Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 26.1.2011 17:00:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Aj probaću odokativnom metodom a jel ok ako stavim malo manje ml. mesa, recimo 300gr? Nisam ni počela da pravim a već izvoljevam
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 26.1.2011 17:02:14
|
|
|
|
Ana RR
|
Viking, taj pasulj u konzervi u meks. sosu, jel ljut?
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 26.1.2011 18:43:07
|
|
|
|
viking
|
Ana, nije ljut, taj sos je samo malo začinjen (pikantan) ali nije ljut, a osim toga, to je toliko mala količina u odnosu na sve ostalo, pa ne bi ni primetila. Što se tiče 300 g mesa, ja ne bih. U stvari, ako već hoćeš da prilagođavaš, ja bih na tvom mestu prvo napravila po receptu, da vidim kako je u originalu pa bih krenula od toga i sledeći put menjala ono što mislim da treba (a ne ono što mislim da mislim da treba ) I evo, pogledala sam na konzervi piše da je ovaj običan pasulj "težak" 250 g, a ovaj u meksičkom sosu 200 g.
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 1.2.2011 14:42:27
|
|
|
|
magnetic
|
Upravo topim meso za ovaj recept,pa vam javim kako mi je ispalo
_____________________________
Dunja 27.07.2010. Visnja 23.01.2012.
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 1.2.2011 14:51:15
|
|
|
|
bebać
|
Danas već stavila kupus za ručak,a obzirom da sam u zadnje vrijeme u fazi oprobavanja novih recepta,pravim ovo uskoro meni samo neka ima paradaiz sosa u jelu,odmh mi je dobro
_____________________________
"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 1.2.2011 16:42:57
|
|
|
|
magnetic
|
Evo rucali smo Moram priznati da je jako ukusno,mm se ne svidja crveni pasulj zbog izgleda,pa cu sledeci put praviti sa belim.
_____________________________
Dunja 27.07.2010. Visnja 23.01.2012.
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 3.2.2011 12:37:40
|
|
|
|
bebać
|
Evo upravo sam kupila sve sastojke za ovo jelo,i odoh pravit Moj Sergej obožava pasulj,pa mi je užitak u tome veći javim kakav je ispao
_____________________________
"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 3.2.2011 19:09:54
|
|
|
|
bebać
|
pravili....hm,baš ukusno...nešto novo u jelovniku mom....i bolje mi je ovako nego onaj obični pasulj.....ja sam ovaj napravila više na fazon čorbe...dodala sam čitav jedan paradaiz pelat u konzervi+pola konzerve paradaiz sosa.... i da,nisam dosipala vodu,nego sam iskoristila onu vodu u kojoj se kuhao pasulj(u konzervi što je bila)... ja bih ovo jelo ocijenila sa jednom 4
_____________________________
"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 30.11.2012 10:15:10
|
|
|
|
Modessty
|
nikad nisam pravila pasulj sa paradjzom Baš ću da probam
_____________________________
Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 30.11.2012 11:53:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod, odlično je ja stavljam manje mesa ili stavim meso u komadu, nisam neki ljubitelj mlevenog mesa ali kako god okreneš ukus je odličan.
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 30.11.2012 19:13:16
|
|
|
|
viking
|
Moj muž više voli kad je ovaj pasulj čorbastiji, tj. kad ima više paradjz sosa, a ja opet više volim kad je gust, da ga jedeš viljuškom. I više voliim da ima više pasulja nego mesa. Kod ovog recepta je dobro što možeš da ga prilagođavaš, hoćeš više ili manje mesa, više ili manje pasulja, više ili manje sosa, više ili manje ljuto... U svakom slučaju je ukusno i vrlo lako se prema. Totalni no brainer.
_____________________________
Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju "Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 30.11.2012 19:35:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik, i ja volim tako kao ti, tako spremam i običan prebranac, gust ali sočan.
_____________________________
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 1.12.2012 13:40:59
|
|
|
|
daca77
|
Pravila i ja nedavno od belog pasulja i odlican je
|
|
|
|
RE: Meksički pasulj (sa mlevenim mesom i para... 1.12.2012 14:48:42
|
|
|
|
pepeljuga
|
uuu, ovo mi se svidja, pravim sigurno u toku nedelje, na odmoru sam pa konacno mogu da kuvam
_____________________________
I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici KrekeriRingerajin kuvar: Nedja RR
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?