jess021 -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (16.1.2016 22:04:54)
|
Voci, Isi, ja sam jedna od onih koja, je sto se tice trudnickog bolovanja i porodisljkog, prosla ka bos po trnju i vrlo dobro znam kako funkcionisu nasi zakoni i kako beozbraznim poslodavcima nekad jendostavno ne mozes nista. Ja sam otvorila porodiljsko 09.09. i jos nista nisam dobila, ali to nije tema ovog posta. Ja sam zbog svega toga, u trudnoci, isla i u rfzo i u poresku i kod ombudsmana i kod gradonacelnika. Nervirala se, kod gradonacelnika se isplakala, a to je njih potreslo toliko da su zaboravili sta sam pricala, a da jos nisam ni vrata zatvorila. Sa tim nerviranjem ni sebi ni detetu nisam sigurno nista dobro donela. Dakle, treba da traztie svoj novac i svoja prava, ali ne na taj nacin. Isi, glavom kroz zid se ne moze. Lepo, mirno i stalozeno, ako treba angazujete advokata ( i ja sam tako blokirala gazdi racun i napalatila svoje zarade)i samo napred. Nerviranjem i svadjanjem necete nista postici. I jos jedna stvar, kako se vi ponasate prema sebi, tako ce se i drugi ponasati prema vama.Dobro ovo zapamtite.
|
|
|
|