milicicak -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (4.8.2018 6:57:45)
|
Dakle, za otvaranje porodiljskog u Beogradu vam treba 1. Doznake original 2. Popunjen zahtev za naknadu zarade. Na sajtu ima tri ili cetiri obrasca koja se slicno zovu, treba vam onaj koli se zove naknada za porodiljsko i odsustvo radi nege deteta. Ako pogresite obrazac dace vam ispravan da popunite. Podaci u svim obrascima su isti: podaci firme (pib i maticni broj, adresa, datum kad ste poceli da radite), licni podaci, maticni brojevi starije dece 3. Resenje o koriscenju porodiljskog iz firme 4. Kopija kartice tekuceg racuna Ja sam odnela i ocitanu licnu kartu. Ako ste koristile trudnicko bolovanje, treba vam kopija prve doznake za trudničko. Potpisujete izjavu da oni mogu da pristupe vasim podacima. Posto sam ja kod njih dobila ispravan obrazac za naknadu zarade, izjava se nalazi na kraju istog Dobijate delovodni broj, i rok za rešavanje je 2 meseca. Papiri se predaju u Sekretarijatu za socijalno, u 27.marta, soba 35, to je odmah kad se udje sa desne strane druga vrata. Ali objasnice vam portir. Juce oko 10h nije bilo guzve
|
|
|
|