Queen Lady -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (12.4.2018 9:25:39)
|
Zene, nisam iscitala sve postove, a treba mi informacija vezana za trudnicko. Koja je procedura sto se tice komisije? Planiram krajem maja da idem na trudnicko (tada cu biti nepinih 7 meseci). Inace mi je uredna trudnoca. Doktorka me svaki put kada odem kod nje pita kada planiram da idem na bolovanje. E sad, mene interesuje, posto mi je uredna trudnoca, a doktorka me sama pita za bolovanje, da li to predstavlja neki problem sto se tice komisije? Jer ne bih da dodjem u situaciju, da budem mesec dana na bolovanju,pa da moram da se vratim na posao. Kada sam tek saznala da sam trudna, bila sam 3 nedelje na bolovanju zbog deteta i nedelju dana sam bila na bolovanju jer sam pila antibiotik. Jos tad je doktorka (ginekolog) htela da mi samo produzi bolovanje. Ja sama nisam htela odmah da idem. Citala sam po netu vezano za trudnicko, i naisla na iskustva gde je komisija trudnice vracala na posao jer im nije rizicna trudnoca. A posto mene dok sama pita svaki put kada cu na bolovanje, a trudnoca mi je ok, bila bi mi pozeljna neka informacija, ako je neka imala iskustva sa tim.
|
|
|
|