Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 14.3.2016 15:04:47
|
|
|
|
Animsaj9
|
Branki tako je bilo do 30 dana, a onda na komisiju...mislim da se nije menjalo
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 14.3.2016 15:06:09
|
|
|
|
branki*
|
ok,hvala ,animsaj
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 14.3.2016 17:55:09
|
|
|
|
vocicana
|
Nije se nista promenilo, Branki, to so je isto. I tih 30 dana te poslodavac isplacuje kada i ostale.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 14.3.2016 18:56:07
|
|
|
|
branki*
|
hvala,voci
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 14.3.2016 19:30:40
|
|
|
|
vocicana
|
Za tebe uvek
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 19.4.2016 11:48:33
|
|
|
|
MishMash
|
Help! Meni poslodavac nije isplatio dve plate, kao ni doprinose za ta dva meseca. Da li može da mi uplati samo doprinose ili mora i plate da mi isplati kako bih ostvarila pravo na naknadu za vreme trudničkog bolovanja?
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 21.4.2016 8:13:46
|
|
|
|
Maraj
|
Mish mash mislim da je jess imala slican problem. Vidi nju da pitas ili prelistaj sta je pisala pre godinu dana
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 21.4.2016 8:41:13
|
|
|
|
MishMash
|
Pročitala sam sve i izgleda mora celokupne plate da mi isplati. Ne znam stvarno kako ću uspeti da isteram to . Maraj, hvala u svakom slučaju!
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 21.4.2016 9:09:48
|
|
|
|
Maraj
|
Koliko se secam ona se "ganjala" sa njim i isterala je sve do kraja
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.4.2016 8:10:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Devojke imam jedno pitanje, zatvorila sam trudnicko i otvorila porodiljsko i te papire predala u firmu, jesam li ja sad s tim svim papirima zavrsila? Mislim sa firmom ili treba kasnije jos nesto da se nosi???
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.4.2016 9:21:24
|
|
|
|
branki*
|
Anck,to je to.nema vise nista.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 22.4.2016 9:24:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hvala draga
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 10:09:43
|
|
|
|
marijana22
|
Da li neko zna koga mogu da zovem da pitam kad će mi biti isplaćena sledeća plata? Samo da pomenem da sam na trudničkom
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 10:16:01
|
|
|
|
marijana22
|
Anck mislim da su meni tražili da odnesem posle porođaja otpusnu listu ili izvod iz matične knjige za bebu, nisam sigurna sad. I to sam nosila u socijalno
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:26:38
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: MishMash Help! Meni poslodavac nije isplatio dve plate, kao ni doprinose za ta dva meseca. Da li može da mi uplati samo doprinose ili mora i plate da mi isplati kako bih ostvarila pravo na naknadu za vreme trudničkog bolovanja? Joj nisam videla ovu temu. Da li si nesto uradila? Dovoljno je da plati doprinose, ali i za tebe i za sve ostale zaposlene u toj firmi. Tj. prvi mesec bolovanje je na teret poslodavca i za to treba da da ti plati i doprinose i zaradu. Anck, i ovde kasnim, verovatno si vec i ti dobila dgovor da moras da donese detetov izvod iz mk.
< Poruku je uredio jess021 -- 4.7.2016 11:28:06 >
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:32:57
|
|
|
|
Sandricak
|
Marijana, ni ja nisam dobila trudnicko... treba da mi daju za maj... gledala sam na sajtu rfzo-a, kasni u proseku dva , dva ipo meseca... Ja se nadam da ce bar polovina maja leci dok se ne porodim... Izem ti ovu nasu drzavu...
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:36:21
|
|
|
|
marijana22
|
Ja nisam dobila ni za april
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:47:31
|
|
|
|
Sandricak
|
Au bokte... sad cu ti probati izguglati broj filijale u bg-u, gde si kojoj opstini... pa ti pustim pp
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:54:11
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: marijana22 Da li neko zna koga mogu da zovem da pitam kad će mi biti isplaćena sledeća plata? Samo da pomenem da sam na trudničkom Personalna sluzba u firmi ti je za plate...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:54:17
|
|
|
|
marijana22
|
ja sam probala da nadjem ali ne znam šta da tražim. radim na opštini Voždovac, a živim na Novom Beogradu
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 11:56:03
|
|
|
|
marijana22
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Personalna sluzba u firmi ti je za plate... Nije mislim da sad uplate idu direktno na račun trudnica, a ne preko poslodavca. U svakom slučaju ovi moji meni uplaćuju tek kad stignu pare
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 4.7.2016 12:07:43
|
|
|
|
Khaleesi
|
pa sve ide na racun direktno, kod mene je na trudnickom bilo da preko personalne pisu platu, tek od porodiljskog vise nije preko personalne, ali opet kod njih se provereva./....
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 23.8.2016 9:46:55
|
|
|
|
AnaAna1
|
HITNO mi treba odgovor jer moram danas da resim ovo :) Prijavljena sam kod poslodavca 5 meseci i 23 dana (fali mi 7 dana do punih 6 meseci) a dr mi je juce otvorio trudnicko. Da li cu primati 100% plate u toku TRUDNICKOG bez obzira sto nisam bila 6 meseci prijavljena, ili cu primati 65% (znam da za porodiljsko ide 65% ako nisi bio 6 meseci ali ne znam za trudnicko)? Ako je neko siguran i ako zna nekog ko je imao slicno iskustvo neka mi napise, moram danas da vidim sta da radim trebam da obavestim poslodavca.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 23.8.2016 12:36:21
|
|
|
|
isidora88
|
Bice plata 100% ja sam posle mesec ipo dana staza otisla na trudnicko i posle na porodiljsko. Kad sam otisla na porodiljsko u 9.om mesecu imala sam 6 ipo meseci staza.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo 23.8.2016 21:46:47
|
|
|
|
AnaAna1
|
Hvaaala na odgovoru :)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?