mama krava -> RE: U školu sa 6 ili 7 godina? (27.1.2015 10:26:19)
|
IZVORNA PORUKA: serpica Mod moj ti je savet iz iskustva ( lena je krenula ranije u skolu ) da ga ne dajes. Meni su tada rekli da je obavezno da krene ranije i da ako necu da je upisem zaseda komisija od 3 lekara,pedijatar,neurolog,i deciji psihijatar,i da moraju u najmanju ruku da napisu dijagnozu detetu ako necu da ide ranije u skolu. Cak su mi rekli u najboljem slucaju pisace joj "umereno,blaga retaerdacija"[sm=zmeden.gif] nisam htela da joj se sifra vuce u kartonu i upisala je ranije. Greska!!! Sve je ona postizala da znas,sve radila kao i ostala deca,imala sve petice,ali je u dusi bila dete,nezrela skroz,nema radnu naviku,skolu ne shvata ozbiljno u smislu da mora,da treba,jednostavno to joj je kao usput. Opet kazem odlican je djak,ide na takmicenje ne zaostaje za svojim razredom toliko,ali kad je vidim da uzme lutkice da se igra dusa me boli sto sam joj uskratila godinu dana detinjstva i igre. I sada evo zavrsava 4.razred ali kad pogledam njene drugarice kako se ponasaju kao da je 3 god razlika izmedju njih i moje Lene. Nemoj ako ne moras da ga upisujes kao sestri ti savetujem. Ja nemam ovih dilema/problema, ali sin od moje sestre je prošle god krenuo u školu i meni je baš tuga i žao mi je što je tako jer se baš vido ovo što je Šerpi napisala. Nekako I ja sve kontam, da je detinjstvo, ono pravo bezbrižno detinjstvo samo do polaska u školu! Sa školom odmah počinju obaveze I tako se tera do kraja![sm=smiley13.gif]
|
|
|
|