Aha.......u julu 35. Samo što se ja i ne osjećam baš tako...ustvari kad imaš godina koliko ja skontaš da to i nisu neke godine i da ti je super....hahhahaa ali stvarno [sm=smiley1.gif]
bebilule kao mm , 80 [sm=smiley1.gif] ja sam 10 godina mladja...
mada se osecam kao da imam 16 godina... bitno je kako se osecas[sm=smiley36.gif]
Ma da, blago rečeno uzas. Bila skoro neka promocija kao uplatiš vaučer i upola cene urade 4d, i ja htela i zovem da zakazem i oni kazu moze ali da znate ako su blizanci onda morate dva vaučera. Iz inata sam odustala.
Ja nemam fb....jbt mislim da sam jedina! Ja vam odoh po toplu limunadu i med i u krevet da se ušuškam i probam ovo "preboliti" do ujutru. Ljub [sm=smiley27.gif]
Eee hvala UM, pa to su luđakinje moje, da se slikamo pa da se slikamo. I videla si foru, na pojedinačnim slikama ja sedim na jednom mestu a samo se one smenjuju. Lude skroz.
Hej pa ja odoh do strica na sat i vi se raspisale a nema vas pre toga ceo dan...
ME ja citala da treba da se mazu kreme sa faktorom u trudnoci zbog pojacanog melanina i onih fleka koje nastaju usled toga Cak i onaj cuveni "leptir" na licu se moze navodno izbeci ako se mazu kreme sa zastitnim faktorom na lice
Ako ne pre tada sigurno. Nekako do sada što sam čula i pročitala, kazu dečaci se kriju a cure rado pokazuju. Mada ne verujem toliko. Šta bude biće, naša su deca volećemo ih svakako više nego sebe same
E suzi a ja cula obrnuto. I ovaj moj deckonja u 13.nedelji rasirio noge sve u šesnaest a visuljak samo landara [sm=smiley36.gif]. A obicno znam da se devojcice kriju tipa skupljau noge ili sede....
Jso nasmejaste me sa tim sirenjem nogica. I nasa smizla se bas rano razotkrila[sm=smiley1.gif] Pajkite? Moji gosti legli, a mm gleda neki film koji me bas i ne interesuje.
Ja se inhaliram i čituckam rr! ove inhalacije su pravi smor ali su život jer pored njih spavam! Kad završim pravo na spavanje! Inače i mm gleda neki film koji mene ne zanima nikako [sm=smiley36.gif]
Auuu ala ste se veceras raspisale samo tako [sm=smiley36.gif] Ja ceo dan sa mm uzivala , on sad zaspao a ja da vidim sta se desava na netu [sm=smiley36.gif]
Dobro jutro zwnske ja evo idem sa pijace...pravi sam moron koliko sam se natovarila,ali sta cu kad eje svo povrce i voce mlado i lepo...sad kuci u horizontalu...
jutro[sm=nosecka.gif] serpi cekamo lepe vesti[sm=bravo.gif] una mi se celu noc budila, bolele je noge devojka vozi rolere citavo popdne i jos povrne helanke da joj budu sorc i ubije je vetar, pa sam sada kao pijana curka[sm=smiley36.gif]