Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:08:58
|
|
|
|
superm
|
Bekolino, u kojoj si nedelji?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:09:52
|
|
|
|
Jole84
|
Okruglice samo da vas pozdravim Kako ste?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:17:30
|
|
|
|
superm
|
Ja sam dobro, danas nešto umorno! Kako je tvoja lepotica?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:21:33
|
|
|
|
Jole84
|
Neumorno prohodavamo, pa ne staje Nešto sam u razmišljanju da vam se pridružujem uskoro, ne znam šta da radim... Jabudić, nisam ispratila, vidim za tm nešto pominješ Dedinje i operaciju, srce u pitanju? I moja mama je na listi čekanja, čula sam su jako dobri stručnjaci.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:26:03
|
|
|
|
superm
|
Jole, imaš moju podršku! Najbolje je što pre, lakše će doći do trudnoće i biće i sama trudnoća lakša za podneti!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:30:18
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Neumorno prohodavamo, pa ne staje Nešto sam u razmišljanju da vam se pridružujem uskoro, ne znam šta da radim... Jabudić, nisam ispratila, vidim za tm nešto pominješ Dedinje i operaciju, srce u pitanju? I moja mama je na listi čekanja, čula sam su jako dobri stručnjaci. Podržavam pridruživanje! Što se mm tiče, on je operisao zaliske još u novembru u PG i sve super prošlo, ali evo već skoro 2 mjeseca mu se komplikuje nešto, skupljala mu se voda oko srca, pa su opet otvarali da dreniuraju, pa mu se opet malko skupilo, i to malo sad sporo opada, a njemu stvara tegobe, visok donji pritisak, gušenje uveče, zamaranje, itd, i sav je u nekoj misus fazi. Nadamo se da će uskoro biti bolje.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:39:25
|
|
|
|
Jole84
|
Mora da bude bolje, veruj mi i moja mama se slično ponaša, glupo je poređenje, ali verovatno je slično osećanje kod njih. Kao malo dete. I bogami samo na sebe misli, baš neko sebično stanje. Al šta je tu je, proći će sigurno. Želim vam da brzo prođe i da uživate u trećoj bebici, kompletno Brak je to, i med i pelin, al zajedno
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 12.5.2015 23:53:38
|
|
|
|
jabudic
|
Ja njega shvatam, jer mu visi nad glavom i treće otvaranje, ali se nadam da do toga neće doći. TO je samo teorija jednog doktora da je ta voda i oklop koji je stvarila pritisnula neku arteriju i ne da vodi da se povuče... Sigurno bi i on volio da je zdrav, sigurno misli da ću se ja uskoro poroditi, a on u ovakvom stanju... Ali nadam se da će do tada biti sve OK. Hvala ti!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 0:12:09
|
|
|
|
Jekica_88
|
Jabude stvarno si jedna jaka žena. Misli pozitivno budi uz njega sada,znam da ćete uživati posle ovoga kad sve prođe i to zasluženo. Mislim na vas i od srca vam želim da sve ovo bude što pre iza vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 6:53:55
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro. jel nekome falila moja kafa? da castim,danas je 13. i usla sam zvanicno u 9m
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 6:54:43
|
|
|
|
Maraj
|
Dobro jutro drage Cekam serpi da zakuva kafu. jabudic nemam reci za sve ovo sto ti se desava.... mene je jutros u 4 uhvatio grc u obe noge. Tj u misic ispod kolena. Vristala sam nisam znala koju nogu pre da masiram. Uh ne znam kad me zadnji put uhvatio grc al nikad nije u obe noge istovremeno jole cekamo te ovde
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 6:56:23
|
|
|
|
Maraj
|
O šerpi taman kuckam o tvojoj kafi i ti se jajas falila je niko ne kuva kafu kad serpi nema za ulazak u 9.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:16:41
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro i ovde Serpi lepo te je videti na rr, izdrzi jos malo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:19:03
|
|
|
|
serpica
|
Maraj,MM i meni je drago da se na ovoj temi druzimo jos malo,znam da nam je cilj bio 35n ali kad sam izgurala do sada nadam se jos malo, a i brzo ce i taj 26.maj
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:27:25
|
|
|
|
sonyasha
|
Šerpi, bravo za sigurnu zonu Jabudić, nadam se da će tm brzo biti onaj stari, ili da će makar krupnim koracima krenuti da ide u tom pravcu! Inače, dobro jutro! Ja idalje u mrgud fazonu, ovi hormoni me baš ljuljaju jer sam po prirodi baš suprotna... Danas muški na radne zadatke a ja na generalku(sebe, ne stana ) Kuckamo se kasnije
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:31:37
|
|
|
|
suzi kju
|
Pozdravčić iz N. Fronta Budna sam još od 6h,što je super, jer prošlu noć nisam ni spavala. I hit jutros, dolazi sestra da nam meri temperature u 3:30,ja je gledam dal'' joj je dobro. No nije mi smetalo pa sam nastavila da spavam. A za doručak :dve kriške ''leba, šolja čaja, 1 jaje i kašičica "sira" koji smrdi na ribu uzas, uzas, uzas!!!
< Poruku je uredio suzi kju -- 13.5.2015 7:32:34 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:32:16
|
|
|
|
Maraj
|
Sony i ja odoh na generalku. Danas idem na uz javljam se kasnije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:34:01
|
|
|
|
Maraj
|
Strasno suzi. Javi tvojima da ti donesu hranu. Stvarno bezobrazluk! Sad kad mozes i treba da jedes na sat-dva (bar ja tako jedem).ti treba tamo da gladujes
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:39:49
|
|
|
|
suzi kju
|
Doneo mi je muz juče, ne gladujem ja ionako slabo jedem, imam uvek nešto da pojedem ili bi sišla i kupila,. Ajd meni i donesu ali ima ovde u sobi dve zenice, muka me uhvati kad ih vidim, njima mislilm da nema ko a ni od čega da donese, ziva zalost majke mi. Ja nisam probirljiva ali ovo je odvratno, a ona jedna pojede i moj i svoj, nek joj je prijatno. Baš mi je stresno kad vidim kad vidim kako ljudi zive.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:48:44
|
|
|
|
sagitarius
|
Dobro jutro devojke.Vama sto idete na uz malo zavidim. Maraj,grcevi su ti nedostatak magnezijuma. Suzi,mislim da je najgori deo sa bolnicama sto ne prozivos samo svoju muku nego svasta nesta plus na to,ali sta da radis,navijam da sve bude ok i ti uskoro u svojoj kucici. Jabudic,sjajna si,jaka kao i uvek.Znas i sama da ce posle kise sunce,samo ga treba docekati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:51:20
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro. jel nekome falila moja kafa? da castim,danas je 13. i usla sam zvanicno u 9m znas, jednom kada se upoznamo ima da te isprasim po guzici sto ne odgovaras na poruke i pustas me da brinem!!! i ajde skuvaj jedan caj kada vec imas razlog da casstis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:52:19
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: serpica Dobro jutro. jel nekome falila moja kafa? da castim,danas je 13. i usla sam zvanicno u 9m znas, jednom kada se upoznamo ima da te isprasim po guzici sto ne odgovaras na poruke i pustas me da brinem!!! i ajde skuvaj jedan caj kada vec imas razlog da casstis
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 7:53:03
|
|
|
|
bubulence
|
svim debelicama aaa moderatori brisite ono gore
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 8:00:03
|
|
|
|
bebilule
|
O Serpi cestitam. Sad mozes da odahnes i mirno da cekas porođaj. Maraj, ja nemam grčeve otkad sam uključila magnezijum direkt. Inače sam odustala od vitaminskih dodataka, ali sam uzela Mg. Suzi, drži se, lezi i čekaj, bolje da te prate. Bar si vdijela bebice . Jabudicu baš mi je žao. Samo da ne padne u neku duboku depresiju iz koje se često teško izlazi pa čak i kada stvari krenu na bolje. Ja sam uvijek za stručnu pomoć, drugačiji je kad se porazgovara sa nekim stručnim licem koje ne poznaješ pa onako možeš dušu da otvoriš. Ne znam je li ti to padalo na pamet i kakav je tip tvoj mm, da li bi pristao?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] 13.5.2015 8:10:56
|
|
|
|
superm
|
Šerpi, Suzi, zar ministar nije rekao da je sada hrana u redu? Gamad politička!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?