Filadendronka -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (15.8.2019 8:58:03)
|
Probaj bez mleka pahuljice, nema sanse da beba na pocetku pojede toliku kolicinu za obrok (mislim na 120ml). Ako ne bude islo sa izmlazanjem onda ces lako kupiti neke sa dodatim ad. U povrtne kasice mozes po malo mleka cisto da joj “zamirise”. Duskic, prvi put cujem da neko reaguje na pirinac. Moje dete je dobilo osip oko usta od putera, tako da cu ovaj put biti obazriva. IZVORNA PORUKA: dunja RR Les, srce si! Znaš šta me sada najviše kopka, da li ću ja uspeti da izvučem 30-40mleka pa puta 3, znači za obrok 120ml jel sam dobro razumela?, jer ću se izmazati ručno, ali ja ni sa pumpicom nisam mogla (sa S) da izvučem više od 20-30ml. A imam mleka koliko voliš. Nemam ovaj put pumpicu i neću je nabavljati. Ja mislim da ja spadam, negde smo pisali, u žene koje ne mogu da izmažu puno svog mleka, ali beba uspe da izvuče, i imam ga dosta svakako. A nekako mi bzv da kupujem mlečne žitarice kašice (ili ne bi trebalo da mi bude??) a imam mleka svog ovoliko. Ili da kupim i mlečne, pa dam i njih ponekad.
|
|
|
|