lesli -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (20.2.2019 0:06:13)
|
Zeeeene, pomagajte. Uskoro punimo 5.5 meseci, ima 6.5kg, hranimo se mojim izmlazanim mlekom i kad zafali pokrpimo formulom. Od pre neki dan smo se upustili u avanturu cvrsta hrana. Prvo sam joj uvela kukuruznu kasicu, danas kukuruz i povrce. Otvara lepo usta, jede... Prva dva dana joj nisam dala puno (napravila 1/4 porcije) i tada je htela da sisa ili flasicu. E sad, ono sto mene buni je sledece - danas sam je nudila dok nije pocela da negoduje, presula ostatak u onu MAM casicu za cuvanje mleka i vidim da je pojela mozda nekih 70-80ml. Ponudim je da sisa, malo povukla i to je to. Ok ostavim je. Prodjose 4-4.5h, ona se ne zali da je gladna. Uzmem i ugrejem mleko, racunajuci da mora biti gladna posle toliko vremena i da treba da ima jos jedan obrok do spavanja. Jela je, ali od ugrejanih 170ml popila je oko 130ml ๐ค Slicno je bilo i prethodnih dana... Inace pre uvodjenja โruckaโ sam joj grejala od 160-180ml po obroku (u zavisnosti od moje procene koliko je gladna) i pritom bi popila ili sve ili bi joj uglavnom ostalo nesto malo (oko 10ml), a razmak izmedju obroka bi bio oko 3-3.5h. Da li je moguce da je tako mala kolicina hrane (to se ne smatra punim obrokom je lโ da?) drzi toliko dugo sitom?
|
|
|
|