Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (5.11.2016 11:59:33)
|
Crvenokosa, i moja blizanačka trudnoća je slična tvojoj, po simtomima, do 9 nedelja ništa, a posle krenule mučnine, trajale do 15-16 nedelje, a posle sve super. Takođe apetiti uopšte nisam imala i jela sam na silu, samo zbog njih. Bitno je da odmah ujutru nešto staviš usta, i da ne dozvoliš da ogladniš, jer odmah kreće mučnina. Samo par puta sam povraćala, a beta mi je bila nebeski velika, u milionima se brojala :) Sve će to biti super, taj treći mesec je najgori i početak četvrtog, a posle sve bude super. Nuna, možda sve bude kako treba, dešava se da se u nekom periodu beba slabije razvija, a posle sve stigne na vreme, daj Bože da sve bude u redu za sedam dana. Lavice, nadam se da je krvarenje u zalasku i da je stalo, da je to neki ostatak kojim se materica očistila i da je sada sve uredu (može biti da je u pitanju neki hematom možda) ili neka cista da je pukla ako je bila na jajniku. Daj Bože da je sve ok, ja verujem da jeste, jer ne bi bila prva kojoj se to desilo, a bilo sve sa trudnoćom uredu.
|
|
|
|