dunja RR
|
Les, ja sam na kolpo i papa, bila oktobra 2019. tada mi moj dr koji me porađao zakazao i odradio, u bolnici, i sve bilo ok, a briseve i UZ sam radila u februaru 2020., kod dr. Vesć kod koje idem jednom godišnje, privatno, na sistematski. Zakazala bila kod nje krajem oktobra, početkom novembra, ali dobismo mm i ja ešerihiju i ne odoh tada, dok se izlečismo, pa posle bio onaj skok zaraženih, bilo me strah da idem kod dr tada, pa praznici, i evo sada završih. Ali dr kaže da nigde ne kasnim. Jednom godišnje obavezno, sada sam okasnila malo zbog ešerihije .. Meni je u glavi moja komšinica pokojna, profesorka engleskog, nije išla redovno na preglede (pričao mi to posle njen muž, baš malopre ga sretoh) i dobi žena sa 40-ak godina rak grlića, i ode na onaj svet u najgorim mukama. Taj dan kada je umirala, probudili su me njeni krici, jer im je soba iznad moje. Da smo svi živi i zdravi, ja mislim da je imala godina kao ja sada, ako ne i manje. Sin je bio maloletan tada. A čitah sinoć nalaz, ipak je moja dr juče napisala da imam neko malo mesto na gornjoj usni koje je juče bilo jod negarivno, sećam se i da je to promrljala, ali nisam shvatila da je strašno. Ali eto, ipak je upisala. Nadam se da će biti ok rezultati, ona je rekla da očekuje da je ipak sve ok, nije pridavala značaj tom malo mestu, ostalo je sve jod pozitivno.
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.1.2021 13:04:03 >