janajana -> RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo (11.4.2016 16:46:36)
|
Mi smo danas jeli spanac sa pavlakom, kupila sam joj Hipp-ovu kasicu. Ima punih 7 meseci i koliko ja znam spanac se uvodi posle ostalog povrca, nevezano za mesec, u svakoj knjizi ce pisati drugacije. Nekad se meso uvodilo krajem 6 meseca a sada vidim da se maltene uvodi u 4-om mesecu, a jaja isto nesto po meni mnogo rano. Ja sam M meso uvela tek sa 6,5meseci. Sto se tice jaja tj zumanca koliko se secam uvodilo se tek sa 8 meseci. Sad kada gledam po netu i cvekla i brokoli takodje sadrze nitritre. Inace palenta u varijanti sa pavlakom nema sanse, tj jede je bolje da kazem mrljavi, jedina kombinacija koju voli je palenta banana i nema druge [sm=smiley36.gif] Juce je za rucak jela povrce (krompir, sargarepa, karfiol), i umeste pirinca dodala sam joj kasiku i po palente pred kraj kuvanja, ispalo mi je dve vece teglice (190gr), i mogu reci da je super proslo, ostalo nam je i za veceru. Ja M veceru dajem oko 6, eventualno 7. a oko 9 nekad i kasnije (zavisi da li mi zaspi ili ne, jer je kao kokoskica [sm=smiley1.gif] cim krene da pada mrak ona bi da spava [sm=smiley36.gif] ) mleko
|
|
|
|