mila83 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (30.5.2015 22:28:59)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Tu smo Branki, virnemo kad možemo!![sm=smiley36.gif] Baš sam danas kukala sestri,ceo dan mi prođe radeći stvari koje niko ne vidi, a da ih ne radim svi bi videli da ih ne radim[sm=hudicek1.gif]. I kažem ja njoj kako pripremam 3 doručka, 2 ručka, pa usisaj, oribaj pod, ispakuj pa napuni i uključi mašine za veš i sudove, skloni sto, namesti krevet, napravi malo reda da kućža ne izgleda kao da je bomba pala...A ona će meni: , jao, Marija, pa ja to uradim za 2 sata! Ma nemoj, ti spavaš celu noć, ne ustaješ 8 puta zbog dece, i dok sve to obavljaš ne moraš da dojiš, hraniš, uspavljuješ dvoje dece, a i kad sve to uradiš, nemaš muža i decu koji su u stanju da za 5 minuta naprave haos u kući koju si ti ceo dan sređivala[sm=hudicek1.gif]aaaaaaa!!! Ne znam kakvo je vreme kod vas, kod mene je super i odmah se bolje osećam, plus što sam još i kako-tako spavala sinoć, H se budila samo 3puta[sm=smiley36.gif]Mada juče sam upalila grejanje, izlazile smo u jaknama, a danas u kratkim rukavima[sm=smiley29.gif]nije ni to dobro. Ali neka, samo nek je toplo, pa ćemo ja i moje bubice da krenemo da lunjamo...[sm=bravo.gif] Istina ziva ! draga,sve se pronadjosmo u tvom opisu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|