Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 13:09:19
|
|
|
|
nuna78
|
Super devojke, lepo napredujete. Lavice , nadala sam se da cemo biti ista grupa, ali mozda se i sretnemo .
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 17:49:29
|
|
|
|
cekisha
|
Kupila orah i kvas, ananas nisam našla. Dal moze onaj iz konzerve?Kaze mi ciko u zdravoj hrani, nemoj više od 3,4 oraha na dan jer je pun selena.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 17:58:19
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
E za to nisam znala, ja ga cesto jedem i ne obracam paznju na kolicinu jer ga volim. I ne znam njegove sastojke niti koji sastojak bucka endometrijum. Moze i iz konzerve mada je bolji svez zbog onog drvenastog dela u sredini, kao ono je najhranljivije. Cvekla je isto ekstra, sok ili salatica...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 18:03:37
|
|
|
|
cekisha
|
Pa eto, on mi tako reče. Ja malo gledala na netu, kad stvarno piše do 4 dnevno. Ali čim si ti zdrava, znaci da ti ne škodi. 😀
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 18:09:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hehhhheheh sad sam i ja procitala, nisam imala pojma da je toliko zdrav. Pa ne fali mi nista, ne jedem ga svaki dan...od sada cu povesti racuna. Znas kako ja u principu ne jedem grickalice, i onda kad mi se nesto gricka ja uzmem orahe, lesnike, suve sljive, urme...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 18:12:15
|
|
|
|
cekisha
|
Pa bolje to, nego grisine, smokije i ostale gluposti. Evo sad sam na ringeraji našla temu o hrani koja pomaže. Svašta ima, valja čak i eurokrem juhuuu
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 18:20:17
|
|
|
|
branki*
|
Moze i ananas iz konzerve!
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.9.2016 19:06:15
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Samo ruckajte, imaju bebani da budu medeni hihiihihiihihiihiih
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 10:05:02
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Cekisha gde si našla to?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 10:17:12
|
|
|
|
cekisha
|
Ako mislis ovo za orah? Samo sam ukucala brazilski orah i sve mi izašlo na netu, sastav zašto je dobar i koliko je dobro da se jede. Joj meni je tako muka od juče, i ne popusta. Dal je moguće da hormoni rade svoje?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 10:18:27
|
|
|
|
cekisha
|
Sad sam skontala sta me pitaš, ima na ringeraji tema, ali sam kucala hrana za vto.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 12:13:10
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Našla,ruckam badem,b.orah,ananas a večeras jedna flašica kvasa. Od hormona verovatno a i polako se zahuktava. Crvenokosaaa,mislim da sam te našla na fb...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:30:21
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Hahhahahaa nije me bilo tesko provaliti zar ne , jesi sigurna da sam to ja? To nije fer kako ja da znam koja si ti ?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:41:29
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Ništa nisam komentarisala na onoj stranici. Poslala zahtev,slobodno obrisi...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:43:32
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zahtev prihvatila...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:45:05
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Rođena sam za inspektora
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:45:31
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
E pa sad smo se i zvanicno upoznale preko fotki hihihiihihhiih
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:47:25
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Da,da... Ja sam sad u tripu zbog Endometrijuma. Mada je Bane rekao da je ok za sada.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:48:10
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Zavicaju svaka cast. A i bila sam tamo "najglasnija" sto se tice utisaka. Ipak mi ne vredi ni pisanje sa tudjeg profila, mislim nije tudji vec se ja grebem o njega...hihihihihihi...recimo zajednicki profil
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 17:58:11
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
I ja sam se grebala dok nekom nisam dosadila pa mi otvorio moj. Da nema ovih foruma,dosta teže bih se nosila sa ovim.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.9.2016 18:03:22
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Ja i necu da imam svoj, ovako mi je super Dosta znaci kada pricas sa nekim ko prolazi kroz isto, moze da razume i patnju i zelju i bol...a i dosta korisnih saveta moze da se dobije. Da nije foruma polovinu nalaze ne bi uradila jer su doktori poprilicno nezainteresovani. Ovako dodjem kod njega naoruzana informacijama i krenem daj mi to i to da uradim.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.9.2016 16:28:23
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Devojke,end. Oko 10,i šest vodećih folikula. Ali pojavio se polip tako da je ET pod znakom pitanja.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.9.2016 17:30:35
|
|
|
|
cekisha
|
Zavičaj 😘😘😘 Endometrijum oko 9, folikula ima dosta, nije mi rekao tačan broj. Sutra ultrazvuk, pa cemo videti za stop. Pozdrav devojke
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 7.9.2016 22:51:47
|
|
|
|
Crvenokosaaa
|
Cure evo i ovde da vam pozelim srecno sutra
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.9.2016 15:01:00
|
|
|
|
ZAVICAJ2011
|
Devojke, stop večeras, aspiracija subota... End. Oko 11, folikuli od 14 do 18... ET i dalje pod znakom pitanja...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Купање бебе.
пеперутка16
Да ли сте купали бебу пре него што вам је пупчана врпца отпала?