, onaj sto se ukljuci u struju. U njega sak stavljala avent, chicco, nuk flasice i oasnije i teglice.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 14.11.2011 9:35:57
|
|
|
|
Tea2
|
Moj chicco sterilizator je dva puta ukljucen,moja deca nisu koristila flasice.Hoce li mi ikada u zivotu koristiti da nesto sterilisem?Tesko.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 14.11.2011 18:58:14
|
|
|
|
PoisonEve
|
Mogu li u AVENT-ovom sterilizatoru da sterilisem keramicku kasicicu?
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 14.11.2011 19:29:38
|
|
|
|
Vika
|
trebalo bi, ja sam sterilisala teglice
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 14.11.2011 21:59:26
|
|
|
|
PoisonEve
|
Hvala vika
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 15.11.2011 12:16:14
|
|
|
|
cokoholicarka
|
Imam Chicco sterilizator. Kada izvrsim sterilizaciju flasica one ostanu vlazne od vodene pare. Da li smeju da se koriste tako vlazne ili bi trebale najpre da se osuse?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 20.12.2011 14:27:56
|
|
|
|
slavica.
|
Planiram da iscitam celu temu,posto nema mnogo ali ako je neko raspolozen da mi onako na brzinu kaze samo zasto su sterilizatori za mikrotalasnu tako mnogo jeftiniji od onih na struju? U cemu je fora? Jel oni nisu dovoljno dobri,ili? Od iste marke za jedan na struju mozes kupiti 3 za mikrotalasnu,pa mi nije jasno...
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 20.12.2011 14:34:19
|
|
|
|
Ana RR
|
Zato što je sterilizator za mikroatalasnu obična plastična činija sa poklopcem, ništa više. Električni je ipak aparat i samim tim i košta više. Koliko je bolji ne znam, mi koristimo ovaj za mikrotalasnu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 20.12.2011 15:05:16
|
|
|
|
slavica.
|
Hvala na brzom odgovoru ja jos nisam na cisto sa sobom da li mi je to neophodno ili ne,mada imam jos vremena da odlucim,ali u svakom slucaju,dobro je znati da i ti koji manje kostaju isto "rade posao"
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 20.12.2011 15:24:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Meni je to super stvar, ne bih imala kada da se mlatim sa nekim otkuvavanjem flašica u šerpi. Meni više vremena treba da operem flašice i sve delove nego što je potrebno da se sterilišu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 20.12.2011 15:28:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Smes da koristis vlazne. Samo ih protresi da iskapa visak vode. IZVORNA PORUKA: cokoholicarka Imam Chicco sterilizator. Kada izvrsim sterilizaciju flasica one ostanu vlazne od vodene pare. Da li smeju da se koriste tako vlazne ili bi trebale najpre da se osuse?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 17:21:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Bolji je sterilizator za mikrotalasnu ili ovaj elektricni ? Koji brze sterilise i s kojim ima manje posla ?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 17:37:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: smeskicTB mina, cula sam da novi modeli avent sterlizatora (ne onaj koji ide u mikrotalasnu) ne mogu da prihvate flasice ostalih proizvodjaca.. a chicco videh da je ok, pristupacnija mu je cena i mogu sve flasice..da li gresim? Kad sam se ja porodila a moja mama išla da nasm kupi električni sterilizator, prvo je htela Avent pa joj prodavačica reče da u njega staju samo Aventove flašice, na kraju je kupila Chocco u koji možeš da spakuješ skoro sve (ja koristim Nuk) i prezadovoljna sam. Nije bio ni mnogo skup a sjajan je. Nema ni mnogo posla oko njega, samo s vremena na vreme treba sirćetom skinuti kamenac a to je par minuta posla...
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 17:40:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Doobro
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 17:43:45
|
|
|
|
Anoniman
|
One police sam prala u mašini za sudova kao i poklopac a ono gde se sipa voda sirćetpm.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 17:44:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Gae , hvala na korisnim savetima , sve cu da te poslusam
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 21:42:52
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Bolji je sterilizator za mikrotalasnu ili ovaj elektricni ? Koji brze sterilise i s kojim ima manje posla ? Avent električni steriliše za 8 minuta, tako bar piše na utiji, ali mislim da mu treba više. Svakako je odličan. Moja mikrotalasna se umiriše od kokica i sl, pa i nije ni padalo na pamet da u nju stavljam sterilizator. U moj Avent električni strilizator, stajale su i Nuk i Chicco flašice.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 21:47:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: ribizla Bolji je sterilizator za mikrotalasnu ili ovaj elektricni ? Koji brze sterilise i s kojim ima manje posla ? Avent električni steriliše za 8 minuta, tako bar piše na utiji, ali mislim da mu treba više. Svakako je odličan. Moja mikrotalasna se umiriše od kokica i sl, pa i nije ni padalo na pamet da u nju stavljam sterilizator. U moj Avent električni strilizator, stajale su i Nuk i Chicco flašice. To je minutaža posle zagrevanja. Chicco za 5 ali to je 5 od kad se isključi lampica, tj od trenutka kad postigne temperaturu. Okupno je negde oko 15.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 25.2.2012 23:10:20
|
|
|
|
pepeljuga
|
I ja imam Avent, koji mrzim jer mi je preveliki a ja sam bila lenja da ga vadim i vracam sto puta i imali smo samo Avent flasice ali skoro da sam sigurna da mogu i druge da stanu, nije tacno da je namenjen samo za njihove flasice.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 28.3.2012 13:04:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: guppy RR A Tasha je pitala: Sad kad si to napisala, imam pitanje. Naime, ja ne znam kako rade sterilizatori, jedno vreme sam koristila neku Chicco-vu tečnost za sterisisanje, ali funkcionisalo je na principu na 1l vode - 1 čep tečnosti, i potpopiš flašice na 30min. kakva je to tecnost? nisam cula za to. ne znam da li postoji posebna tema, ali - do kada ste sterilisale? ja se nadam da ce nam reci da ne moramo vise, jer me mrzi i pomisao na otkuvavanje flasica sad kad podjemo na put, a sterilizator ne mogu da nosim.
|
|
|
Anketa
ZubiciVVVVKoliko dugo je Vasa beba bila nervozna pre izbijanja prvog zuba?Nije uopste bila nervozna :P (
43%)
Par nedelja (
24%)
Oko mesec dana (
6%)
Par meseci (
19%)
Predugo (vise od tri meseca) :( (
9%)
Ukupan broj glasova: 68Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!