Anoniman -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (25.5.2015 15:12:13)
|
Moji su jos dodatno poblesavili od nervoze zbog svega onog sa mojom setrom, rak, hemoterpaija, u jednu ruku, razumem, ali ne razumem mog tatu koji njima rec nece da kaze, pa ja sam ti cerka, ali ne samo da on ne ulazi u raspravu sa nekim, mm je mozda i u pravu, ali mi je krivo, hormoni znam i sve, ali mi bude bas tesko... Jos ja ucutim moj ujak podbada, i onda ja nastavim a on kaze koliki jezik imas solter bi oprala, samo zato sto necu da mu dozvolim da je iznad mene, a njegova zena tracarcina je celo naselje olizala... I tako od danas mislim samo na Unu, i bebu, samo neka su mi one zive i zdrave sve ostale ce u da izbrisem... A sveki mi je dobra, nekad se ne slazemo, jer previse razmazi Unu, ali mislim da ni jedna majka, koja je ostala udovica nije uradila za svog sina, sve sto ona za svog radi, u 38 godina je ostala udovica mogla je da se uda, ali ne, ona je otilsa u inostranstvo, radila, zaradila penziju, stvorila sve i svasta, i sada umesto da uziva u toj penziji, ona mm ne da ni jedan dinar da pottosi na renoviranje, vec ce sve onda da finansira..
|
|
|
|