RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:27:54)

unina odlicno si odlucila. tvoj mir je najvazniji. nije bitno ciji je neko nego kako se prema tebi postavi. idi gde ti je bolje. a bebici sigurno nije nista, ne brini [sm=smiley31.gif]

adulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:28:16)

draga mojaaa UM samo polako.....Sve so jess kaze ima smisla,znam kako ti je ,srecom mi sa mojima imamo divan odnos ali sa mm roditeljima pa ja slobodno mogu da kazem nikakav,on pa onako,ali nije to sada ni bitno....samo se ne nerviraj zbog sebe,Une i bebe a i mm vi ste najbitniji ....super sto ti je sveki takva kakva jeste i sto je na tvojoj strani....

jess021 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:30:51)

Um, tvoja sveki je carica, treba medalja da joj se da.
Kad vec imas resenje, probaj da se ne nerviras.[sm=smiley31.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:33:19)

um[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif],polako,pa nije valjda svaki dan kod tvojih tako!
A sto se tice bebe,ne mozes je povrediti,ih,koliko stresa sam ja imala,pa evo Jole srecna i nasmejana..ne kazem da treba tako,ali bebici nece biti nista,ne brini!

Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:34:49)

IZVORNA PORUKA: jess021

Valerie, mislim da ako hgb i fe krenu da padaju da se obavezno mora uzeti dodatno gvozdje kroz terapiju, jer kako odmice trudnoca kks ce biti sve losija. Tesko se kroz ishranu moze nadoknaditi veci deficit. Ja cekujem vec na sledecim nalazima da ce mi dati terapiju jer mi je pre skoro mesec dana hgb bio na donjoj granici.

jess, ja razumem da je kod nas takva praksa, ali ne mogu bas reci da se slazem. nasla sam na stranim sajtovima je druga tabela za hemoglobin u trudnoci tj. donja granica nije 120, vec 95 i 97 u drugom i trecem tromesecju. elevit ima 60mg gvozdja i plus kroz hranu je po meni skroz ok. problem je u preradi gvozdja i mnoge popiju veelike kolicine, a to se prosto ne odrazi na hemoglobin. ali da ne davim, svako po svom [sm=smiley1.gif], da ne kazem kako dr kaze, jer svaki kaze po malo i po vise drugacije

edit> naravno, mislim ako je samo hemoglobin nizak. ako je i gvozdje nisko, to je druga stvar. mada vrednosti Fe variraju... meni je gvozdje skroz ok bilo, 19,3

sonyasha -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:36:09)

UM, nemoj da se nerviraš, dobro si razrešila problem i to je jedino bitno! dobro je da si sada uočila potencijalni problem kod tvojih nego posle kada bi već bila preseljena kod njih! [sm=smiley31.gif]
Danas opet u dz po papirologiju, jedva čekam da završim to i da sam mirna par nedelja![sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:38:32)

Valerie, ma naravno da svako radi kako misli da je najbolje, samo razmenjujemo misljenja[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:45:17)

Trudnicice,grlim vas puno!
Sta je sa serpicom,nisam u toku....je li u bolnici ili kod kuce?

Frcokla -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:49:28)

Draga UM, [sm=smiley31.gif]
Samo misli na svoju bebicu, sve ostalo nije važno...

jess021 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:50:49)

Branki, Serpi je danas trebala da se javi u bolnicu, tako da verujem da je tamo.

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 14:52:37)

Hvala vam zene moje drage na recima podrske, i izvinite ako sam vas opteretila...[sm=smiley31.gif] bilo mi je bas tesko...

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:03:17)

Šerpi je u bolnici, CR je sjutra popodne!

UM, u pravu si da ne treba da ideš tamo, i ja ludim kad mi se neko miješa u vaspitanje djece, pogotovo na negativan način.
Što se tiče tvog muža, mislim da je u pravu, ni ja ne vlim nikada da kažem išta roditeljima mm, niti bih voljela da on rešava probleme sa mojima -svak svoje neka raščisti!

A bebica je dobro, bez brige, sjeti se ove moje "gerilke" šta je sve pregazilo preko nje, pa evo štuca za sve pare! [sm=smiley1.gif]

bebilule -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:03:40)

UM poravni sad radi bebe. I ja sam se dosta nervirala zbog nekih gluposti oko mm-ovih, pa kao očekujem reakciju od njega...reakcije nema, ja se skrpim i posvađam. Nasikiram se ko konj. I onda sam skontala, ma ništa nije bitno osim ovog bebaća. Ako treba i sami ćemo provoditi većinu dana u našoj oazi mira samo da se ne stresiram više i da ne naškodim bebi stresom.

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:10:03)

IZVORNA PORUKA: jess021

Branki, Serpi je danas trebala da se javi u bolnicu, tako da verujem da je tamo.

Hvala na info,znaci uskoro!

Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:12:13)

Moji su jos dodatno poblesavili od nervoze zbog svega onog sa mojom setrom, rak, hemoterpaija, u jednu ruku, razumem, ali ne razumem mog tatu koji njima rec nece da kaze, pa ja sam ti cerka, ali ne samo da on ne ulazi u raspravu sa nekim, mm je mozda i u pravu, ali mi je krivo, hormoni znam i sve, ali mi bude bas tesko...
Jos ja ucutim moj ujak podbada, i onda ja nastavim a on kaze koliki jezik imas solter bi oprala, samo zato sto necu da mu dozvolim da je iznad mene, a njegova zena tracarcina je celo naselje olizala...

I tako od danas mislim samo na Unu, i bebu, samo neka su mi one zive i zdrave sve ostale ce u da izbrisem...

A sveki mi je dobra, nekad se ne slazemo, jer previse razmazi Unu, ali mislim da ni jedna majka, koja je ostala udovica nije uradila za svog sina, sve sto ona za svog radi, u 38 godina je ostala udovica mogla je da se uda, ali ne, ona je otilsa u inostranstvo, radila, zaradila penziju, stvorila sve i svasta, i sada umesto da uziva u toj penziji, ona mm ne da ni jedan dinar da pottosi na renoviranje, vec ce sve onda da finansira..

Frcokla -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:12:54)

Jao, jako se radujem zbog Šerpice! [sm=bravo.gif]

UM, u svakom slučaju ti si u pravu. Opet, misli na sebe... Pusti kraju.

Maraj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:19:21)

Um draga uzivaj.... drago mi je da imas takav odnos sa svekrvom. Bolje i to nego da je obrnuta situacija. Devojke su ti vec sve rekle.. i ja ne volim tskve ljude, sto puta kazem nisu deca kriva nego roditelji.... vec vidis kskvo ce to dete covek biti....ma uzas....a nazalost sve je vise tskvih ljudi....
uzivaj sa svojom decom i tm [sm=smiley31.gif]

suzi kju -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:25:18)

Uh evo i mene da se oglasim I požalim na ove promene vremena, nikako mi Ne prijaju. Ja se kao malo sređivala, dolaze mi danas drugarice - koleginice da tračamo. Mm da izbacim da ne sluša zenske priče[sm=smiley36.gif]

Um ne nerviraj se, ništa nije vredno toga, misli na Unu i bebana, ostale ko j...
Ja nekad tako patim što smo ovde "sami" ne u pravon smislu te reči, već da su i njegovi i moji daleko,ovde smo se doselili zbog muževljevog posla, imamo ovde dalju rodbinu ali nije to to. Mada kad pročitam čega sve ima, i kad odemo dole kod naših presedne mi nekad. Tako da što se tiče tog mešanja u vaspitanje naše dece, neću imati problema, kad dođu ibkad odemo i toliko. Ali znaju svakako kakva sam ja veštica, neće ni smeti da se previše mešaju, tako da mi opak ne nedostaju i volim ovaj svoj mir ovde.

Frcokla -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:32:14)

I ja uskoro ponovo idem kod mojih na 10-Ak dana, samo kod njih mi je sjajno, A svekrivu izbegavam u širokom luku. Samo ono koliko moram... Da joj se javim, popijemo kafu i to je to. Hvala Bogu da je tako.

A nama sutra stiže krevetić što smo poručili.[sm=bravo.gif]
Baš se radujem, mada ga nećemo još sklapati, rano mi je.

Maraj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:38:23)

Jao super Frcokla [sm=bravo.gif]
mi jos nista nismo gledali, ne znam ni kad cemo. Mm bas ima posla u poslednje vreme da ne znam ni kad cemo stan da sredjujemo a ni kad cemo gledati stvarcice za [sm=duda.gif]

Modessty -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:43:34)

Izvinite trudnjače moje drage, ja se još jutros čula sa Šerpi i ne stigoh da vam ovde javim. Jutros su je primili na GAK, dr sutra dežura od 14 h pa će je poroditi popodne neko vreme. Ne zna se tačno kada. Javiće Šerpi ujutru čim sazna.
Stiže beba! [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 17:15:05)

Pretpostavila sam cim videh Mod ovde u temi[sm=smiley1.gif] da je nesto za Serpicu.Divno ! [sm=smiley27.gif]

Maraj -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 19:37:15)

Drage, gde ste, nema vas.....
ja cekam da m ustane. Dosao s posla i zaspao...

sonyasha -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 20:22:09)

Ćao ženske![sm=bravo.gif]
Sve sam kod lekara brzo završila i kao sve je ok, a ceo dan svi mi nabijaju nervozu, ne znam ko je gori, drugarica, mm, Vojin [sm=smiley13.gif]
Čak me i u radnji spopala neka nervozna baburina ss suvišnim pitanjima[sm=zmeden.gif]
Bitno da sam ja dogovorila kafu za sutra sa najboljom drugaricom, pa neka se svi puše[sm=bravo.gif]

jabudic -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 20:53:46)

Ja pola dana provedoh u horizontali, nesto mi je energija 0. Malo lezim, pa nesto odradim i sve tako. Sjutra cu do Budve, stigla mi je posteljina. Malo po malo, skoro smo sve spremili. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>