Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.5.2015 22:26:46
|
|
|
|
margom
|
Yello, samo mi je falio svez UZ, sve ostalobmi vazi...pa briseve smo morali da imamo sveze pred aspiraciju, tako da mi i oni vaze, a hormoni vaze sest meseci, ja ih vadila u januaru..... To je to.....Dokle si ti stigla....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 3.5.2015 9:59:05
|
|
|
|
Yellena008
|
Margom,tacno mi imamo briseve....kod mene suprug mora da ponovi...radim trombofilije i ogtt i tako neke stvari....necu da zurim uopste....kad uradim sve ovo i histero,onda predajem....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2015 16:14:43
|
|
|
|
arucak
|
Dinak,Maraj,Yellens ljubim vas,hvala!Prvi nam je pokusaj
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2015 16:16:41
|
|
|
|
arucak
|
Mi idemo kolima posto prevoz naravno nema u to vreme kada nam je zakazano.kako ste se snasle u pronalasku klinike
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.5.2015 22:38:03
|
|
|
|
Yellena008
|
Lako Arucak....snacicete se...ne znam odakle si,pa ne mogu da ti objasnim....ali odakle god da dolazis lako je.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 8.5.2015 20:16:18
|
|
|
|
Dinak
|
arucak, kako je bilo na komisiji?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.5.2015 12:21:56
|
|
|
|
Yellena008
|
Narode pa zar ovde više nema nikoga????
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 21.5.2015 17:38:42
|
|
|
|
margom
|
Ima Yello, ali vise ne pripadamo ovoj temi....otisli smo na druge...Ja licno sam zavrsila pricu sa VA, a zelim srecu svima koji se odluce da tamo rade postupak. Mi smo danas odneli dokumenta za drugostepenu u Visegradsku i sada cekamo poziv za UZ....Videli smo se i sa biologom kod njih i potvrdjeno nam je da imaju krioprezervaciju. Sada jos da prodjemo drugostepenu i odoh na zasluzeni letnji odmor od belih mantila.....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.5.2015 16:47:53
|
|
|
|
lakixox
|
Zavrsila i ja komisiju i opet u nove pobede za Valjevo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.5.2015 18:23:08
|
|
|
|
PalcicaBg
|
Srecno Laki,da ovaj put bude uspesan!
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.5.2015 18:59:37
|
|
|
|
alex88
|
Srecno i uspesno Laki,sad cekas poziv na konsultacije,jer tako?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 27.5.2015 19:29:25
|
|
|
|
Yellena008
|
Laki, Arucak drzim vam palceve drage moje...navijamo za vas i valjevski tim...nek vam sad bude uspesno....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2015 2:17:36
|
|
|
|
lakixox
|
Sad ide druga komisija pa konsultacije
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 1.6.2015 2:18:15
|
|
|
|
lakixox
|
Jelena dokle si ti stigla?
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2015 18:14:57
|
|
|
|
Yellena008
|
Lakixox otkrivena mi je insulinska rezistencija tako da sam na terapiji sad....svakako necu nista do septembra raditi,jer sam cula da se ne rade vto preko leta,sad da li je to tacno ne znam,to mi je rekla jedna poznanica koja je ranije isla na vto.
< Poruku je uredio Yellena008 -- 2.6.2015 18:15:47 >
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 2.6.2015 20:02:22
|
|
|
|
lakixox
|
I ja cu na jesen. Bitno mi je da prodjem komisiju pre 40(oktobar),a sad u cetvrtak idemo u Nis na drugostepenu.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.6.2015 18:47:12
|
|
|
|
Yellena008
|
Laki sto u Nis? Pa jel nisi mogla u Valjevo? Ima i tamo drugostepena.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 4.6.2015 21:32:56
|
|
|
|
lakixox
|
Mi idemo u Nis na komisiju. Prosli smo
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.8.2015 16:18:56
|
|
|
|
Lavica78
|
Zdravo svima! Nova sam članica foruma (da i ja napokon učestvujem, a ne samo da čitam ) Juče sam dobila pismo iz Nemanjine da se javim u Valjevo 24.11. u 11h. Nismo izabrali Valjevo, već NF, ali se baš radujem što smo "dobili" ovu kliniku (mada mi je malo čudno, obzirom da smo iz Beograda...). Ovo nam je prva VTO (trajalo je više od godinu i po da se dobije saglasnost lekara, sve prikupi i uđe u proces, u međuvremenu smo pokušali jednu u prirodnom cilklusu, ali se nije oplodila jajna ćelija, i išli smo na 7-8 inseminacija), obzirom da smo prvostepenu komisiju prošli u januaru, drugostepenu u martu, a poziv da se javimo u kliniku u novembru, manje-više svi rezultati će isteći... Imam par pitanja i nadam se da će nam neko pomoći: I pitanje - za javljanje u kliniku (verovatno na konsultacije i dogovor oko započinjanja procesa) potrebno je imati sve važeće analize i uput (da li samo za mene ili i za mm)? Odnosno - šta je sve potrebno da ponesem tog 24.11. II pitanje da li je moguće primati terapiju u Beogradu ili je potrebno biti u Valjevu sve vreme i koliko ceo proces traje? Čitala sam da su neki parovi iznajmljivali smeštaj, pa da znam šta nas čeka... Svi ste tako srdačni i sjajno funkcionišete na ovom forumu... Nemojte mi zameriti, ja sam još zbunjena
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.8.2015 22:21:20
|
|
|
|
lakixox
|
Pozz. Ja sam danas bila na konsultacijama. Ovo je drugi pokusaj u Valjevu i prezadovoljna sam. Zato sam opet kod njih. Mi smo putovali iz Bg i sama sebi sam davala injekcije. Sad zavisi od odgovora na stimulaciju toliko i traje. Meni je trajalo 12 dana. U pocetku svaki treci kasnije na drugi sam isla za Valjevo. Nisu gledali da li vaze analize na konsultacijama. Traze naravno kad krenes sa procesom da sve bude u roku. Pozz i srecno
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.8.2015 23:04:08
|
|
|
|
Yellena008
|
Laki kako napredujes? Jesi podela sa stimulacijom? Lavice ne treba ti smestaj mozes da putujes,sve se stigne i odradi za dva tri sata tamo. Stimulacija zavisi od zene do zene....
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.8.2015 23:05:30
|
|
|
|
Yellena008
|
P.S. Moras imati vazece briseve. To vazi i za supreuga. Brisevi ti traju tri meseca,tako da ako ides u Novembru nemoj vaditi pre Oktobra...
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 5.8.2015 23:21:58
|
|
|
|
lakixox
|
Jelenaaaa. Kako si? Dokle si stigla? Ja krecem od januara sa stimulacijom. Promenice mi inekcije. Ne moze Marko da se uklopi ranije. Za konsultacije Bane pogledao samo hormone i spermogram za ostalo pitao da li je uredno.
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.8.2015 8:44:29
|
|
|
|
Lavica78
|
Hvlala vam Daleko je novembar, ali brzo će i on Pišemo se još
|
|
|
|
RE: IVF ZC Valjevo II deo 6.8.2015 12:39:12
|
|
|
|
Elena011
|
Pozdrav svima, došlo je vreme da vam se pridružim na ovoj temi U martu sam prošla drugu komisiju u Frontu, Front sam i izabrala, a juče mi je došlo pozivno pismo da se javim u Valjevo. Prvo sam bila u šoku, onda sam očajavala, a sada sam u fazi kada pokušavam da se pomirim sa sudbinom i ubedim sebe u famoznu ko zna zašto je to dobro mantru. Pročitala sam svako slovo i na ovoj temi i na prethodnoj (da, bila je to jedna duga noć), hvala svima koje su podelile svoja iskustva, zaista znači.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.