|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: IVF ZC Valjevo II deo
4.9.2016 20:40:16   
cekisha
O Boze, user posted image verovatno da bi se ogradila nije htela ništa da ti kaze. Pa kako tebi izgleda, kao pravi ciklus? Što ne nazoves ujutru Va i objasniš kakva je situacija i sta dalje.

(odgovor članu Crvenokosaaa)
Direktna veza do poruke: 1276
4.9.2016 20:42:11   
cekisha
Sto bre zavičaju iznad pupka? user posted image

(odgovor članu ZAVICAJ2011)
Direktna veza do poruke: 1277
4.9.2016 20:42:29   
Crvenokosaaa
Sa nestrpljenjem ocekujem detaljan i povoljan izvestaj user posted image
Ma i ja sam znala da ne znam da li je ciklus, tako i ja mogu biti dr...to su ti Loznicki doktori user posted image
A sto iznad pupka, ima neka mast da se kupi da se maze da se ne stvore podlivi i kvrzice. Ja na srecu nisam imala podlive, nisu mi se cak ni poznavali ubodi. Izgleda da imam laku ruku, da si blize pa da te ja izbockam user posted image

Direktna veza do poruke: 1278
4.9.2016 20:45:42   
Crvenokosaaa
Cekisha zvacu ih ujutru da vidim sta i kako, rekli su da ih zovem kad dobijem i da u mojoj bolnici proverim da li je cista pukla. Mislim da im svaki put presedne kada ih nazovem user posted image . Onog Bana treba klonirati, nigde nema nekog kao sto je on, nazalost...i to na desetine primeraka user posted image

Direktna veza do poruke: 1279
4.9.2016 20:47:02   
Crvenokosaaa
Da kao pravi ciklus, cak me boli stomak i krsta. Popila sam vec dva Postana, a i jela mi se Jaffa a ona mi se jede samo kad treba da dobijem user posted image

Direktna veza do poruke: 1280
4.9.2016 20:53:44   
cekisha
E pa onda odlično, znaci da je ciklus krenuo ranije. 😀 Nije to nista čudno posle silnih hormona. Jel to znaci da ces ranije u Valjevo?
Zavičaj gledamo se ranom zorom,user posted image

Direktna veza do poruke: 1281
4.9.2016 20:57:37   
Crvenokosaaa
Valjda ce biti ok, nesto mi rano ali sta je tu je. Videcemo sutra sta ce mi reci.
Izgleda da cemo da se gledamo ranije nego sto smo mislili user posted image , ko li ce vise da se raduje ja ili oni, njima je verovatno samo da me se ratosiljaju hiihihiihihih user posted image

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1282
4.9.2016 21:01:02   
ZAVICAJ2011
Pa ne znam, a i spavam na stomaku.
Ali sad računam danas mi je punih dve nedelje bockanja.
Hihihi, raduju nam se,ja sam ubeđena,naša pobeda je i njihova.
Cekisha, ranom zorom...

Direktna veza do poruke: 1283
4.9.2016 21:03:48   
Crvenokosaaa
A jel dajes bocu ispod pupka? A i ja se radujem kad vidim njih, meni uvek tamo bude super, malo se izlupetam, ismejem se samo tako...e sad da li se njima smrkne ili im svane kad me vide to vec ne znam, nadam se da je ovo drugo user posted image

Direktna veza do poruke: 1284
4.9.2016 21:04:52   
Crvenokosaaa
Zavicaju ako Bog da bockacete se vi jos tri meseca i to fraxijem user posted image

Direktna veza do poruke: 1285
4.9.2016 21:06:55   
ZAVICAJ2011
Da ispod sa desne Diferelin sa leve Puregon.
Nije mnogo,ali nerviram se,tj. strepim od sutra.

Direktna veza do poruke: 1286
4.9.2016 21:31:30   
Crvenokosaaa
Bice sve ok ne brini se, bice tu lepih folikula samo tako. A za podlive uzmi kremicu, u mojoj grupi samo nas dve nismo imale podlive.
Sutra ocekujem samo lepe vesti user posted image

Direktna veza do poruke: 1287
5.9.2016 10:56:28   
ZAVICAJ2011
Današnji izveštaj:Endometrijum oko 5, na levom ne znam koliko fol.na desnom devet.
Svi divni,opušteni...
Cekisha šta se dešava kod tebe?
Ne stigosmo da se ispričamo.

Direktna veza do poruke: 1288
5.9.2016 11:21:21   
cekisha
Superiska user posted image Kod mene endometrijum oko 6, ali imam manji polip. Kaže Bane da nije strasno, al bi moglo da zasmeta, pa kao da znam. Jbg. A desno i levo je rekao da ima dosta sitnih. Kontrola u sredu, nastavljam sa puregonom, plus od sutra ubacujem ctx. A ti zavičaj, kad dolaziš?

Direktna veza do poruke: 1289
5.9.2016 11:29:19   
ZAVICAJ2011
Isto sreda...
Ma bice to ok,uverena sam.

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1290
5.9.2016 11:31:07   
cekisha
Super, vidimo se. 😀 🙌 Biće, nego sta. 😀 Crvenokosa sta se desava, jesi zvala.

Direktna veza do poruke: 1291
5.9.2016 11:35:28   
Crvenokosaaa
Bravo cure user posted image , mozda ne bi bilo lose da poradite obe na endometrijumu. Sveza cvekla, ananas, brazilski orah, sveza paprika...
Zvala sam pre pola sata pa mi je sestra rekla da nazovem oko 12h da pita Bana sta dalje. Malopre bila kod mog dr na uz, cista pukla ima slobodne tecnosti, ali je tanak endometrijum. Sad cekam da vidim sta ce mi reci i da li ce trebati tabletice za endometrijum.

(odgovor članu cekisha)
Direktna veza do poruke: 1292
5.9.2016 11:47:33   
ZAVICAJ2011
I ja mislim da je tanak,jedem tri oraha dnevno i četvrt ananasa.

Direktna veza do poruke: 1293
5.9.2016 11:51:07   
Crvenokosaaa
I da pivce ili kvas, ja sam vala birala vocna piva user posted image , porasce on jos, meni je tokom stimulacije bio skoro deset a sad neka tuga, jedva dogura do sedam uz konzumaciju svega navedenog. Ja sam jedan dan pila pivce, drugi dan sok od sveze cvekle(ukuz je tuga bar meni), i pivce mi je mnogo bolje islo...

Direktna veza do poruke: 1294
5.9.2016 11:52:45   
Crvenokosaaa
Ja sam jela dosta oraha, oko 50g na dan, ja ga i ovako jedem jer ga volim. Jedi ga slobodno malo vise, jeste poskup ali isplati se. Imas ga i u zdravoj hrani malo je nesto jeftiniji.

Direktna veza do poruke: 1295
5.9.2016 12:10:44   
Lavica78
Jaoj ja se raspisala a na kraju pukla veza i ajmo Jovo nanovo...

Bila na odmoru i vidim da se svašta izdešavalo user posted image Samo napred devojke, držim fige jako, jako!

Ja sam na Microgynonu do 17.9. (od 15.8.), 22.9. idem po terapiju. Ovaj put je kraći protokol... Roknuću se od ovog Microgynona, i prošli put sam bila blago depresivna od njega i isto sam ga dugo pila (35 dana ako se ne varam), terapiju nisam ni osetila, nisam ni podlive imala...

Izgleda da niko sa foruma nije u mojoj grupi user posted image

Sve vas jako grlim user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1296
5.9.2016 12:16:34   
Crvenokosaaa
Lavice srecno i uspesno i javljaj nam se user posted image
Sad sam zvala i rekli mi da dodjem 12-tog opet na uz, opet ce pratiti iz prirodnog ciklusa. Osecam da ce opet biti dodji Crvenokosaaa opet sledeci mesec da se gledamo user posted image
I ja cu da se utepam...

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1297
5.9.2016 12:29:36   
ZAVICAJ2011
Crvenokosa, ipak ćemo se srestiuser posted image
Ako može pivo prihvatam...hihihihihi...
Lavice, samo hrabro,ipak smo jače od jednog Microg.

Direktna veza do poruke: 1298
5.9.2016 12:38:04   
Lavica78
Ajde, ajde Crvenokosa, ko čeka taj i dočeka user posted image

Tako su i meni prošli put od septembra do januara svaki mesec govorili da se javim sledeći mesec, i nemaš pojma koliko sam se u januaru obradovala user posted image

Zavičaju nego šta nego smo jače user posted image

Your mind is a GARDEN
Your thoughts are the SEEDS
You can grow FLOWERS
or you can grow WEEDS

Direktna veza do poruke: 1299
5.9.2016 12:43:50   
Crvenokosaaa
Joj Lavice cekam od juna, a valjda cu docekati. Ako ne ovaj mesec sledeci sigurno user posted image
Samo ti udri po pivcetu, dobro za endo dobro za zivce kud ces bolje i lepse hihiihihiihih
E a ja bi bas volela da vas sretnem user posted image

(odgovor članu Lavica78)
Direktna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

"maltretiranje"
snješka

Šta biste uradile da vas muž udari pred djetetom/djecom koja sve gledaju i vrište? Molim vas dobro razmislite prije nego date odgovor.

Odmah bih ga ostavila (74%)

Pružila mu još jednu šansu (19%)

Ostala bih (7%)

Ukupan broj glasova: 216

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here