Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 13:23:01
|
|
|
|
pipi_coco
|
Razmislit cu još o sterilizatoru...to mi je još jedan trošak koji nisam uplanirala.... sve zavisi kako ce nam ici sa dojenjem....ja se nadam uspješno
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 16:20:12
|
|
|
|
Maraj
|
Pipi i da ne kupis sterilizator , neka te kuci ceka sterilisana flaica (u serpi) za svaki slucaj. Mi smo iz porodilista izasli sa gladnom bebom a ja imala bukvalno kap mleka
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 16:25:44
|
|
|
|
emicaa
|
pipi po meni se te pare sto bi dala za sterilizator mogu i pametnije iskoristit ja sam to po starinski serpa i kuvanje
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 16:29:57
|
|
|
|
milicicak
|
Ja sam za sterilizator. Onaj koji se koristi u mikrotalasnoj kosta oko 20-ak eura a stvarno je spas. I za dude i za flasice, ma za sve. Mene je uzasno nervirao kamenac koji je ostajao posle otkuvavanja u serpi, ovako sterilizator i super :)
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 16:31:22
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa ja sam to po starinski serpa i kuvanje Isto !
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 18:10:25
|
|
|
|
nikiteki
|
Isto i ja sam tako kao emica
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 18:38:31
|
|
|
|
pipi_coco
|
Sacekat cu za sada sa kupovinom sterilizatora, pa ako bude trebalo uzet cemo i to.......plan je da kada dodjemo iz porodilišta kuci tu nas sacekaju moji....pa tako da ako bude potrebe javit cu mami i cekat ce nas sterilisana flašica, dude i pumpica iz šerpe
< Poruku je uredio pipi_coco -- 23.3.2016 18:39:14 >
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 18:45:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ako ces koristiti dudu onda nek te ceka sterilisana. Ja cu pumpicu nositi u porodiliste, za svaki slučaj.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 21:26:46
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam nakupovala i duda i flašica, a moje dete neće ništa od toga. Žao mi para. Sterilizator bi tek bila promašena investicija
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 21:35:44
|
|
|
|
eca89
|
Ja isto kao i Sanjalica nakupovala duda i flasica, a ona ni jedno ni drugo, vodu je pila odmah iz one sa piskom!
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 21:44:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi moj ti je savet da lazu spakujes u torbu za porodiliste. Znacice ti tamo. Videces. Ja sterilizujem kao emice I eca.
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.3.2016 21:46:05 >
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 21:49:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
UM, duda sme u porodilistu?
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 21:55:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam za noru nosila prva slika nam je sa dudom ina u mojoj temi. oni to ne vole Ali nisu stalno u sobi pa mozes da joj das. Kajem se sto nisam bila I uni ponela...
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 23.3.2016 21:58:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Trazicu sutra tvoju temu :) Onda cu i ja poneti moju dudu Hello Kitty
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 11:33:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Totalno bespotrebna spravica.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 11:36:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
U pocetku da, dudu, izmuzalicu, ali posto smo samo sikili nismo imali potrebu za sterilizacijom flasica
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 14:37:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja i sada, kao i sa sinom prokuvam flasice i dudu.
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 14:56:18
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Totalno bespotrebna spravica. slazem se
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 14:58:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Što se mene tiče, meni je baš koristio do godinu dana sam sterilisala flašice, teglice za hranu i td.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 16:09:33
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je skroz ok, nije neophodna sprava ali mnogo je brze od otkuvavanja u serpi i nema kamenca kad se koristi sterilizator
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 6.10.2016 17:36:46
|
|
|
|
jess021
|
Ja ga jos uvek koristim za flasicu i dudu. Taman da ne razmisljam gde cu sa flasicom, ujutru sterilisem i u njemu stoji do uvece. Kontam da je mozda vec vreme i da prestanem.
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 15.3.2019 17:48:23
|
|
|
|
nata11
|
Par pitanja. Sterilizator za mikrotalasnu Da li su univerzalni-za sve flasice? (reer npr.) Kako sterilisem vece flasice koje ne mogu uspravno? Da li je ok položiti ih? Pre ubacivanja u sterilizator potrebno je oprati cetkom i posebnim sretstvom?
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 15.3.2019 18:57:00
|
|
|
|
Maraj
|
Nato ja imam mam sterilizator. Operes prvo flasice najnormalnije sa deterdzentom i vodom. Isperes i slozis u sterilizator. I sustini mozes sve flasice. Vece flasice sam polagala da "leže ". Meni je sterilizator za mikrotalasnu extra stvar. Samo sto je mm jednom zaboravio da sipa vodu u njega , umalo nam kucu zapalio nije....
|
|
|
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 15.3.2019 19:26:22
|
|
|
|
nata11
|
Hvala Maraj.
|
RE: Sterilizator DA ili NE? 15.3.2019 19:38:24
|
|
|
|
Sanidej
|
Ja sam ga dobila i nisam ga koristila.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
sneglilianaVolite li sneg?da (
66%)
ne (
34%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!