margom -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (18.4.2015 17:30:44)
|
Evo devojke da se upisem i ja u niske bete....ipak nisam sacekala do sutra ili ponedeljka i otisla da radim betu....bila je to pomalo komicna situacija....Elem, moja beta iznosi 6,82 a ref. vrednosti laboratorije su od 0-2.90... I sad, znajuci kolika bi beta trebala da bude u ovom periodu, kazem ja sestri koja izdaje rezultat, opet biohemijska, a ona krene sa mnom u diskusiju da je to ipak povecana beta i kako bi trebala obavezno za nekoliko dana da je ponovim, pa da se konsultujem sa doktorom itd. Ja se onda ubacih u raspravu oko izgleda rezultata koji sam dobila na papiru, jer neko ko se ne razume u nivoe bete, na osnovu takvog rezultata mislio bi da nosi minimum trojke posto na njemu pise ovako : Beta Hcg Rez. 6.82 jed. mIU/ml Ref.vr. 0-2.90 Metoda CLIA Eto, ja cu u svakom slucaju u ponedeljak uraditi betu na klinici gde je radjen transfer i onda videti sta dalje. Eskime sigurno necemo vracati sve dok ne uradimo sve moguce dodatne analize, samo da iscackam gde se rade na uput. Jos cu vas gnjaviti u vezi toga, ali na drugoj temi. Ljubim vas sveeee...... Idemo dalje....[sm=bravo.gif]
|
|
|
|