Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 12:38:55
|
|
|
|
nuna78
|
, tik pored vas dok ste cekale papirice od sestre. Sve sam propratila i kad izlazila jedva vrata otvorila. . Dvoumila sam se al mi bilo glupo ono sta ako niste , pa posle razjasnjavanje u punom hodniku - sad mi bas zao.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 23:01:24
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna idem na jos jedan uz u nedelju da vidimo da li je puklo ili se opet pretvorilo u cistu... Zece srecno i ti uskoro da posecujes lepse teme, a plavo i nandzarasto da nas vuku za nosice... Ih ja i Cekisha smo se i ispricale i nasetale ovih dana u Va, samo nas je Zavicaj izdala
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 23:30:44
|
|
|
|
zece
|
Hvala sada mm treba da uradi hla ja vec cekam rez od hla i trombofilia i onih rez od antitela to sve bice gotovo za otprilika 1 nedela
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 23:38:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Bice to sve ok zece. Zelim ti puno srece i da bude treca sreca, ako sam dobro razumela da ce ti ovo biti treca ivf?!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 23:44:02
|
|
|
|
nuna78
|
Ma kakve ciste, bice to ok.Drzim ti palceve da se pridruzis plavokosoj i narandzakosoj . Zece hrabro u nove pobede
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 23:53:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala draga mada cisto sumnjam prosto ne verujem Ako nista sad onda sledeci mesec, jednom mora upaliti.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.9.2016 0:06:16
|
|
|
|
nuna78
|
Nas hrabris, a za sebe tako. Zavrsili smo sa cistama, bebani cekaju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 17.9.2016 0:12:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cekaju da dodju na lepse i toplije mesto hihihih Pa sta cu, lakse mi je da se ne nadam. Ako se nadam teze podnesem poraz. Ovako kada se najmanje budem nadala desice se tj desice se kada mu bude vreme. Mada tugovala sam juce par sati sada sam ok . Osmeh je tu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 13:50:55
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Crvenokosaaa lepotice
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 13:52:33
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje evo da vam javim i danasnji nalas za uz-a. Folikul je pukao i transfer je zakazan za utorak . Tek kada sam digla ruke i od ovog meseca cudo se desilo i ipak je sve ok. Zavicaju secerlemo Joj kako sam srecnaaaaa...letim....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 13:59:09
|
|
|
|
nuna78
|
Sreca do neba .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 14:01:34
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Kad mi je rekao da ce mi raditi transfer, malo mi je falilo da skocim na njega da ga cooookim ali sam se suzdrzala...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 14:05:34
|
|
|
|
cekisha
|
Crvenooo Ti si mi događaj dana.... 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 14:07:21
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hvala trudnice moja lepa Povukle ste me za nosic vas dve
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 20:50:38
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna draga srecno sutra i javi nam se sa detaljnim izvestajem. Jesi ostala u Valjevu ili putujes posto i ne znam odakle si? Lavice jos malo i ti kreces u akciju
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 21:36:06
|
|
|
|
nuna78
|
Hvala draga, iz Kraljeva sam i sutra cu putovati. A za dalje cemo videti, samo da bude dobro sutra. Nocas nema spavanja . Javljam kako god . Aj uzivaj .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 18.9.2016 21:38:44
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Samo opusteno i bice sve ok, bice tu lepih folikula i jos lepsih jc. A sad na pavanje da sutra budes lepa i odmorna
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.9.2016 11:16:13
|
|
|
|
Lavica78
|
Braaavooo Crvenokosa baš si me obradovala Ajde devojke! Svima držim fige pa da se družimo na lepšim temama Sve vas puno ljubim i grlim
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.9.2016 14:06:12
|
|
|
|
nuna78
|
Drage moje, evo mene. Jutros sam bila brza i evo me vec kuci. Folikuli vec veliki, endometrijum 4,7 sutra ponovo uz i verovatno uvece stop. Poranilo previse, nije sjajno al sta se moze. Lavice , uskoro stizes
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.9.2016 14:39:53
|
|
|
|
cekisha
|
Nema veze nuna, bitno je da oni ne popucaju pre vremena, i da budu kvalitetni. Sa nam u grupi je bila zena koja je isto tako brze odreagovala i sve je ok.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 19.9.2016 15:12:08
|
|
|
|
nuna78
|
Pa da, samo da izdrze do cetvrtka . A valjda oce , dao mi je cetrodite da primim veceras, nadam se da ce ih on zadržati . Ne znam koliko ih brojao , ja sam obracala paznju na velicinu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.9.2016 0:20:33
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna draga bice sve ok sigurno. U ostalom dovoljna je i jedna ali vredna i uspesna. Drzim fige da sve bude ok i da bude sto vise jc
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.9.2016 9:11:00
|
|
|
|
Lavica78
|
Nuna, jako držim fige i najvijam, ali ne sumnjam da će sve biti ok, zna Bane šta radi Nego, cure, kad ste vi dobile posle Microgynona? Ja sam ga pila 33 dana, poslednjih dana me je boleo stomak i imala sam braon sekret pa sam čak uzimala po dve, mislila sam da moje telo vaaapiii da procuri. Poslednje pilule sam popila u subotu u 18h i do sad se ništa ne dešava... Plašim se da mi se nešto poremetilo i da neću ni dobiti na vreme
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.9.2016 14:18:41
|
|
|
|
nuna78
|
Lavice, ne brini i u cetvrtak ujutru nije kasno. Ja sam dobila u utorak i islo dva dana mrljavo. U cetvrtak sam na aspiraciji, pa se vidimo mozda.
< Poruku je uredio nuna78 -- 20.9.2016 14:23:19 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 20.9.2016 14:30:51
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Drage moje da vam se javim sa lepim vestima Dva bebana su kod mame na sigurnom Bilo je malo stresno jer je et bio zakazan za 9h pa su ga pomerili za 11h. Ustvari meni je bilo stresno jer sam mislila da se nesto desilo mojim bebama. Na svu srecu sve je super Transfer je bio bolan ali nista se ne moze izdrzati, samo ne znam zbog cega. Kada mi je Milica dala da potpisem saglasnost nisam uspela koliko su mi se ruke tresle. Ali kada sam usla u salu sve je bilo super i opusteno. Prvo se iskakutala i izdjipala po sali pa tek onda legla da docekam moje bebane...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
žensko imejabukicaKoje vam je lepše ime za devojčicu?Tijana (
28%)
Nađa (
38%)
Ema (
22%)
Tina (
12%)
Ukupan broj glasova: 286Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!