vocicana -> RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje II deo (16.1.2016 14:22:03)
|
Ja sam odlepila danas! Juce su naime pustili platu kod mene, naravno meni nije ta ista prosla, a na bolovanju sam od 4.1, popenila sam jutros. Nasa direktorka, babetina!!!!je trazila da joj se dostave doznake, ej doznake zbog neke servirke koja je nesto zloupotrebila radni odnos I bolovanje, dala otkaz, pregurala se I jednostavno vise se nije pojavila! Moj doktor se krstio I levom I desnom rukom, kakve doznake, dao sam potvrdu da ne radis, a doznake mogu dobiti na kraju meseca! Ja koliko znam, bolovanje prvih mesec dana placa poslodavac, a kada se predje na komisiju to vec kasni i nije ni bitno sto kasni, bitno je to sto nisu otpostovali osnovno I dali kad I ostalim zaposlenima novac. Ne postoji NIKAKAV zakon koji obavezuje izabranog ginekologa da izdaje doznake unapred, sto je apsolutno krivicno delo, ne razumem sta se cini mom poslodavcu, sutra cu haos da napravim! Kakva je to fora sa tim izmisljanjem novih pravila, a zvat je I rfzz I zastitnik prava pacijenata I svi po redu, takav zakon ne postoji! Grmim od besa! Cekam tu socijalnu pomoc od plate, muka mi je kada samo pomislim sta radim a tek kada mi legne novac sta sam zaradila a sta odradila! Ministarstvo I advokat u ponedeljak da vam se Voci naj....ma... Poludela sam!
|
|
|
|