|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
19.5.2015 11:00:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebilule

IZVORNA PORUKA: Unina mama

suzi rekla si nam, to je divnouser posted image

ja mojuuser posted image preko dana osetim samo kad legnem kao sto je bebilule opisala, a kada uvece legnem na stomak tad me bas lupneuser posted image

Ama ne maltretiraj ga više! user posted image

ahahha kao mm si, sta mu fali , to je samo jednom uveceuser posted image
nekako mi je ovo cudno, Una je bila vrtirep u stomaku, dan pred porodjaj, imala sam osecaj da mi je sve organe ispremestala, odem kod moje dr i kazem joj to ona zena se smejala, dok me nije ukljucila na ctg, a tada otkucaji 250...

(odgovor članu bebilule)
  Direktna veza do poruke: 1826
19.5.2015 11:00:53   
bebilule
Majared, ja se bila zabrinula. Dobro da je sve ok.
Lota, miruj malo molim te.
Jabudicu kako nema trećeg vađenja. Na koliko su ti radili drugi put? Ja bih ih natjerala da urade jer ne mogu dobiti pravu sluku. Znam o čemu pričam jer sam ja bila na sioforu, imam blagu IR koju ne bi otkrili da su mi samo dva puta vadili krv.

Joj kad se sjetim, valja mi opet popiti glukozu, fuj! Meni su rekli da ću raditi u 24. nedelji ogtt

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1827
19.5.2015 11:01:07   
majared
Ja sam od danas na bolovanju, iako je dogovor bio da radim jos par dana, Sta da radim ovo su vandredne okolnosti, morace na poslu da se snadju i bez mene

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1828
19.5.2015 11:02:38   
Anoniman
Majared to je bitnije, odmaraj, bice sve ok, i ja sam krvarila u 5 nedelji, dok jos nismo culi srculence, pa guramo, hvala Bogu..

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 1829
19.5.2015 11:08:05   
janabons
Jutro, trudnicice
Nesto nikako da stignem redovno da vam se javljam.
Ja sam bila juce na kontroli, dabl trest mi je dobar, ali imam kontrakcije na prednjem zidu materice, tako da sam dobila utrogestan 4*200. S tim u prosloj trudnoci nisam imala problema, al eto.... uvek nesto novo. Stomak me bas cesto boli, reko mi dr da mirujem, trudicu se to da ispostujem koliko je moguce s obzirom da sam privatnik, al potrudicu se, stvarno.
Vec me kopka da saznam pol, da znam kako da mu/joj se obracamuser posted image Moja cerka KAZE DA CE DOBITI BATU, BEBU NE, SAMO BATUuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1830
19.5.2015 11:14:15   
sagitarius
Um,ti stvarno legnes na stomak?Sreca pa je jos uvek maleni.

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1831
19.5.2015 11:25:28   
Anoniman
Sagitarius ne legnem bas na stomak, sa leve strane se malo tako namesim da bude kao da je jedna strana da lezim na njoj, i ona me odmah kucne , opominje meuser posted image bas sam objasnila, a do skoro sam lezala na stomaku, sa Unom mi to nije padalo na pamet...

Jesi li osetila ti bebice?

Jana miruj koliko mozes!

(odgovor članu sagitarius)
  Direktna veza do poruke: 1832
19.5.2015 11:37:21   
sagitarius
Um,cackam i ja moje,ali nisam lezala na stomaku.Ja osecam kao da mi neko baca neke zabice po stomaku.Mislim kao kada bacis kamencic u vodu,pa on malo blupne.Nista radikalno,volela bih ja to dosta jace i konkretnije.Mozda probam tvoj metod,he,he.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1833
19.5.2015 11:40:54   
Anoniman
Sagitarisu to je to, probaj pa javni sta je bilo... A uskoro ce svakako biti jakih pokreta...

Ja sam moja creva jutros cula tamo negde kod bubregauser posted image

(odgovor članu sagitarius)
  Direktna veza do poruke: 1834
19.5.2015 12:26:08   
Maraj

IZVORNA PORUKA: bebilule

IZVORNA PORUKA: Unina mama

suzi rekla si nam, to je divnouser posted image

ja mojuuser posted image preko dana osetim samo kad legnem kao sto je bebilule opisala, a kada uvece legnem na stomak tad me bas lupneuser posted image

Ama ne maltretiraj ga više! user posted image

user posted image user posted image
Ha ha ha zeno luda si. I ja se pitala kako to um legne na stomak

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1835
19.5.2015 12:50:33   
jess021
Aman UM prestani sa tim tvojim metodamauser posted image
Sagitarius, i ja moju oset_im tako kao sto si ti opisala, nekad jace nekad slabije. Ne smem da legnem na stomak, strah me je da cu je zgnjeciti.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1836
19.5.2015 13:32:20   
Anoniman
Jess , pa kad ti nisi smela , ja isprobavamuser posted image
Jesi li napravila neki kolac?user posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 1837
19.5.2015 14:03:34   
superm
Ja sam celog života spavala na stomaku, sve do 1.trudnoće. Od tada sam prestala. Ne znam da li je dobro da ležite na stomakuuser posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1838
19.5.2015 14:16:39   
Frcokla
Ja tako legnem na mm, dok leskarimo popodne. Stomak na stomak, nek i on malo oseti te udarce, A bogami meni udobno. user posted image

Malo magije. I malo vise strpljenja.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1839
19.5.2015 14:36:33   
jess021
Ja sam se nocu okretala na stomak, ali od kad imam banana jastuk navalim se na njega i zagrljeni spavamo celu noc. Stvarno je super stvar.
Um, sad sam isla u nabavku za kolac. Pravicu cheesecake sa jagodama, ali kasnije. Sad jos malo moram rucak.

(odgovor članu Frcokla)
Direktna veza do poruke: 1840
19.5.2015 14:51:49   
mlada_mama
Dan zenice, kakvo je vrijeme kod vas? Kod nas danas jutro super, sunce i sad zagrmi, kisa :(
Meni S spava, krcka mi se rucak, a mama me obradovala tresnjama i jagodama, tamanim ih uveliko tako da cu rucati veceras :)
Jel imala neka od vas problem da trne prepona, meni se vec 5 dana desava da kad stojim utrne i kao da me grc tu uhvati, toliko da kao da cu pasti..kaze mi mm da je to normalno hahah

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1841
19.5.2015 14:57:11   
Maraj
Kod mene 30 stepeni bas je toplo
Mene nekad uhvati taj da kazem grc al u levu straznjicu user posted image imam utisak da ne mogu da hodam al brzo prodje

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 1842
19.5.2015 15:00:59   
Anoniman
kod emne isto toplo, ali ima i vetra, trebala bi do radnje po salatu, a mrzi me.... moje veliko dete otislo kod mojih roditelja upravo...

ja jos nemam te grceve, imam po nekad ali u nogama..

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 1843
19.5.2015 15:02:06   
jess021
Mislim da kod nas ima i vise stepeni, toplo je, ali nije velik pritisak, pa mi ne smeta.
Ja sam pre pola sata isla u nabavku, fino sam prosetala hladom, nije mi bilo tesko.
Moja beba se ceo dan vrtiuser posted image Misica moja!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1844
19.5.2015 15:06:37   
mlada_mama
U nogama i ja imam grceve, to mi normalno :) imala sam i sa S, kad jauknem u sred noci mm se prepadne ziv, a i ovo je valjda normalno, u ovom stanju :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1845
19.5.2015 15:09:50   
jess021
Mlada mama, jel pijes magnezijum? Ja sam pocela pre par dana i stvarno me manje bole noge, kuc kuc.

Direktna veza do poruke: 1846
19.5.2015 15:12:12   
mlada_mama
Ne pijem ja nista draga :D Koji pijes, smijem li ja to bez potvrde dr?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1847
19.5.2015 15:16:26   
jabudic
Mi pola dana zaglavismo u domu zdravlja i u Budvi. Već je haos i gužva i vrućina.user posted image
Tek ću ujutro podići rezultate. Ono što sam vidjela dok su mi drugi put vadili krv je da je gotov nalaz urina i piše 7-8 leukocita?
Zna li neko šta o tome? Mislim da je do 5 OK, ali vjerovatno je u trudnoći i nenormalno normalno. user posted image
Meni se jedu jagode, a zaboravila d akupim. Sad sam za utjehu pojela sladoled. Ovih dana ne jedem ništa konkretno, samo neke gluposti grickam, lagano ali sigurno ću na stotku izaći!

Mlada mama, ja pijem Magnezijum direkt od 300, u kesicama onim. Tj. kad se sjetim 1-2 puta nedeljno.

< Poruku je uredio jabudic -- 19.5.2015 15:17:33 >

Direktna veza do poruke: 1848
19.5.2015 15:17:54   
mlada_mama
Meni su zadnji nalazi isto takvi, dr rekla da pijem litru caja od brusnice dnevno pa da ponovim nalaze, misli da cu s tim da izbacim sta god da je :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1849
19.5.2015 15:22:20   
jabudic
Moja dr otišla danas na odmor, kakvi god da mi budu nalazi moram kod izabranog ljekara da mi on da dijagnozu.
A mi ujutro krećemo na proputovanje, mm na kontrolu u PG, pa ćemo do mojih da pokupimo starijeg sina, pa do ujaka mm, pa do njegovih.
U nedelju bi trebalo da smo nazad. Ja naravno ne prestajem da radim ni kad putujem, nosim laptop sa mobilnim internetom + tablet i tel sa neogranicnim internetom ( na različite mreže- nema da zašteka) user posted image
Tako, vidjeću sjutra kakvi će biti nalazi, imam osjećaj da ovaj OGGT neće biti dobar.

Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here