Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 10.6.2016 11:55:29
|
|
|
|
mila83
|
Muzika ce je opustiti ME
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 10.6.2016 12:00:57
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pustila sanm joj Mocarta ali evo uspavala sam je od 11 sati tri puta i probudila se odmah cuim sam je spustila u krevetac! Joj, sad i ona ima neku fazu da je ostavim da place, bojim se zacenuce se, bas se zaplace. A dizanjem cu je mozda navici i nece hteti posle u krevetac
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 10.6.2016 13:01:43
|
|
|
|
mila83
|
Ko zna zasto je danas takva,nesto je osetljiva..Navika se ne stvara za jedan dan,vec za par dana...udovolji joj danas,potrebna si joj..pa dok ne otkrijes koja je fora u pitanju
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 10.6.2016 16:15:39
|
|
|
|
pipi_coco
|
Obicno zaspi poslije ruckanja, a ako ne, onda sjedem fotelju na ljuljanje njega u ruke i ljuljamo se 10-15 minuta i to je to. mada desi se kada ga spustim u krevetac da otvori oci, ali vidim mu u pogledu da je to ono pospano, malo zamiga i nastavi da spava. Ne znam da li sebi pravim medvjeđu uslugu sa ovim ljuljanjem, jer kad negdje odemo nece biti te carobne fotelje pa bi mogla lako i da nadrljam
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 10.6.2016 16:21:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pipi, ona je do sada isto tako, zazmirka i nastavi...ali svesna je valjda da sam je spustila kao i danas i juce, samo sto sada vristi. Nisam mogla ni minutu da je spustim ... Ponudila sam joj dudu, malo je cuckala i uspavala se. Nadam se da ce ospavati bar sat, slomljena sam hocu da se srusim.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 10.6.2016 16:51:04
|
|
|
|
emicaa
|
Elena tebi je problem jer su dvije.T u tom periodu skoro da preko dana i niće spavala dok mi Ljiša niće rekla caku,uspavam je i legnem pored nje,ne moram spavati ali samo da osjeti da sam tu.Tad je počela i po dva sata spavati.Ali oet kažem znam da ti to ne pomaže puno jer imaš i Elenu.
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 9:06:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Lezim pored njega i pravim se da spavam i ja jer me gleda u oci i ceka da se nasmejem
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 10:35:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Lezim pored njega i pravim se da spavam i ja jer me gleda u oci i ceka da se nasmejem Ovako sam i ja sa sinom A macu i dalje u narucju uspavljujem.
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 10:45:02
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ivana jesi probala bez da je ljuljas na rukama?
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 10:54:14
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ne ljuljam je, samo je drzim u narucju i sedim(polu lezim) , pa mi jos uvek nije problem
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 13:13:26
|
|
|
|
Duškić
|
Ja setam, brze mi se uspava, a ovako ima da se budali do pola noci..
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 14:44:08
|
|
|
|
Mariya
|
Ja L uspavljujem kao što sam i devojčice. Ako ne zaspu tokom sisanja, onda kad se naručkaju u džak i u krevetac i ćao. Tu se vrti dok ne zaspi, ali ne vrti se duže od 6-7 minuta.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 28.7.2017 14:49:44
|
|
|
|
krin 40
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ja L uspavljujem kao što sam i devojčice. Ako ne zaspu tokom sisanja, onda kad se naručkaju u džak i u krevetac i ćao. Tu se vrti dok ne zaspi, ali ne vrti se duže od 6-7 minuta. Mariya isto tako😃 Od skoro je više budan preko dana tako da sisanje više nije povezano sa spavanjem.Preko dana kada mu se spava počne da knjazi.Samo ga spustim u krevetac i izadjem iz sobe.Uveče,još uvek,sisa posle kupanja i tako zaspi ali i kada ne bude tako isto ću kao i preko dana
< Poruku je uredio krin 40 -- 28.7.2017 14:51:39 >
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 29.7.2017 8:36:50
|
|
|
|
vocicana
|
N uspavljujem ga, posle flasice mleka, krevetac i uspavljuje se sam.
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 29.7.2017 17:47:01
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ja L uspavljujem kao što sam i devojčice. Ako ne zaspu tokom sisanja, onda kad se naručkaju u džak i u krevetac i ćao. Tu se vrti dok ne zaspi, ali ne vrti se duže od 6-7 minuta. Tako se i mi uspavljujemo, mada ima dana kad ni ljuljanje ne pomaže
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 17.11.2017 12:04:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Dok je bio manji,ljuljuskanjemni pevanjem. Sada kada je 12+ uspava se sam uz flasicu. Nocu mleka a danju uz caj.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 4.12.2017 1:15:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Uz ljuljuskanje ili na sisi zaspi. Kako kad. Ali ovo drugk mi je mnogooooo lakse.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 4.12.2017 7:38:59
|
|
|
|
isidora88
|
Vise se ne ljuljamo, ali i dalje nece sam da se uspava, lezimo zajedno i onda me on mazi i drzi za usi i kosu i tako zaspi
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 4.12.2017 7:43:11
|
|
|
|
krin 40
|
Ducija sam već sa dva meseca naučila da se sam uspava.Ni sisa,ni ljuškanje,ni nosanje..Trud se "isplatio".Sada ima šest meseci i samo sam i može da zaspi.Kada odemo u Ča u goste baba dobije ludu potrebu da ga nosa ili ljuška.Gleda je "kao da je pala s'Marsa" Toleriše par minuta to cimanje i onda žestoko vikne.Spustim ga u krevetac,izadjem iz sobe i zaspi❤
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.12.2017 14:38:25
|
|
|
|
bojana92
|
Straijeg sam uspavljivala u kolicima.Mladji je uglavnom zaspao dok je jeo(sisao),kasnije je naucio sam da zaspi,malo se vrti po krevetu i zaspi.Kako cemo uspavljivati trecu bebu videcemo
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.12.2017 15:18:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da dopisem za nas da je tu i zvuk fena nekada.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 14.2.2018 22:57:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Nosim je, i to uglavnom uvece kad je bas pravo vreme za spavanje, tada mi kicma otpadne... Preko dana isto zaspi na rukama, ali kad je spustim ili nastavi odmah ili se meskolji pa se sama uspava... Nocu kako je spustim-tako u dreku 😊
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 22.2.2018 0:42:11
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ljuljuskanje uz majcine grudije spas. :)
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 6.3.2018 14:45:29
|
|
|
|
Dora89
|
Nosili, nosili, nosili... Nije da se ponosim, ali stvarno je tako bilo, nismo se snašli drugačije. Ali mogu da vam kažem da je dete mnogo dobro, nije kenjkavo, ni razmaženo, sluša sve što se kaže da uradi, sve hoće da da drugoj deci i ne ljuti se kad ja držim tuđu bebu.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 23.4.2018 5:11:13
|
|
|
|
lokicagagica
|
Ili zaspi nakon podoja, ali to uglavnom nocu, ili je ljuljam i malo pevusim "imam jednog medu plisanog" i zaspi.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Generacija Beta je stigla - bebe rođene 20...Godina 2025. označava početak nove generacije. Jednostavno rečeno, generacija Beta se definiše kao oni koji su rođeni iz...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....