|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat]
12.5.2015 23:08:58   
superm
Bekolino, u kojoj si nedelji?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 1126
12.5.2015 23:09:52   
Jole84
Okruglice samo da vas pozdravim user posted image Kako ste? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1127
12.5.2015 23:17:30   
superm
Ja sam dobro, danas nešto umorno!
Kako je tvoja lepotica?

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1128
12.5.2015 23:21:33   
Jole84
Neumorno user posted image prohodavamo, pa ne staje user posted image
Nešto sam u razmišljanju da vam se pridružujem uskoro, ne znam šta da radim...user posted image
Jabudić, nisam ispratila, vidim za tm nešto pominješ Dedinje i operaciju, srce u pitanju? user posted image I moja mama je na listi čekanja, čula sam su jako dobri stručnjaci.

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 1129
12.5.2015 23:26:03   
superm
Jole, user posted image imaš moju podršku! Najbolje je što pre, lakše će doći do trudnoće i biće i sama trudnoća lakša za podneti!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1130
12.5.2015 23:30:18   
jabudic

IZVORNA PORUKA: Jole84

Neumorno user posted image prohodavamo, pa ne staje user posted image
Nešto sam u razmišljanju da vam se pridružujem uskoro, ne znam šta da radim...user posted image
Jabudić, nisam ispratila, vidim za tm nešto pominješ Dedinje i operaciju, srce u pitanju? user posted image I moja mama je na listi čekanja, čula sam su jako dobri stručnjaci.

Podržavam pridruživanje! user posted image
Što se mm tiče, on je operisao zaliske još u novembru u PG i sve super prošlo, ali evo već skoro 2 mjeseca mu se komplikuje nešto, skupljala mu se voda oko srca, pa su opet otvarali da dreniuraju, pa mu se opet malko skupilo, i to malo sad sporo opada, a njemu stvara tegobe, visok donji pritisak, gušenje uveče, zamaranje, itd, i sav je u nekoj misus fazi.
Nadamo se da će uskoro biti bolje. user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1131
12.5.2015 23:39:25   
Jole84
Mora da bude bolje, veruj mi i moja mama se slično ponaša, glupo je poređenje, ali verovatno je slično osećanje kod njih. Kao malo dete. I bogami samo na sebe misli, baš neko sebično stanje. Al šta je tu je, proći će sigurno.
Želim vam da brzo prođe i da uživate u trećoj bebici, kompletno user posted image Brak je to, i med i pelin, al zajedno user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1132
12.5.2015 23:53:38   
jabudic
Ja njega shvatam, jer mu visi nad glavom i treće otvaranje, ali se nadam da do toga neće doći. TO je samo teorija jednog doktora da je ta voda i oklop koji je stvarila pritisnula neku arteriju i ne da vodi da se povuče...
Sigurno bi i on volio da je zdrav, sigurno misli da ću se ja uskoro poroditi, a on u ovakvom stanju...
Ali nadam se da će do tada biti sve OK.

Hvala ti! user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1133
13.5.2015 0:12:09   
Jekica_88
Jabude stvarno si jedna jaka žena. Misli pozitivno budi uz njega sada,znam da ćete uživati posle ovoga kad sve prođe i to zasluženo. Mislim na vas i od srca vam želim da sve ovo bude što pre iza vasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 1134
13.5.2015 6:53:55   
serpica
Dobro jutro. jel nekome falila moja kafa? user posted image user posted image
da castim,danas je 13. i usla sam zvanicno u 9m user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 1135
13.5.2015 6:54:43   
Maraj
Dobro jutro drage
Cekam serpi da zakuva kafu. user posted image
jabudic nemam reci za sve ovo sto ti se desava....

mene je jutros u 4 uhvatio grc u obe noge. Tj u misic ispod kolena. Vristala sam nisam znala koju nogu pre da masiram. Uh ne znam kad me zadnji put uhvatio grc al nikad nije u obe noge istovremeno

joleuser posted image cekamo te ovde

(odgovor članu Jekica_88)
Direktna veza do poruke: 1136
13.5.2015 6:56:23   
Maraj
O šerpi taman kuckam o tvojoj kafi i ti se jajas user posted image falila je niko ne kuva kafu kad serpi nema user posted image

user posted image za ulazak u 9.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1137
13.5.2015 7:16:41   
mali_mis
Jutro i ovde user posted image
Serpi lepo te je videti na rr, izdrzi jos malo user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1138
13.5.2015 7:19:03   
serpica
Maraj,MM user posted image i meni je drago da se na ovoj temi druzimo jos malo,znam da nam je cilj bio 35n ali kad sam izgurala do sada nadam se jos malo,user posted image a i brzo ce i taj 26.maj

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1139
13.5.2015 7:27:25   
sonyasha
Šerpi, bravo za sigurnu zonuuser posted image
Jabudić, nadam se da će tm brzo biti onaj stari, ili da će makar krupnim koracima krenuti da ide u tom pravcu!user posted image
Inače, dobro jutro! Ja idalje u mrgud fazonu, ovi hormoni me baš ljuljaju jer sam po prirodi baš suprotna...
Danas muški na radne zadatke a ja na generalku(sebe, ne stana user posted image )
Kuckamo se kasnije user posted image

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1140
13.5.2015 7:31:37   
suzi kju
Pozdravčić iz N. Fronta
Budna sam još od 6h,što je super, jer prošlu noć nisam ni spavala.
I hit jutros, dolazi sestra da nam meri temperature u 3:30,ja je gledam dal'' joj je dobro. No nije mi smetalo pa sam nastavila da spavam.
A za doručak :dve kriške ''leba, šolja čaja, 1 jaje i kašičica "sira" koji smrdi na ribu uzas, uzas, uzas!!!

< Poruku je uredio suzi kju -- 13.5.2015 7:32:34 >

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1141
13.5.2015 7:32:16   
Maraj
Sony i ja odoh na generalku. Danas idem na uz user posted image javljam se kasnije

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 1142
13.5.2015 7:34:01   
Maraj
Strasno suzi. Javi tvojima da ti donesu hranu. Stvarno bezobrazluk! Sad kad mozes i treba da jedes na sat-dva (bar ja tako jedem).ti treba tamo da gladujes

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1143
13.5.2015 7:39:49   
suzi kju
Doneo mi je muz juče, ne gladujem ja ionako slabo jedem, imam uvek nešto da pojedem ili bi sišla i kupila,. Ajd meni i donesu ali ima ovde u sobi dve zenice, muka me uhvati kad ih vidim, njima mislilm da nema ko a ni od čega da donese, ziva zalost majke mi. Ja nisam probirljiva ali ovo je odvratno, a ona jedna pojede i moj i svoj, nek joj je prijatno. Baš mi je stresno kad vidim kad vidim kako ljudi zive.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1144
13.5.2015 7:48:44   
sagitarius
Dobro jutro devojke.Vama sto idete na uz malo zavidim.
Maraj,grcevi su ti nedostatak magnezijuma.
Suzi,mislim da je najgori deo sa bolnicama sto ne prozivos samo svoju muku nego svasta nesta plus na to,ali sta da radis,navijam da sve bude ok i ti uskoro u svojoj kucici.
Jabudic,sjajna si,jaka kao i uvek.Znas i sama da ce posle kise sunce,samo ga treba docekati.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1145
13.5.2015 7:51:20   
bubulence

IZVORNA PORUKA: serpica

znas, jednom kada se upoznamo ima da te isprasim po guzici sto ne odgovaras na poruke i pustas me da brinem!!!
i ajde skuvaj jedan caj kada vec imas razlog da casstis

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1146
13.5.2015 7:52:19   
bubulence

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: serpica

znas, jednom kada se upoznamo ima da te isprasim po guzici sto ne odgovaras na poruke i pustas me da brinem!!!
i ajde skuvaj jedan caj kada vec imas razlog da casstis user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1147
13.5.2015 7:53:03   
bubulence
svim debelicama user posted image
aaa moderatori brisite ono gore

Direktna veza do poruke: 1148
13.5.2015 8:00:03   
bebilule
O Serpi cestitam. Sad mozes da odahnes i mirno da cekas porođaj. Maraj, ja nemam grčeve otkad sam uključila magnezijum direkt. Inače sam odustala od vitaminskih dodataka, ali sam uzela Mg. Suzi, drži se, lezi i čekaj, bolje da te prate. Bar si vdijela bebice user posted image . Jabudicu baš mi je žao. Samo da ne padne u neku duboku depresiju iz koje se često teško izlazi pa čak i kada stvari krenu na bolje. Ja sam uvijek za stručnu pomoć, drugačiji je kad se porazgovara sa nekim stručnim licem koje ne poznaješ pa onako možeš dušu da otvoriš. Ne znam je li ti to padalo na pamet i kakav je tip tvoj mm, da li bi pristao?

Direktna veza do poruke: 1149
13.5.2015 8:10:56   
superm
Šerpi, user posted image

Suzi, zar ministar nije rekao da je sada hrana u redu? Gamad politička!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bebilule)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here