|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
16.9.2016 12:38:55   
nuna78
user posted image , tik pored vas dok ste cekale papirice od sestre. Sve sam propratila i kad izlazila jedva vrata otvorila. user posted image . Dvoumila sam se al mi bilo glupo ono sta ako niste , pa posle razjasnjavanje u punom hodniku - sad mi bas zao.

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1401
16.9.2016 23:01:24   
Crvenokosaaa
Nuna idem na jos jedan uz u nedelju da vidimo da li je puklo ili se opet pretvorilo u cistu...user posted image
Zece srecno i ti uskoro da posecujes lepse teme, a plavo i nandzarasto da nas vuku za nosice...user posted image
Ih ja i Cekisha smo se i ispricale i nasetale ovih dana u Va, samo nas je Zavicaj izdala user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1402
16.9.2016 23:30:44   
zece
Hvala sada mm treba da uradi hla ja vec cekam rez od hla i trombofilia i onih rez od antitela to sve bice gotovo za otprilika 1 nedela

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1403
16.9.2016 23:38:38   
Crvenokosaaa
Bice to sve ok zece. Zelim ti puno srece i da bude treca sreca, ako sam dobro razumela da ce ti ovo biti treca ivf?!

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1404
16.9.2016 23:44:02   
nuna78
Ma kakve ciste, bice to ok.Drzim ti palceve da se pridruzis plavokosoj i narandzakosoj user posted image user posted image user posted image .
Zece hrabro u nove pobede user posted image

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1405
16.9.2016 23:53:47   
Crvenokosaaa
Hvala draga mada cisto sumnjam prosto ne verujem user posted image
Ako nista sad onda sledeci mesec, jednom mora upaliti.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1406
17.9.2016 0:06:16   
nuna78
Nas hrabris, a za sebe tako. Zavrsili smo sa cistama, bebani cekaju user posted image user posted image

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1407
17.9.2016 0:12:47   
Crvenokosaaa
Cekaju da dodju na lepse i toplije mesto hihihih
Pa sta cu, lakse mi je da se ne nadam. Ako se nadam teze podnesem poraz. Ovako kada se najmanje budem nadala desice se tj desice se kada mu bude vreme. Mada tugovala sam juce par sati sada sam ok user posted image . Osmeh je tu user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1408
18.9.2016 13:50:55   
ZAVICAJ2011
Crvenokosaaa lepotice user posted image

Direktna veza do poruke: 1409
18.9.2016 13:52:33   
Crvenokosaaa
Drage moje evo da vam javim i danasnji nalas za uz-a. Folikul je pukao i transfer je zakazan za utorak user posted image . Tek kada sam digla ruke i od ovog meseca cudo se desilo i ipak je sve ok.
Zavicaju secerlemo user posted image
Joj kako sam srecnaaaaa...letim....

Direktna veza do poruke: 1410
18.9.2016 13:59:09   
nuna78
Sreca do neba user posted image . user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1411
18.9.2016 14:01:34   
Crvenokosaaa
Kad mi je rekao da ce mi raditi transfer, malo mi je falilo da skocim na njega da ga cooookim ali sam se suzdrzala...user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1412
18.9.2016 14:05:34   
cekisha
Crvenooo user posted image
Ti si mi događaj dana.... 😀

Direktna veza do poruke: 1413
18.9.2016 14:07:21   
Crvenokosaaa
Hvala trudnice moja lepa user posted image
Povukle ste me za nosic vas dve user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1414
18.9.2016 20:50:38   
Crvenokosaaa
Nuna draga srecno sutra i javi nam se sa detaljnim izvestajem. Jesi ostala u Valjevu ili putujes posto i ne znam odakle si?
Lavice jos malo i ti kreces u akciju user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1415
18.9.2016 21:36:06   
nuna78
Hvala draga, iz Kraljeva sam i sutra cu putovati. A za dalje cemo videti, samo da bude dobro sutra. Nocas nema spavanja user posted image . Javljam kako god . Aj uzivaj .

Direktna veza do poruke: 1416
18.9.2016 21:38:44   
Crvenokosaaa
Samo opusteno i bice sve ok, bice tu lepih folikula i jos lepsih jc. A sad na pavanje da sutra budes lepa i odmorna user posted image

Direktna veza do poruke: 1417
19.9.2016 11:16:13   
Lavica78
Braaavooo Crvenokosa baš si me obradovala user posted image

Ajde devojke! Svima držim fige pa da se družimo na lepšim temama user posted image

Sve vas puno ljubim i grlim user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1418
19.9.2016 14:06:12   
nuna78
Drage moje, evo mene. Jutros sam bila brza i evo me vec kuci. Folikuli vec veliki, endometrijum 4,7 user posted image sutra ponovo uz i verovatno uvece stop. Poranilo previse, nije sjajno al sta se moze. Lavice , uskoro stizes

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1419
19.9.2016 14:39:53   
cekisha
Nema veze nuna, bitno je da oni ne popucaju pre vremena, i da budu kvalitetni. Sa nam u grupi je bila zena koja je isto tako brze odreagovala i sve je ok.

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1420
19.9.2016 15:12:08   
nuna78
Pa da, samo da izdrze do cetvrtka user posted image . A valjda oce , dao mi je cetrodite da primim veceras, nadam se da ce ih on zadržati . Ne znam koliko ih brojao , ja sam obracala paznju na velicinu user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1421
20.9.2016 0:20:33   
Crvenokosaaa
Nuna draga bice sve ok sigurno. U ostalom dovoljna je i jedna ali vredna i uspesna. Drzim fige da sve bude ok i da bude sto vise jc user posted image

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1422
20.9.2016 9:11:00   
Lavica78
Nuna, jako držim fige i najvijam, ali ne sumnjam da će sve biti ok, zna Bane šta radi user posted image

Nego, cure, kad ste vi dobile posle Microgynona? Ja sam ga pila 33 dana, poslednjih dana me je boleo stomak i imala sam braon sekret pa sam čak uzimala po dve, mislila sam da moje telo vaaapiii da procuri. Poslednje pilule sam popila u subotu u 18h i do sad se ništa ne dešava... Plašim se da mi se nešto poremetilo i da neću ni dobiti na vreme user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1423
20.9.2016 14:18:41   
nuna78
Lavice, ne brini i u cetvrtak ujutru nije kasno. Ja sam dobila u utorak i islo dva dana mrljavo. U cetvrtak sam na aspiraciji, pa se vidimo mozda.

< Poruku je uredio nuna78 -- 20.9.2016 14:23:19 >

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1424
20.9.2016 14:30:51   
Crvenokosaaa
Drage moje da vam se javim sa lepim vestima user posted image
Dva bebana su kod mame na sigurnom user posted image user posted image
Bilo je malo stresno jer je et bio zakazan za 9h pa su ga pomerili za 11h. Ustvari meni je bilo stresno jer sam mislila da se nesto desilo mojim bebama. Na svu srecu sve je super user posted image
Transfer je bio bolan ali nista se ne moze izdrzati, samo ne znam zbog cega. Kada mi je Milica dala da potpisem saglasnost nisam uspela koliko su mi se ruke tresle. Ali kada sam usla u salu sve je bilo super i opusteno. Prvo se iskakutala i izdjipala po sali pa tek onda legla da docekam moje bebane...

(odgovor članu nuna78)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

žensko ime
jabukica

Koje vam je lepše ime za devojčicu?

Tijana (28%)

Nađa (38%)

Ema (22%)

Tina (12%)

Ukupan broj glasova: 286

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here