Mariya -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (28.5.2015 19:35:24)
|
Dan mame! Svekrva odvela devojčice u parkić, da ja malo danem dušom... Mrtva sam umorna. Helena se sinoć od 00 do 04 budila na svaki sat[sm=hudicek1.gif], plačući. Oči su joj zatvorene a plače, ustvari prvo vrisne, pa onda plače. I skontala sam da ako je odmah podignem ne budi se, ali se smiri, pa mogu da je vratim u krevetac da nastavi da spava. pa je sisala u 4 i u 7. Znam da sam rekla da neću više da kukam na nju ali moram, izludi me dete sa ovim buđenjem. Lu uopšte nije bila ovakva[sm=smiley24.gif] Glupi zubi.[sm=hudicek1.gif] Von,[sm=bravo.gif] za spavanje, samo da potraje!! Trćo, ja mislim da ciklus nema veze sa kol. mleka. Bebac raste, menja se, biće perioda kad će jesti manje, pa više. Možda si se i ti više umarala a unosila manje tečnosti, ma svašta može da bude u pitanju. Ti ipak nastavi da dojiš, pa ako treba i da ga dohranjuješ, nema veze, samo da dobija i tvoje mlekce. Ja sam prvu vešticu dobila 11 meseci posle porodjaja sa Lu, tad smo već bili na 2 podoja, ujutro i uveče pa nije bitno uticalo na kol. mleka. A sisala je još 3 meseca posle. Tako da isto očekujem i ovaj put,ustvari nadam se da neću imati vešticu opet bar 11 meseci, a moglo bi i duže... IZVORNA PORUKA: Didy Marya, gde ste bili na bazenu? Ja nesto planiram da vodim decu u akva park u Bački Petrovac, sutra je otvaranje pa da idemo samo kad se malo vreme prolepša, stalno me pitaju kad ćemo ići. Didy, bili smo u Morahalomu. Otkad se Lu rodila idemo tamo ili u Segedin na kupanje jer kod nas nema normalnih dečijih bazena, a kamoli bebećih. Svuda je jedan plitki, najčešće sa hladnom vodom,krcat decom od 1-8 godina koja vrište, prskaju se, skaču, što moje dete naravno plaši. Nema redovnog hlada, nema mesta za dojenje, menjanje pelena, igraonice. A nisam još bila u B.Petrovcu, jesi li bila već? Javi utiske[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|