Maraj -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (22.1.2018 11:54:21)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Von molim te mi pomozi tj rastumaci da znam sta da radim E ovako Radim u prosveti Od 1.12. Sam otvorila bolovanje prvo do 30.12. 31.12 mi ide preko fonda E sad upravo mi je legao prvi deo plate za prvo bolovanje (od 1.12. Do 30.12) poodosta umanjen. Dakle izracunala sam da mi je otprilike 65% prvog dela plate uplaceno. Mene sad zanima, da li su ispravno uradile moj obracun? Da li sam trebala da primim 100%plate ili 65% [sm=zmeden.gif] Poludela sam. Ocekivala sam da cu primiti 100% E pa ovako. Danas mi je legao drugi deo decembarske plate. Uvecan naravno. Nike da nisam strepila, koliko ce mi uplatiti... Devojke, von, hvala vam puuuuno. Ipak je istina da je prvi mesec trudnickog 100%. A eto moje racunovodstvo to nije znalo [sm=zz_banghead.gif] Nisam dobila bas celu celu platu. Kad se sabere prvi i drugi deo, plata mi je manja za neke 3000 nego kada radim. Da l zato sto samna bolovanju od 1-30.decembra. Al 31.je svakako bio ne radan dan. Ko ce ga znati Pitanje je da l i ove moje u racunovodstvu znaju da saberu 2 i 2.... U svakom slucaju hvala vamjos jednom Von posebno. Divno je imati vas ovde na rr , zene raznih profila....
|
|
|
|