Jeca* -> RE: Ulje i mast u pripremi decije hrane (25.12.2009 11:46:18)
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Pedijatrica nam reče, da bi slani obrok bio ukusniji (ne stavljam ni trunak soli u kuhano povrće), da u kašicu stavim malu kašičicu maslinovog ulja. Da li ste vi činili obrok ukusnijim na ovaj način? Koliko je uopšte pametno dodavati ulje u obrok, pa makar to bilo i maslinovo? IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja nisam davala ulje, sad ne znam do kad, ali rekla bih do mozda cak i 10 meseci. Čuj ukusniji. Ja i dalje imam stav da beba koja je tako mala nema izgradjen ukus, nego joj mi gradimo. Posle oni pocnu da filozofiraju [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kad osete so, ulje i sl. Ja ne bih da sam na tvom mestu, ne vidim potrebu. Bar ne dok ne isproba sve ostalo! IZVORNA PORUKA: eugenija Ja nisam još dala to maslinovo, htela sam prvo da vidim sa vama ovde. Ma, neću ni ja to davati.. Šta će mu.. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Dodavala sam suncokretovo ulje u vodu u kojoj kuvam namirnice za bebu. IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ja nikada ulje ne koristim osim za salate, a svu hranu i za djecu spremam na puteru
|
|
|
|