RE: IVF ZC Valjevo II deo (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (24.10.2016 14:18:01)

Lavicice duso bravo. Vidis kako lepo raste [sm=bravo.gif]
Za koliko ces na uz?
Nunice trudnice kako ste mi?

Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (24.10.2016 14:19:49)

Hvala devojke [sm=smiley31.gif]
Sledeće nedelje se moja dr vraća sa bolovanja, pa ću se sa njom dogovoriti...

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (24.10.2016 14:25:32)

Super super kada predje 1000 mozes na uz. Ono sto si pitala za uz danas sam pitala mog dr i rekao mi je da dopler tj pustanje otkucaja srca steti bebi ali u ranoj trudnoci. Objasnio je strucno al nisam skontala [sm=smiley36.gif]

zece -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (24.10.2016 16:43:45)

Lavicee superr mila to je to uzivaj sad u trudnoci

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (28.10.2016 14:52:16)

Gde ste drage trudnice i buduce trudnice...kako je?

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (28.10.2016 20:01:26)

Cao trudnicice kako si nam, kada ides na uz?
Mi smo dobro hvala Bogu, mada bebaci muce malo mamu sa glavoboljama ali nista strasno, sve cu trpeti zbog njih. Poceo je stomacic da nam se vidi, samo je odjednom iskocio pa sada mama non stop visi ispred ogledala i uziva u pogledu [sm=smiley36.gif]
Nunice jesi li se ubuckala?

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (28.10.2016 20:21:17)

Bravo Crvenokosa ! I meni iskocio stomak ali od klope [sm=smiley36.gif], ruckamo sto od dosade sto od potrebe. Inace je ok, i mene nekad bolucka glava ali nije strasno. Sledece nedelje cu na uz, malo je frkica ali prezivecemo. Ukapirala sam da svaki naredni korak nosi vecu neizvesnost pa ne zurim. Malo nervoza, strepnja, pa radost i u krug...al da ce nam Bog da ih zdrave docekamo. Ljubim vas...i navijam za nove valjevske bebe.

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (28.10.2016 20:29:41)

Super duso bebac samo neka rucka. I mi ruckamo ali manje nego na pocetku, mada ruckamo zdravo kuvano i dostaaaaa voca. Danas sam vadila krv i dr kaze s' obzirom sa nosis dve bebe nalazi su super, nadamo se da ce tako i ostati. Bebani uzimaju sve sto mama pojede tako da nam je super [sm=smiley36.gif]
I mi sledece sedmice idemo kod Baneta na uz [sm=smiley36.gif]

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (28.10.2016 20:47:27)

Super samo tako nastavite i naravno ocekujemo novi izvestaj od dr Baneta [sm=smiley1.gif]

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (28.10.2016 20:50:08)

Javljamo se obavezno ako Bog da sa lepim vestima. Jedva cekam da vidim moje [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (31.10.2016 9:48:20)

E drage moje, od kad ne radim teško se latim računara, znači da nisam ovisnik od interneta [sm=smiley36.gif]
Ja sam dobro, sutra ću kod moje dr da se dogovorimo oko UZ, nadam se da se vratila sa bolovanja, rekli su mi da je na bolovanju do kraja oktobra.
Obzirom da sam još uvek 5. nedelja rano je za bilo kakve simptome, samo me bole malo grudi i ponekad probada u donjem stomaku. Desi mi se da i u toku dana ponekad osetim manju mučninu i da mi se prispava, pa dremnem malo, što je inače za mene pojam da spavam u toklu dana...
Daleko od toga da imam crne misli, ali ipak brinem po malo, a to je valjda i normalno. Samo da izguram ovih 12 nedelja, pa če valjda biti malo lakse [sm=smiley1.gif] Joj jedva čekam stomačić [sm=smiley1.gif]
Puno vas grlimo i ljubimo [sm=smiley31.gif]

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (31.10.2016 17:16:21)

Super Lavice javljaj nam se sa lepim vestima. I bolje je sto nemas simptome meni su sada u 9 nedelji krenuli i nije prijatno. Do devete sam generalno bila ok, nisam imala mucnine, jela sam kao luda. Sada mi je muka i bojim se sto sam izgubila apetit, malo pre sam jedva uspela nesto da pojedem i sada mi je muka. Trudim se da jedem dosta voca kako bi nadomestila gubitak apetita. A mozda je i bolje sto ne jedem toliko....ko ce ga znati. I meni je samo da izguram jos ovaj mesec pa da malo odahnem tamo do sedmog [sm=smiley36.gif]
I da i mi idemo u cetvrtak u Va na uz, jedva cekam da ih vidim i da cujem da su dobro.

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.11.2016 19:02:07)

E curice, sutra idem na uz. Nervozaaa...[sm=smiley1.gif]...nadam se da cu videti moje srculence.
Crvenokosa nadam se da mucnine nece potrajati, a ne brini sto manje jedes...mrvicama ne treba puno.
Lavice, kad ces ti na uz.

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.11.2016 19:27:02)

Pa gde ste nam drugari, kako ste nam, koja ste nedelja Nunice?
Srecnoooo i videces nesto najlepse u zivotu, nesto neverovatno [sm=smiley27.gif]

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.11.2016 19:42:33)

Danas punih 7 nedeljica [sm=smiley1.gif]...dobro sam, odmaram, izlezavam se i prosetam pomalo. Kako si ti ?Javljam se sutra popodne, ljubim vasss

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (1.11.2016 19:45:56)

Super sam rastemo [sm=smiley1.gif] i cekamo uz, posle njega cemo biti jos bolje. Cekamo sutrasnji izvestaj, najlepsi uz u zivotu [sm=duda.gif]

Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 8:30:13)

E devojke, ja prokrvarila [sm=smiley19.gif]
Juče se na UZ video mešak, tako da je još tu. Krvarenje je poprilično obilno, ali bezbolno, što mi je jako čudno. Čitala sam da se često dešava da dođe do krvarenja u prvom trimestru, i da ne mora da bude kobno. Videćemo kako će biti... Teši me to što nema bolova...
A od vas očekujem lepe vesti [sm=nosecka.gif]

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 8:38:49)

Lavice,kazu da je krvarenje vrlo cesto i da ima hiljadu razloga zasto do njega dolazi.Nadam se da i kod tebe nije nista opasno, znam moge kojima se desilo slicno i imaju zdravu decu. Samo pozitivno koliko god mozes, a mi ti saljemo veliku podrsku.

Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 8:42:10)

Hvala draga [sm=smiley31.gif] i jesam, poprilično sam smirena i pozitivna. Naravno da jad sam videla krv da sam se jaaaakoooo uplašila i uspaničila. Kad je dragi došao sa posla, a odmah je dojurio, bacila sam mu se u zagrljaj i odridala 5 minuta i to je bilo to - idemo dalje. Biće kako biti mora, a mi se nadamo najboljem [sm=smiley1.gif]

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 16:50:28)

Lavice duso [sm=smiley31.gif]
Nunaaaaa trudnice???[sm=bravo.gif]

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 16:53:37)

E, tek sad idem kod dr...javljam se [sm=bravo.gif]. Uff kakva frka

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 16:56:43)

Samo smireno sve je to ok. Samo se seti da ces videti i cuti nesto neverovatno, nesto najlepse na svetu. I nemoj da zaboravis da uzmes slicicu bekana. Srecno duso i cekamo te. Joj znam kako ti je, sad sam i ja uzbudjena zbog tebe kao da ja idem na uz [sm=smiley36.gif]

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 21:42:04)

Nunaaaaaa mislimo na tebeeee [sm=smiley27.gif]

nuna78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 21:45:04)

Hvala, znam...ali nazalost nemam lepe vesti [sm=smiley13.gif]. Evo sad sam se malo pribrala, verovatno cu u petak kod Baneta ds vidim sta ce on reci.

Crvenokosaaa -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (2.11.2016 22:30:28)

Zasto Nuna sta je bilo?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>