Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 13.9.2016 22:03:24
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Mozda je ruzno sto sam ovo napisala ali sta cu... Ako sam ja imala neprijatnost ne mora i neko drugi. Posle mi je jedan decko kada sam mu rekla da sam imala neprijatnost , em pogofio iz prve gde sam bila em mi rekao pa oni su se specijalizovali za te stvari.... Mozda sam ja maler pa sam potrefila da budem sa ludacima...verovatno nije stalno tako ali u svakom slucaju ne ponovilo se.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 13.9.2016 22:05:42
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hahaha pa Ceki ti si vec oguglala na nocna desavanja...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 13.9.2016 22:09:43
|
|
|
|
cekisha
|
Da, haha srećom ne traje dugo. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.9.2016 8:20:18
|
|
|
|
Lavica78
|
Devojke, ja ne stižem od obaveza i posla tako često da izađem na forum, ali vas redovno pratim... Još malo pa ću i ja da odmaram kući i imaću više vremena... Kada sam išla na histero prenoćila sam u Bubici, i skroz je OK. Oni su mi delovali najsimpatičnije, a i neko mi ih je preporučio... Izgleda da bih trebala na vreme da rezervišem sobu, vidim biće gužva Ja ne mogu da dočekam da prestanem da pijem Microgynon, ubija me u pojam, toliko sam bezvoljna i letargična da je to strašno. Juče me je čak jedan kolega pitao što pričam tako usporeno pomisliće ljudi da sam na nekim drogama
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.9.2016 8:43:45
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Lavicice jos samo malo i sve ce se to isplatiti. Ja bila kod nama nam dragog Bana i sutra opet na uz. Za sada je sve super. Sutra nam je svima dan D. Bubica je ekstra, spavala sam kao beba posle dve besane noci. Dusek je dormeo kao da lezim na oblacima. Guzva jeste meni su stvarno izasli u susret, bukvalno sam ih molila za sobu. Jedina mana je sto nije bilo jednokrevetne vec placam dvokrevetnu. Ali sta je tu je opet je bolje nego ma drugim mestima. Jako su ljubazni.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.9.2016 14:18:23
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Devojke,samo da proverim još jednom... U Va se ne plaća zamrzavanje već samo odmrzavanje, i ako prežive odmrzavanje,ET?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 14.9.2016 23:18:53
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cure Nuna duso srecno sutra
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:16:55
|
|
|
|
nuna78
|
Drage moje, nadam se da je bilo uspesno. Mozda smo se srele kad ste izlazile iz sale, sve mi se cini da je bila Crvenokosa , jos ako si kovrdzava .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:27:43
|
|
|
|
cekisha
|
Nije nuna, crvenokosa je ranije zavrsila. Ja sam bila ona plava u haljini na teget bele pruge. 😀 Kako ste prošli?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:37:21
|
|
|
|
nuna78
|
E Cekisha , jel si i ti crvenkasta il ja luckasta . Slataka mala . Dobila sam terapiju, mada vec imam vodeci folikul od 10 mm, ne znam kako ce to uticati . Bane kaze da cu samo ranije dobiti stop injekciju ali mene brine. Sta je tu je, cekamo ponedeljak.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:41:52
|
|
|
|
cekisha
|
E to ti je zavičaj, ridjkasta slatka mala. 😀 Ja sam ona sto je zaboravila poklopcic pa se vracala opet kroz hodnik na velika vrata, bas plava. 😀 Ne brini, u dobrim si rukama, naoruzaj se pozitivom, sve ce biti kako treba. Sta primas od terapije...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:55:26
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Ta kovrdzava sam ja hihihihihi... Cekisha,jesi našla krevetac od bebe?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:57:22
|
|
|
|
cekisha
|
Nisam, I dalje ne mogu da poverujem da sam toliko smotana. 😐
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 16:59:26
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna ja sam bila od 7 do osam. Mala crvenokosa, mi smo ti plavo, crveno i nandzarasto Ja naravno opet baksuz verovatno ni ovaj mesec nista.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 17:03:49
|
|
|
|
cekisha
|
Ljubim moje devojke. Crvenooo prebicu te, jos nije nista gotovo. I nisi ti baksuz. 😇💋
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 17:24:02
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Sta sam ja vama dvema rekla, ko treba i ko ce koga da tesi. Hvala dragom Bogu kad ja ne moram vas. I navijala sam da vas bodrim a ne tesim i hvala Bogu sve je ispalo super. Ljubim vas trudnice moje Sto bi rekli nada poslednja umire...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 17:30:58
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Draga,bićeš u nedelju trudna Mi se samo bodrimo... Cekisha, bitno je da je malac kid tebe u stomacicu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 21:33:11
|
|
|
|
nuna78
|
. Videla sam vas, bila je jos jedna crna. Slatke ste obe , samo sam smislila drugacije ko je ko . Pale prve boce, gonal i merinoal kako li se vec zove. Uzivajte, odmarajte, grlim vas sve .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 21:43:49
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Nuna srecan pocetak i bebicetno da bude Kada ides opet na uz?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 21:48:38
|
|
|
|
nuna78
|
U ponedeljak ranom zorom . A ti ? Nastavljas da pratis ili ... Hm, vi ste se ispricale uzivo a ja . Devojcice, jel ima smrzlica ?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 21:53:25
|
|
|
|
zece
|
I ja pocinjem sa skupljanjem dokumenti za ivf i do nova god bice i treto ivf u sistini u skopje danas dr mi je rekla da moram sta pre da pocnem sa ivf
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 15.9.2016 23:52:27
|
|
|
|
zece
|
Sad cekam samo rez od trombofilije iod hla bice gotov za 2 nedelje i pocinjem sa 3 ivf mnogo sam srecna
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 9:23:43
|
|
|
|
Lavica78
|
Jaoj kako vam zavidim što ste sve u istoj grupi... Ajde držim fige da pređete u drugu grupu jedne
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 11:04:17
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Lavice , ne brini, stizes nas u onoj drugoj temi Nuna,mi hteli da pitamo ko je Nuna,ali posle Cekisha tražila krevetac i nismo.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 16.9.2016 11:57:12
|
|
|
|
Lavica78
|
Daaaaaa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za devojcicuVerolinaKoje vam se ime najvise dopada?Sofija (
37%)
Julija (
14%)
Katarina (
14%)
Natalija (
20%)
Nikolija (
15%)
Ukupan broj glasova: 125Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!