Natalie018 -> RE: Kolposkopija i biopsija (22.9.2011 10:30:03)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Natalie018 Prosle nedelje sam isla da dam bris za papa test, ali mi nisu uzeli... kazu vama je bas ovulacija, imate dosta ovulatorne sluzi, bolje je da papu uradite nekoliko dana nakon ovulacije jer se cesto desava da se tada ne mogu dobro zagrebati celije sa povrsine grlica, pa u uzetom uzorku nema dovoljno celija da bi rezultat bio validan. Ovo mi niko ranije nije rekao, da li zbog toga sto nije bila ovulacija ili... Ja sam bas mislila da sam preduhitrila ovulaciju jer mi je bio 10. dan ciklusa. Meni je danas 10.dan, ovulacija počela juče, baš je jaka, puno sluzi ali su mi dva puta danas radili kolposkopiju, papu, cerv. bris bez problema. Pa meni tako savetovali.. a bas sam bila nezadovoljna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] sto nisam mogla sve da zavrsim. CV bris su uzeli jer ovulacija ne smeta.. ali za papu kazu bolje posle ovulacije. Ja sam briseve radila u privatnoj laboratoriji (na Slaviji). Posle vidim i na njihovom sajtu stoji to medju savetima za analize i uzimanje briseva. U svakom slucaju mogli su samo da mi uzmu pare i da ih boli uvo..
|
|
|
|